פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מעבר לים - לדוג בחו"ל (אחראי: Kobiarava)
   רודוס- שווה להביא מקל? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: רודוס- שווה להביא מקל? (נקרא 2451 פעמים) |
הדפסה |
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
יום שישי אני נוסע לרודוס, השאלה אם יש שם דייג או שזה כמו אצלנו תודה מראש , אביב
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ואם זה כמו אצלנו? אז היית מוותר ולא לוקח ציוד?? אם היית מרודוס ושואל על ישראל והיו אומרים לך שעל הפנים והיית מגיע לאכזיב ורואה את הריפים והיה ים שקט, היית מתחרפן........................................... קח ציוד בסיסי, מקל טלסקופי לרולר, קרסים בגדלים שונים וכמה משקולות, כמה דמויים יצוגיים ולך תעשה חיים 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
ואם זה כמו אצלנו? אז היית מוותר ולא לוקח ציוד?? אם היית מרודוס ושואל על ישראל והיו אומרים לך שעל הפנים והיית מגיע לאכזיב ורואה את הריפים והיה ים שקט, היית מתחרפן........................................... קח ציוד בסיסי, מקל טלסקופי לרולר, קרסים בגדלים שונים וכמה משקולות, כמה דמויים יצוגיים ולך תעשה חיים  ברור שבארץ אני לא מוותר ולא יוצא לדוג, אבל בחול אני מטלבט אם להתמקד בטיול או שיש דייג ואז שווה להתמקד בזה בכל מקרה תודה גיאצוק
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ואם זה כמו אצלנו? אז היית מוותר ולא לוקח ציוד?? אם היית מרודוס ושואל על ישראל והיו אומרים לך שעל הפנים והיית מגיע לאכזיב ורואה את הריפים והיה ים שקט, היית מתחרפן........................................... קח ציוד בסיסי, מקל טלסקופי לרולר, קרסים בגדלים שונים וכמה משקולות, כמה דמויים יצוגיים ולך תעשה חיים  מה שאמר גיאצוק  בתוספת 2-3 גלילי חוט+ מה שיכול להתאים לדיג פתיונות...
|
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
חזרתי מרודוס לפני יומיים יש שם מלא פרידות וטרכונים
|
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
חזרתי מרודוס לפני יומיים יש שם מלא פרידות וטרכונים
זה התגובה שחיפשתי, תודה רבה יובל
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
בעזרת השם יהיה דוח, דרך אגב , מישהו יודע אם אני יכול לקחת את שתי המקלות במטוס( חוף ואולטרא לייט)
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
בעזרת השם יהיה דוח, דרך אגב , מישהו יודע אם אני יכול לקחת את שתי המקלות במטוס( חוף ואולטרא לייט) לי אישית הייתה בעיה עם החכות לא נתנו לי להעלות אותם הסכימו להכניס אותם לכבודה(בטן המטוס)בלבד אני הייתי מציע לך לארגן טיובה ולהכניס שם את החכות
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
בעזרת השם יהיה דוח, דרך אגב , מישהו יודע אם אני יכול לקחת את שתי המקלות במטוס( חוף ואולטרא לייט) לפעמים עושים אם זה בעיות.. אני ממליץ לך לבדוק מה המחירים של מקלות ברודוס ואם המחירים זולים יותר מהארץ (שזה לדעתי כמעט בכל העולם עם לא בכולו) קנה שם מקל וטיפה ציוד. שמעתי על אנשים שהביאו ציוד והוא נאבד בדרך למטוס או שמו אותו על מטוס לא נכון 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
סליחה על ההקפצה של הדיון, אבל מישהו מכיר נקודות טובות ברודוס, מישהו אמר לי שהנמל שם נקודה טובה האם זה נכון? והאם יש עוד נקודות טובות שאתה מכירים תודה מראש ,אביב
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|