פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אמנם סקפטיים.... אבל כשזה מכתוב, זה מכתוב. הדו"ח מוקדש ליריב. עודכנו תמונות |
עמודים: 1 [2] 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: אמנם סקפטיים.... אבל כשזה מכתוב, זה מכתוב. הדו"ח מוקדש ליריב. עודכנו תמונות (נקרא 8243 פעמים) |
הדפסה |
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה תענוג, דיג חוף במיטבו!
כתוב נפלא ומעביר את החוויה במלואה.
כמה שאלות:
הקרסים בהחלט קטנים לדגים שתפסתם. האם לא עדיף קרס שמתאים בגודלו ובסוגו לפה של הדג, להבטיח נעיצה יפה בצד או בלסת התחתונה, מאשר קרס שיתחיל לטייל בחלל הפה והלוע של הדג? מה גם שטרולוס הרבה פעמים פולט את הפיתיון - יהיו לו קל יותר עם קרס קטן שמוריד את סיכויי הנעיצה.
איפה קונים חוט אמנזיה? חיפשתי ולא מצאתי. שמעתי עליו ביקורות מעולות, והדו"ח הזה רק מוסיף.
גם הגומברים נתפסו על קרס 4?
וכמו כן, אם אפשר לקבל תיאור של החוף מבחינת מאפיינים: חולי לגמרי, חול וסלע, מדף עמוק, רק חול? אם נכנסתם עד המותניים אני מניח שמדובר בחוף שנעשה עמוק בהדרגתיות - האם במרחק יש נפילה או שההעמקה ממשיכה ברצף מהחוף?
היה ירח בשמיים?
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
הקרסים בהחלט קטנים לדגים שתפסתם. האם לא עדיף קרס שמתאים בגודלו ובסוגו לפה של הדג, להבטיח נעיצה יפה בצד או בלסת התחתונה, מאשר קרס שיתחיל לטייל בחלל הפה והלוע של הדג? מה גם שטרולוס הרבה פעמים פולט את הפיתיון - יהיו לו קל יותר עם קרס קטן שמוריד את סיכויי הנעיצה. לטרחון פה לא גדול ולכן אם גומבר של קילו יתפס על קרס מס' 0/5 בלי חשש הרי שטרחון לא יוכל להגניס קרס כזו לפה. מה גם שהפריטים הראשונים שניתפסו שקלו כקילו לערך אס התאמנו את הקרס להם. אגב, רוב הגומברים שתפסתי בימי חלדי עלו על קרסים קטנים מאוד במידה 5. קרס קטנה עם חוט חזק תתפס בלשון ולא תשתחרר גם עם יתן ריצה עד מרוקו וחזרה - קרס 0/2 בה השתמשתי בעבר תקרע לעיתים את השפה והדג ישתחרר. אתה מתאים את הפתיון לקרס ואת הקרס לדג. במקרה הזה, אם תשים קרס גדולה הדג יתקשה להתמודד עם גודל הפתיון ויהיו הרבה בריחות או אי-נעילות. לכן קרס קטנה היא אידאלית. שוב, אני משתמש בקרסים שבנויות כמו קרסי אסיסט הוק לג'יג אבל קטנות. הן חזקות, הן חדות ויש להן מפתח יחסית רחב. ושם עליהן פתיון ברוחב סנטימטר - סנטימטר וחצי ובאורך 5 ס"מ. איפה קונים חוט אמנזיה? חיפשתי ולא מצאתי. שמעתי עליו ביקורות מעולות, והדו"ח הזה רק מוסיף. קניתי בעבר באינטרנט, אבל בקרוב יהיה זמין גם בארץ. גם הגומברים נתפסו על קרס 4? לא, על קרסים גדולות - 0/5 לדעתי וכמו כן, אם אפשר לקבל תיאור של החוף מבחינת מאפיינים: חולי לגמרי, חול וסלע, מדף עמוק, רק חול? אם נכנסתם עד המותניים אני מניח שמדובר בחוף שנעשה עמוק בהדרגתיות - האם במרחק יש נפילה או שההעמקה ממשיכה ברצף מהחוף? יש כ 50- 70 מ' של חוף רדוד שאז יש מדרגה עליה נשבר הגל הראשון. באיזור המדרגה המים בעומק החזה אבל יש שם גלים. אני עצרתי כמה מ' יפני ובהפוגה בין הגלים הטלתי. חוף חולי לחלוטין, בעומק איזור סלעי זרמים מצפון דרומה היה ירח בשמיים? לא שמתי לב לירח, היה מעונן חלקית עם צפון מע' שהתחלפה למע' ובבוקר מזרחית. [/quote]
|
|
|
|
|
דוח מרתק תוצרת  אין ספק שהבאתם הרבה כבוד.................... חלומו הרטוב של כל דייג חוףףףףףףףף  שאפו על הדוח שבת שלום דוד שובל
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 22, 2012, 07:50:03 AM על ידי דוד שובל
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
זה לא דוח..זה סופר דוח הלואי עלי כישורים כאלה  מפורט והרבה חומר  בין השורות סחתין לכל חברי הצוות..היתה לכם יציאה מדהימה עם תוצאות יפות מאד  בהצלחה בבאות
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אני הייתי מסתפק בדוח ואילו אתה חייב להכניס את קציצות הדגים שלך  אכן החוף הזה כאשר נותן נותן מכל הלב יפה לכם לברוח מהאצות לחוף ההוא דוח מעולה החברה נהדרת {צוות חרטה} א או ה  מקצוענים אחד אחד אהבתי .
