שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
ההוא בצד נו זה שאם לוחצים עליו מגיעים לכל ההודעות וכאלה כי מזמן נמאס לי מהוק4 וסוף סוף גיליתי אייך עושים את זה זהו מעכשיו אני שחר נ את הנ אפשר להשמיט חג שמח אנשים
|
-------------------------------
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ואני שובר כבר שעה את הראש מאיפה אני מכיר את התגובות האלו  ברוך הבא שחר 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ואני שובר כבר שעה את הראש מאיפה אני מכיר את התגובות האלו  ברוך הבא שחר  ברוך הנמצא שחר אני מחפש איפה הוק 4 ובסוף זה שחר נ 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אוהב  אוהב  אהבתי  מצא חן בעיני  אצלי תמיד תשאר הוק את ה4 משמיט  אוקי שחר
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
ואני שובר כבר שעה את הראש מאיפה אני מכיר את התגובות האלו  ברוך הבא שחר  לא בכוונה נראה לי שכבר די ברור שאני "לא הכי מהיר" בכל מה שקשור להעלאה/שינוי תגובות ועוד מול הקמפיוטר שיושב איפשהו שמה באחורי הראש שלך נו די חסר סיכוי  ואני שובר כבר שעה את הראש מאיפה אני מכיר את התגובות האלו  ברוך הבא שחר  ברוך הנמצא שחר אני מחפש איפה הוק 4 ובסוף זה שחר נ  מוטי גבר לא צריך לחפש תמיד צעד אחד מאחורייך אני אומר חלוקת מספרי ברזל ולהתפקד  ברוכים הנמצאים
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ואני שובר כבר שעה את הראש מאיפה אני מכיר את התגובות האלו  ברוך הבא שחר  לא בכוונה נראה לי שכבר די ברור שאני "לא הכי מהיר" בכל מה שקשור להעלאה/שינוי תגובות ועוד מול הקמפיוטר שיושב איפשהו שמה באחורי הראש שלך נו די חסר סיכוי  ואני שובר כבר שעה את הראש מאיפה אני מכיר את התגובות האלו  ברוך הבא שחר  ברוך הנמצא שחר אני מחפש איפה הוק 4 ובסוף זה שחר נ  מוטי גבר לא צריך לחפש תמיד צעד אחד מאחורייך אני אומר חלוקת מספרי ברזל ולהתפקד  ברוכים הנמצאים אז שחר אני מתפקד אני 2 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 27, 2012, 18:45:22 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ואני שובר כבר שעה את הראש מאיפה אני מכיר את התגובות האלו  ברוך הבא שחר  עדידוש ספר לנו מי זה שחר 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
אוהב  אוהב  אהבתי  מצא חן בעיני  אצלי תמיד תשאר הוק את ה4 משמיט  אוקי שחריצחק אתה  של בן אדם ומגיע לך  על בסיס יומי סיכמנו לא? יש לך ורק לך אישור לקרוא לי איך שבא לך שחר הוק הוק 4 שחר4 הוק נ שחרהוק הוחר שהוק שהוק4 הוחר נ ועוד ועוד רק תקרא לי 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
ואני שובר כבר שעה את הראש מאיפה אני מכיר את התגובות האלו  ברוך הבא שחר  לא בכוונה נראה לי שכבר די ברור שאני "לא הכי מהיר" בכל מה שקשור להעלאה/שינוי תגובות ועוד מול הקמפיוטר שיושב איפשהו שמה באחורי הראש שלך נו די חסר סיכוי  ואני שובר כבר שעה את הראש מאיפה אני מכיר את התגובות האלו  ברוך הבא שחר  ברוך הנמצא שחר אני מחפש איפה הוק 4 ובסוף זה שחר נ  מוטי גבר לא צריך לחפש תמיד צעד אחד מאחורייך אני אומר חלוקת מספרי ברזל ולהתפקד  ברוכים הנמצאים אז שחר אני מתפקד אני 2  אחלה מוטי אני 1294 כי אם יצחק עדי ומוטי לא מזהים אותי אז אני בטוח משתמש חדש 
|
|
|
|
|
מברוק שחר עכשיו אתה לא נשמע כמו פיראט 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שחר הבט במוטו שלי נמצא מתחת לתמונה ואומר כך אם לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים . זה לגבי מה שכתבת . גם כהוק נוכחתי בערך כ 4 פעמים ששחר הנך .{אך ברצותך להיות הוק מי אני שאפריע} לא לשוא כתבתי אוהב אוהב וכ"ו אלו לא מילים אשר יוצאות מהמקלדת בלבד עדי מי זה שחר 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מי זה שחר  יצחק עדי אתם מכירים אני לא אני מכיר את הוק 4 רגע הוק 4 זה שחר אני מבולבל 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
מברוק שחר עכשיו אתה לא נשמע כמו פיראט  נו אז מה אתה אומר ירין למכור את התוכי 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק שחר עכשיו אתה לא נשמע כמו פיראט  נו אז מה אתה אומר ירין למכור את התוכי  היי זהירות לא הוק  לא 4  מילא  אבל למכור את התוכי
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מברוק שחר עכשיו אתה לא נשמע כמו פיראט  נו אז מה אתה אומר ירין למכור את התוכי  היי זהירות לא הוק  לא 4  מילא  אבל למכור את התוכי אני צריך תוכי על איזה תוכי מדובר שחר כזה : 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 27, 2012, 19:24:40 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|