טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 24/9/2012 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
17:30 | דמוי סיליקון - ביתי של חבר | לברק -נקוד | 1 | 350 |
הדו"ח:טוב אז ככה הולך בערב לחפס קצת דגים ורואה שיש עריאנים ומתחיל את העבודה אם הסיליקון (גלגול איטי) ואומד לידי איזה ילד קטן שכול כמה זריקות משהו תוקף לו ואני זורק לנקודה שתוקף לו ולא נתפס ועל הזריקה הראשונה לשם יש לי תקיפה ולא לקח ממשיך לגלגל עוד קצת ושוב תקיפה ושוב פיספוס ובתקיפה השלישית הוא ננעל ומתחילה המלחמה ובאותו הרגע האיתי בטוח שזה עריאן ואז בזמן שאני מוציא אותו אני מרגיש שהוא מתנהג אחרת מעריאן ואני רואה את הלברקון החמוד הזה ושניה אחרי זה הוא כבר אצלי ביד מה אני יגיד כיף שאתה מנסה לתפוס איזה דג שיש אותו הרבה ויוצא לך דג שאתה רוצה לתפוס כבר זמן מה אבל זה לא הלברק הראשון שלי יוצאתי לפני זה רק על פתיונות וכמה כיף לתפוס דוראדו פעם ראשונה ויום אחרי זה לברק פעם ראשונה בז'ירז'ור האיתי מעלה עוד דו"ח אבל הוא מאתמול (יום כיפור) ואני לא יודע איך האנשים הדתיים יגיבו על זה אז אני פשוט לא יעלה אותו
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 27, 2012, 17:32:45 PM על ידי טושקאן
|
|
-------------------------------
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
טושקאן יופי של לברק כל הכבוד
|
|
|
|
MaTaN
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
שיא בזרזור - לוקוס 1.2 קילו ,מקווה לעוד בחורף (:
|
|
איזה לברק יפה אחלה דוח (:
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מברוק על הראשון לעונה "טוב אז ככה הולך בערב לחפס קצת דגים ורואה שיש אריאנים ומתחיל את העבודה אם הסיליקון " אם תוכל להרחיב קצת איך זיהית וידעת שיש דווקא עריאנים !! סחתין על הלברק  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
מברוק על הראשון לעונה "טוב אז ככה הולך בערב לחפס קצת דגים ורואה שיש אריאנים ומתחיל את העבודה אם הסיליקון " אם תוכל להרחיב קצת איך זיהית וידעת שיש דווקא עריאנים !! סחתין על הלברק  בהצלחה בבאות ראיתי תקיפות אצל אחרים וגם יוציאו אחד
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של לברקון דימה
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
דימה כל הכבוד אחלה דוח ודג סוף הדרך 
|
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
חבר בצוות: האוליגרכים
|
|
אחלה לברק אחי!!! אפשר תמונה של הסיליקון בבקשה 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מברוק על הראשון לעונה "טוב אז ככה הולך בערב לחפס קצת דגים ורואה שיש אריאנים ומתחיל את העבודה אם הסיליקון " אם תוכל להרחיב קצת איך זיהית וידעת שיש דווקא עריאנים !! סחתין על הלברק  בהצלחה בבאות ראיתי תקיפות אצל אחרים וגם יוציאו אחד 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יפה דימה, לאחרונה אתה מגוון ומתחדש בתפיסות מגוונות.... דוראדו ראשון, לברק ראשון.... יפה לך 
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק על הראשון, כן ירבו.
יפה שהתחשבת ולא העלת דו"ח מיום כיפור.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא יפה...  לקחת לילד את הלברק שלו ??  יופי של רצף וגיוונים 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא יפה...  לקחת לילד את הלברק שלו ??  יופי של רצף וגיוונים  מה שהתכוון לומר גיאצוק, בתרגום לגיאצ'וקית:  מאחר וזה הלברק הראשון שלך אז תהנה ומברוק, בעתיד רצוי לשחרר לברק שלא מגיע ל:500 גרם לפחות...
|
|
|
|
|
אחי אחלה תפיסה ויפפה אבל חבל שלא שחררת אותו מילא אין הרבה ת'לברקים הנקודים היית רק מצלם או איפלו עושה סרטון של שחרור לא נורא תמד לאבא
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא יפה...  לקחת לילד את הלברק שלו ??  יופי של רצף וגיוונים  מה שהתכוון לומר גיאצוק, בתרגום לגיאצ'וקית:  מאחר וזה הלברק הראשון שלך אז תהנה ומברוק, בעתיד רצוי לשחרר לברק שלא מגיע ל:500 גרם לפחות... מה שגיאצ'וק התכוון היה למשפט הזה : "אומד לידי איזה ילד קטן שכול כמה זריקות משהו תוקף לו ואני זורק לנקודה שתוקף לו "...  גם אם אני מסכים לעניין הגודל, לא התייחסתי אליו... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|