תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
6/10/2012 | מרכז - תל אביב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
אחר - | קרפיון בר (סאזאן) | 1 | 4 קילו 600 4.600 |
הדו"ח:
אוקי אז נפגשי עם סמואל ואבי לא מפה אבל שתדעו את השמות:מגיע לפארק מתקשר לסמואל לשאול איפה הוא ואיפה המקום ואז הוא לא עונה סוגר את הטלפון.פתאום רואה את סמואל בדיוק מולי אז הוא הולך למקום ואני אחריו אבל רחוק קצת ממנו ואז מגיע למקום ואז הוא רואה אותי,מתחיל לסדר את החכות סמואל מביא לי מלכודת איזו טובה!ואז מתחילים את הדייג הדגים אוכלים את הלחם הצף,ולא נתפסים ואז מחליפים שיטה ואני עם הבוס קטנים אוכלים וגם כמה יוצאים,ולאט לאט עובר הזמן וסמואל מוצייא קרפיון ענק!!!!!!שיש תמונה עם התערובת לקרפיונים שהווצאתי איתה גם כמה מושטים וקרפיונים קטנים,אבל קרפיון ענק של 3 ק"ג בערך ואז מוציאים עוד כמה קטנים וזהו סמואל הולך(אשתו צריכה אותו.היא בשמירת הריון)ואני ואבי ממשיכים ויוצאים כמה קטנים,וזהו שנינו הולכים הביתה באותו הזמן וזהו אז מקווה שנהנתם אברום הדייג לא השתמשתי באייקונים כי העתקתי את זה מהפורום שלי אבל עדיין אפשר ךהשין אני הוצאתי קטנים וסמואל הוציא את הקרפיון הענק והקרפיון נשקל!ומצטער אם טעיתי בקרפיון אם זה קרפיון בר או קרפיון בריכה כי אני לא מבין בזה!