תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
22/9/2012 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג מקיאק כללי (דוחות ישנים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בוקר | שרימפס - מדאי | סרגוס (סרגוס משורטט) | 1 | בומבה |
בוקר | קלמארי - 2 קרסים + טיזר | דוראדו / פוטה (רעמתן כחלחל) | 5 | 4++ |
הדו"ח:
אחרי הרבה שבתות רטובות , מתכוננים לחוויה קצת אחרת ...

יום חמישי מקבל SMS מאבי "ניפגש בכפר הדייגים אולגה ב 01:30 לבולוס לילה וג'יג בוקר נא לאשר הגעה"

יש ספק? ברור שאני בפנים... אפילו לא עניתי..

יום שישי כולו מוקדש להכנות – קופץ לסלאח להצטייד כמו שצריך ומתחדש במקל חדש לכבוד האירוע – אני הבעלים
הגאים של מקל מייג'ור חדש!

קשירות קרסים, הכנת ריגים לדוראדו ושיפוץ חצאיות שנקצרו ביציאה האחרונה ע"י האבוקקות

מנוחת צהריים הלכה לה...מקלחת זריזה מארגנים את הילדים @baby וקדימה לארוחת ערב זריזה אצל ההורים מסיימים לאכול ויאללה הביתה להתארגנות אחרונה.
האדרנלין זורם ואני מבין שהלילה כבר לא אשן ואם אני נרדם אז אין מצב שאני קם...

מעמיס את הציוד ויאללה לחוף בדרך מתעדכן בפייסבוק על הודעות חדשות ואת הדרך לים מעביר בשיחת טלפון עם דין מנו...
מגיע לחוף כבר ב 00:30 ופוגש שם את שגיב שכנראה יותר התרגש ממני והיה כבר עם ציוד פרוק...

לאט לאט מגיע כל הצוות

מסיימים התארגנות בסבבה והתותחים נכנסים בחשכה לים...

כבר בכניסה ב 10 מטר הראשונים עוצרים ומנסים להוציא דגי פיתיון...מוריד מדאי עם שרימפס ושולף סרגוס בומבה איזה סיפתח למקל החדש... זה המקום להודות למנש ולסלאח...

הלילות התחילו להיות קרים ולמרות הלבוש הארוך הקור חודר

מתמקמים בנקודה ה 40 ומתחילים לתת עבודה כהרגלי בשבועות האחרונים השלל הראשון – נשלפת אבו קקה מפלצתית
שמקבלת בראש את המערוך בצק סוכר של אשתי שמאז העוגה של אבי הוסב לקוטל אבוקקות...

כמו בעוגות המערוך עושה גם כאן את העבודה והאבוקקה נשלחת למקום שכולו טוב...
ממשיכים לעבוד....

מדריפט לדריפט מקבל ביקור מדגים מעופפים שקופצים לי לתוך הקיאק ומאוחר יותר נתפרו כפיתיונות חיים.
אינטיאסים אין, פארידות אין , הרבה ברקנים שהוחזרו לכחול בתקווה שיביאו את הדג הגדול...

השמש עלתה

מתקדם לכיוון המצוף הראשון וגורר לידו את הריג בעל שני הקרסים, כיפוף למקל ומתחילה החגיגה...

הסרט לפניכם וכל מילה מיותרת... עוזי הסירטון הזה מוקדש לך...

לא לשכוח FULL VOLUME...FULL HD
גמר חתימה טובה לכולם !!!!