MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני לא מבין את השימוש במונח: לבזבז את הזמן אם אתה בעניין של לא לבזבז את הזמן - תוכל לקנות אותם בשוק בעכו, אגב, גם את הדגים תוכל לקנות שם ותוכל לחסוך ים של זמן זה מה שאחד מי מנהלי האתר כותב לי אז אני לא יודע איפה אני נמצא אני מאוד נפגעתי שזה מה שכותבים באתר לכן אני מעדיף כדי לא לנפח את הנושא ,ועוד לכתוב לי שאני יוכל לקנות אותם בעכו ממש תשובה סוף בהצלחה לכולם ממני מוטי-מ
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 28, 2012, 18:32:12 PM על ידי MOTI-M
|
|
-------------------------------
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
מוטי חבל מעד אתה ממש עוזר ועזרת לי ולכולנו מעד אתה תחסר sml10;אני מקווה שתשנה את דעתך 
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
אני לא מבין את השימוש במונח: לבזבז את הזמן אם אתה בעניין של לא לבזבז את הזמן - תוכל לקנות אותם בשוק בעכו, אגב, גם את הדגים תוכל לקנות שם ותוכל לחסוך ים של זמן זה מה שאחד מי מנהלי האתר כותב לי אז אני לא יודע איפה אני נמצא אני מאוד נפגעתי שזה מה שכותבים באתר לכן אני מעדיף כדי לא לנפח את הנושא ,ועוד לכתוב לי שאני יוכל לקנות אותם בעכו ממש תשובה סוף היה מאוד כיף ונעים להיות כאן אני ימשיך להיות רק בלי תגובות יותר בהצלחה לכולם ממני מוטי-מ מוטי אשמח עם תענה לי בהודעה הפרטית ששלחתי לך
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני יכול להעיד כמה אתה בן אדם מדהים, ואתה תיהה חסר פה מאוד אולי תנסה ללבן את הנושא אם אותו מנהל ותישאר באתר ואם תחליט שבכל זאת אתה לא רוצה, חבל , אבל בכל זאת בהצלחה בהמשך דרכך
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
מוטי יקירי  לא הייתה בחיי החלטה אחת שעשיתי בזמן כעס ולא פגעה בי ובסובבים אותי קח אוויר אני בטוח שהדברים הרבה פחות גרועים משנראה ומשיעבור זעם נצחק כולנו ביחד על כוס בירה  אני בטוח, ואני גם יודע שאתה יודע יותר טוב מלשבור את הכלים את השאר אולי עדיף במסרים שבת שלום לכולנו 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
Wtf?
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
מוטי אתה תמשיך לכתוב פה לא משנה מה אתה עוזר מאוד אל תתחיס כמו שדיברתי איתי בטלפון לא להתייחס אז גם אתה אל תתיחס ותמשיך לכתוב
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
|
 מוטי אני מקווה שתשנה את דעתך במהרה אחרי כל התגובות שתראה פה אתה בסך הכל בנאדם נפלא שרק אוהב לעזור עם ידע עצום ואוהב לחלוק אותו עם אנשים אחרים כדי שגם הם ידעו אנא ממך מוטי שקול שוב את ההחלטה הזו ותראה לכמה אנשים אתה תיהיה חסר בילעדך הפורום לא יהיה אותו דבר מוטי אני מקווה שתחליט את ההחלטה הנכונה
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מי מי אמר אני ולא קיבל אוהב אותך אח שלו  יאללה בלאגן אגב הבירה עליך
|
|
|
|
|
Wtf?
מה שהוא אמר !!! כאילו 
|
|
|
|
|
אין כמוך מוטי  מה עעשיתה לייייי!!!! אפשר הבהרה אפשר גם לא , "העיקר להיות מאושר" 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
"העיקר להיות מאושר"
מה שהוא אמר
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כן חברים החלטה קשה בשבילי חברים הכמות הודעות שקיבלתי והטלפון לא מפסיק לצלצל וגם כל מי שכתב כאן ,להגיד לכם את האמת למה לי לפגוע בחברים שלי כאן שנמצאים איתי לאורך כל הדרך אז החלטתי לחזור בי מן הכתוב אני רואה כמה אהבה נותנים כאן החברים ובגלל חבר אחד בפורום אני יפגע בשאר החברים תודה לכם חברים באמת על שנתתם לי קו מחשבה חדש למה אני כאן 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
כן חברים החלטה קשה בשבילי חברים הכמות הודעות שקיבלתי והטלפון לא מפסיק לצלצל וגם כל מי שכתב כאן ,להגיד לכם את האמת למה לי לפגוע בחברים שלי כאן שנמצאים איתי לאורך כל הדרך אז החלטתי לחזור בי מן הכתוב אני רואה כמה אהבה נותנים כאן החברים ובגלל חבר אחד בפורום אני יפגע בשאר החברים תודה לכם חברים באמת על שנתתם לי קו מחשבה חדש למה אני כאן  
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|