תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
9/10/2012 | מרכז - תל אביב | מים מתוקים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
1800 | אחר - חלה טרייה | קרפיון בר (סאזאן) | הרבה |
הדו"ח:
הוא אחרי דייג די יבש בים לאחרונה לקחתי חופש מהים ועברתי למתוקים הכי קרוב לבית פארק הירקון ,יוצא היום אחרי העבודה
עם איתי שתמיד משכנע את המשוכנע ללכת לדוג לוקחים חלה שנישארה מהחג ויאללה לדרך מגיעים ב1700 עדיין אור זורקים מלכודת 7 קרסים מלופפים על חתיכת חלה עם גומי {כמו דייג בורי בים } זורקים לא עוברים 5 דקות שפמנון של 1 קג ויותר נותן פייט יפה על מקל 3-15 גרם איתי משתלט אני עוזר לו עם הגריפר משחר את הדג והדג כמו נחש חוזר למים לא צילמנו הכל כי השפמנונים האלה קצת מגעילים מעדיף לא לגעת ,ממשיכים עוד שפמנון פייט והפעם אני מוציא אותו .ממשיכים ואין תגובה עובר לשיטת מצוף ושני קרסים מס 6 לקארפ מעוגלות זורק לפינה ממתין כמה דקות ארוכות אין תגובה כבר החשיך ,איתי מאבד סבלנות ורומז ללכת הבייתה אבל מצד מת להשאר עוד כדי אוליי לקבל את המלחמה המיוחלת והופ לא עוברות דקות ובום המצוף משתולל כלפי מטה ואני יודע שהפם זה לא שפמנון מושך אותו בעדינות שהשפתיים של הדג לא יקרעו והופ יוצא לו קרפיון יפה יפה יפה וזהוא שמחים מקפלים ציוד והולכים הבייתה אחרי תמונה או שנייים. הדג ניתרם לבחורה שאוכלת הכל .
הנה לכם מספר תמונות גם מכמה מפגשים קודמים להיום עם פארק הירקון