בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  דג לשבת - נוספו תמונות ומתכון
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: דג לשבת - נוספו תמונות ומתכון  (נקרא 3168 פעמים) הדפסה
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: דג לשבת - נוספו תמונות ומתכון
« הגיב #15 ב- : ספטמבר 29, 2012, 13:08:11 PM »
יופי של לוקוס  אתה בסדר

המתכון שהבאת מתאים לטריפולטאים שבאופן אישי אני לא אוהב...
לא את הטריפוליטאים, את המתכון...
הקימל (קארווייה) הורס לדעתי את הטעם של הדג ובמקומו הייתי מכניס כמות כפולה של כמון .
גם כוסברה לא עושה טוב לטעם וזה לא בגלל הגנים העירקיים שלי... מתפקע

וכמו שכתב לך שוקי, את הלחם תחליף בחלה  אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר

בפעם הבאה, נסה את החריימה הזה ותן דעה 
מצרכים:
1/3 כוס שמן
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה (מי שאוהב חריף מאד-להוסיף כמה צ´ילי)
מלח לפי הטעם
1 לימון שלם סחוט
3 כפות כמון טחון
4-5 שיני שום גדולות פרוסות
5-6 חתיכות דג (המתכון לקילו דג! להכפיל בהתאם...)
2 רסק עגבניות קטן (22%) (כ-100 גרם סה"כ)

אופן ההכנה:
את הפפריקה לערבב טוב עם השמן ולהניח בצד.
לחמם קצת שמן בסיר,להוסיף שום וכמון - להקפיד לא לשרוף!
להוסיף את הרסק עגבניות,מלח ואת המיץ לימון ולערבב היטב.
מוסיפים את השמן עם הפפריקה ומערבבים היטב.
במקרה והדג יצא מההקפאה,לא להוסיף מים.
אם הדג טרי,להוסיף כ-1/4-1/3 כוס מים.
להביא לרתיחה על אש גבוהה ל-5 דקות,ואז להעביר לאש נמוכה
לכ-1/2 שעה.

מומלץ להכין ביום שישי כשיש חלות,השילוב "קטלני"!!!

בתיאבון!
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 60

הודעות: 9829

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

בעניין: דג לשבת - נוספו תמונות ומתכון
« הגיב #16 ב- : ספטמבר 29, 2012, 13:19:40 PM »
נדב וגיא ..יופי של מתכונים  אתה בסדר

הייתי מציע  להעביר לכאן

http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&board=23.0
-------------------------------
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
nadav
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 31

בעניין: דג לשבת - נוספו תמונות ומתכון
« הגיב #17 ב- : ספטמבר 29, 2012, 16:14:23 PM »
יופי של לוקוס  אתה בסדר

המתכון שהבאת מתאים לטריפולטאים שבאופן אישי אני לא אוהב...
לא את הטריפוליטאים, את המתכון...
הקימל (קארווייה) הורס לדעתי את הטעם של הדג ובמקומו הייתי מכניס כמות כפולה של כמון .
גם כוסברה לא עושה טוב לטעם וזה לא בגלל הגנים העירקיים שלי... מתפקע

וכמו שכתב לך שוקי, את הלחם תחליף בחלה  אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר

בפעם הבאה, נסה את החריימה הזה ותן דעה 
מצרכים:
1/3 כוס שמן
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה (מי שאוהב חריף מאד-להוסיף כמה צ´ילי)
מלח לפי הטעם
1 לימון שלם סחוט
3 כפות כמון טחון
4-5 שיני שום גדולות פרוסות
5-6 חתיכות דג (המתכון לקילו דג! להכפיל בהתאם...)
2 רסק עגבניות קטן (22%) (כ-100 גרם סה"כ)

אופן ההכנה:
את הפפריקה לערבב טוב עם השמן ולהניח בצד.
לחמם קצת שמן בסיר,להוסיף שום וכמון - להקפיד לא לשרוף!
להוסיף את הרסק עגבניות,מלח ואת המיץ לימון ולערבב היטב.
מוסיפים את השמן עם הפפריקה ומערבבים היטב.
במקרה והדג יצא מההקפאה,לא להוסיף מים.
אם הדג טרי,להוסיף כ-1/4-1/3 כוס מים.
להביא לרתיחה על אש גבוהה ל-5 דקות,ואז להעביר לאש נמוכה
לכ-1/2 שעה.

מומלץ להכין ביום שישי כשיש חלות,השילוב "קטלני"!!!

בתיאבון!

תודה , אני ינסה בפעם הבאה
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: דג לשבת - נוספו תמונות ומתכון
« הגיב #18 ב- : ספטמבר 29, 2012, 20:02:28 PM »
תמיד אמרתי,
מה שמיוחד ויפה בתחביב הזה- שלעולם אינך יודע איזו הפתעה מכין לך הים....
ציפית ללברק ולגומברים - קיבלת לוקוס (לשמחתך אני מניח) בירה

היה יפה הניחוש שלך: "לוקוס או לוקוס" -
מה שמסגיר את העובדה שהוא בהחלט לא הראשון שלך...

דו"ח עם פירוט מקצועי כמו שצריך,
תפיסה יפה- לא פשוט למנוע ממנו להכנס לסלע עם ציוד "קל",
ושאפו על ההשקעה בהגשת המתכון  אתה בסדר
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
UZIK
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 1415

בעניין: דג לשבת - נוספו תמונות ומתכון
« הגיב #19 ב- : ספטמבר 29, 2012, 20:06:23 PM »
אני גם בעד החלה
אפילו מתוקה
אחלה הפתעה בזירזור
עוזי
 IP: [ מחובר ]
argi
חבר פורום
***

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 188

בעניין: דג לשבת - נוספו תמונות ומתכון
« הגיב #20 ב- : ספטמבר 30, 2012, 00:41:51 AM »
דוח דייד מאוד מקצועי

לוקוס בזירזור כבר לא תופסים הרבה כיום

כבוד
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!