שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
שחר הבט במוטו שלי נמצא מתחת לתמונה ואומר כך אם לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים . זה לגבי מה שכתבת . גם כהוק נוכחתי בערך כ 4 פעמים ששחר הנך .{אך ברצותך להיות הוק מי אני שאפריע} לא לשוא כתבתי אוהב אוהב וכ"ו אלו לא מילים אשר יוצאות מהמקלדת בלבד עדי מי זה שחר  עכשיו אני מבולבל קצת את ההוק רציתי להחליף כבר לא מעט זמן ואולי משם הבילבול לקח לי קצת זמן להבין שאי אפשר לקרוא לעצמך הוק ולצפות שיקראו לך שחר בכל מקרה מה שנכתב נכתב בהומור ודי ברור לי ששחר זה שמי גם אצלך כעת  . שהוק4 לא העלה איפלו קצה של חיוך?
|
-------------------------------
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שחר הבט במוטו שלי נמצא מתחת לתמונה ואומר כך אם לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים . זה לגבי מה שכתבת . גם כהוק נוכחתי בערך כ 4 פעמים ששחר הנך .{אך ברצותך להיות הוק מי אני שאפריע} לא לשוא כתבתי אוהב אוהב וכ"ו אלו לא מילים אשר יוצאות מהמקלדת בלבד עדי מי זה שחר  עכשיו אני מבולבל קצת את ההוק רציתי להחליף כבר לא מעט זמן ואולי משם הבילבול לקח לי קצת זמן להבין שאי אפשר לקרוא לעצמך הוק ולצפות שיקראו לך שחר בכל מקרה מה שנכתב נכתב בהומור ודי ברור לי ששחר זה שמי גם אצלך כעת  . שהוק4 לא העלה איפלו קצה של חיוך? אתה מבולבל לא מובן אז מי זה שחר 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שחר , זה יושב לי כבר כמה ימים בראש ושיכנעת אותי סופית  לכל המעוניינים לחצו כאן
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
מברוק שחר עכשיו אתה לא נשמע כמו פיראט  נו אז מה אתה אומר ירין למכור את התוכי  היי זהירות לא הוק  לא 4  מילא  אבל למכור את התוכי אני צריך תוכי על איזה תוכי מדובר שחר כזה :  בדיוק כזה מוטי מחליף על הבוסטון 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
מברוק שחר עכשיו אתה לא נשמע כמו פיראט  נו אז מה אתה אומר ירין למכור את התוכי  היי זהירות לא הוק  לא 4  מילא  אבל למכור את התוכי אני צריך תוכי על איזה תוכי מדובר שחר כזה :  בדיוק כזה מוטי מחליף על הבוסטו?ן 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
מברוק שחר עכשיו אתה לא נשמע כמו פיראט  נו אז מה אתה אומר ירין למכור את התוכי  היי זהירות לא הוק  לא 4  מילא  אבל למכור את התוכי מוטי מתעקש הוא אומר שנמאס לו מהבוסטון 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
שחר הבט במוטו שלי נמצא מתחת לתמונה ואומר כך אם לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים . זה לגבי מה שכתבת . גם כהוק נוכחתי בערך כ 4 פעמים ששחר הנך .{אך ברצותך להיות הוק מי אני שאפריע} לא לשוא כתבתי אוהב אוהב וכ"ו אלו לא מילים אשר יוצאות מהמקלדת בלבד עדי מי זה שחר  עכשיו אני מבולבל קצת את ההוק רציתי להחליף כבר לא מעט זמן ואולי משם הבילבול לקח לי קצת זמן להבין שאי אפשר לקרוא לעצמך הוק ולצפות שיקראו לך שחר בכל מקרה מה שנכתב נכתב בהומור ודי ברור לי ששחר זה שמי גם אצלך כעת  . שהוק4 לא העלה איפלו קצה של חיוך? אתה מבולבל לא מובן אז מי זה שחר  מוטי הבלבול הוא רק שלי  ומסתבר שהחברים פה יודעים את שמי טוב ממני לעיתים 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
שחר , זה יושב לי כבר כמה ימים בראש ושיכנעת אותי סופית  לכל המעוניינים לחצו כאןהשולף הכי מהיר במערב  ובכלל אולי אתה שכנעת אותי עדי
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי מתעקש הוא אומר שנמאס לו מהבוסטון נמאס למי לי מה פתאום  רוצה להחליף אבל זה 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
תראה שחר לאן הוביל השירשור הזה עתה אני נלחץ ומחויב להציג את שמי האמיתי ומדוע  הרי izhak זה אחלה כינוי נכון 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
מוטי מתעקש הוא אומר שנמאס לו מהבוסטון נמאס למי לי מה פתאום  רוצה להחליף אבל זה  זה בסדר מוטי גיליתי רק ליצחק ב 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
מחפש בוסטון יד שניה במחיר מציאה
כל המוכר נא לפנות להוק 4 או לתוכי של הבוסטונאי
נא למהר זקוק דחוף הרבה לפני התחרות
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
תראה שחר לאן הוביל השירשור הזה עתה אני נלחץ ומחויב להציג את שמי האמיתי ומדוע  הרי izhak זה אחלה כינוי נכון  אחלה izhak  לא צריך לשנות כלום מחפש בוסטון יד שניה במחיר מציאה

|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מחפש בוסטון יד שניה במחיר מציאה
אבל יצחק הוק 4 לא נמצא באתר 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עדי מי זה שחר  אני מכיר את שחר מקרית חיים... נדמה לי שאתה מכיר אותו... בחור לעניין, כמו אבא שלו, רק ללא שפם....  אהלן שחר, ברוך הבא בתור שחר... אמנם התרגלתי למיסטר הוק4- אך גם לשם שחר.... תתחדש 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|