יפה יפה שייקה .
ראשית - ברקודות לרוב לא יקחו סיליקון , שנית השעות הטובות של הברקודות זה לפני הזריחה ומיד לאחר השקיעה כאשר אתה צריך נקודות עם עומק כמו כל המזחים של ת"א , המזבלה ביפו .דמוי ראש אדום גדול או לבן גב צהוב יעשו את העבודה יפה - עבודה איטית מאוד עם מעט טוויצ'ינג והרבה עצירות - אתה תראה שתקבל הרבה תקיפות במצב מושהה .
בקשר לחניתנים 1. שים ניקל 7/14 גרם תוסיף קרס בודדת למטה או אפילו אסיסט הוא של גי'ג .
2. שי מלכה ציטט בעבר שיטה של לשים כדור צמר והם פשוט מסתמסים בזה ונתפסים יופי (רצוי צבע צהוב וכמובן קשור היטב לניקל ).
3. זה אחלה פיתיון לגומברים - תפלט ותמליח - הילל כבר ימצא לך את הגומבר הנכון ...
הרבה מכות רצופות עם דמוי שלושה קרסים גילגול בינוני ואתה שולף אותם שוב אין הרבה מה לעשות איתם פרט לפיתיון לגומבר
בזמנו זרקתי אחד חי ליד סבידה מתה דווקה הסבידה קיבלה מכה (האינטי פלט

)
מה זה אומר לא יודע
אבל קבל עוד סיפור קטן
לפני חמש או שש שנים ראיתי מחזה של פעם בחיים
חניתן סביב הקילו בוודאות (ענק במושגים שלהם ) עף על המיים בפאניקה מטורפת אבל עף עוד לא נוחת וכבר הוא מטר לפחות באוויר ואחריו עולה אינטי עצום אין לי מושג מה המשקל לפי התמונות בדוחות של מאמון הוא עובר את ה20 בהערכה שלי ככה חתול ועכבר עד שנעלמו לי . .
מאז תמיד קורץ לי לתפור אותם חיים כמו שכתבתי למעלה בלי הרבה תוצאות עד היום עדיין שווה לנסות מקסימום מחזיר את הדג ויש פילה גומבר
עכשיו
מברוקקקקקקקקק!!!! על הראשון מיני רבים וגדולים

זהו אם חשבת שזה מקונן לך בראש לפני , חכה חכה
מפה התפיסות ירוצו יותר בקלות ומהר מאוד יגיעו גם הגדולים יותר
אם יש מגיע בדייג אז זה המקרה
המון המון בהצלחה בבאות
שחר
דמויי 3 קרסים מומלצים ובנוסף גם ג'יגים וניקלים - אך חשוב מאד להוסיף להם אסיסט הוק כמו לג'יג! משפר את התפיסות פלאים!
בתור פיתיון לגומברים הוא מצויין! בין אם לחתוך לפילה או פשוט "פרוסות".
לגבי פיתיון לאינטיאס - ניסינו כמה פעמים בעבר.
אישית תפסתי רק חתולי ים על חניתן, אך חבר יקר לפני כמה שנים תפס מפלצת של ממש (אינטיאס כ-36 ק"ג כמיטב זיכרוני) על חניתן חי של כ70 ס"מ.