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
איזה ערב מהנה עבר עליכם  כמו שאומרים, משנה מקום משנה מזל למרות שאין בחורות נחמדות בחוף יופי של אקשן ותפיסות לצוות 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
יפה מאוד חברים תפיסות מרשימות ודוח לפנים  שרק ימשיכו לכם התפיסות האלו ולא תהיו תחת מתקפת אצות 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תקשיב, תראה, תשמע... מדהים!!!!!! הייתי בסופ''ש בשישי בזקיעה והבוקר בזריחה באיזור קרוב (עתלית) לדג בז'ירזו'ר עם בת הזוג... חוץ מאוטאוט אחד שהגברת תפסה (ואני יצאתי בבושת פנים...), לא היה כלום  המים מלאים בביזרי, אך אין מי שיאכל אותם :/
|
|
|
|
|
סקוויד איזה דוח מפורט ושמח שסוף סוף היה לכם קצת אקשן ושאלה מה אתה מעדיף בחורות ערומות או אקשן כזה  מתי האנדרנלין יותר חזק sml98;חיכיתי לדוח הזה .
|
|
|
|
|
יפה מאוד סקווידי וטל -דיג חופי משובח!!!
בפעם הבאה סקוויד תשמור לי תרחון חי ותקבל אנטיאס!!!
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
סקוויד דוח נפלא ומאוד נהנתי לקרוא ולחוות איתכם. היה לכם לילה חזק מאוד ועם תוצאות יפות ומשמעותיות. חבל שלא פינקת אותנו בתמונות  . אחלה צוות אתם 
|
|
|
|
|
סקווידי היקר איזה דו"ח אליפות אכן קיבלתם פיצוי על כל מה שעברתם עד כה נראה כי אכן העונה החלה בשיא הכוח . מי ייתן ונראה עוד הרבה דוחות כאלה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
דוח גיבורים לתפארת  יש במקרה תמונה של הטרולוס המוזר (דמוי GT) ? איזה דגם של קרסים מעוגלים אתה עובד? באיזו שעה תפס המז'רז'ר עם הניקל את הטרולוס שלו? ב-4 בבוקר??
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סקווידי, דו"ח ענק אבל חסר...  כמו שכתבתי בעבר- "דוח בלי תמונות זה כמו חתונה בלי תזמורת, או כמו חריימה טעימה ללא חריף, כמו חומוס טוב ללא שמן זית. האוכל הכי טעים ואיכותי שיש- יהיה טעים יותר עם תיבול... לי אישית ועוד אחרי כזו חגיגה- מאוד חסרו התמונות שלכם עם מסדר של הדגים ועם החיוכים...  ואחרי הקיטורים- שנובעים רק משום השאיפה לשלמות,  דוח מדהים עם תוצאות מעולות- דוח שיש בו אמירה ברורה: הדיג החופי על המפה ובגדול!!!! הכתיבה שלך איכותית כתמיד, הגשת דו"ח ענק ומפורט- עם שפע חוויות ושפע של שיתוף בהיבטים המקצועיים, כמו לקרוא כתבה מרתקת ומהנה בעיתון  בשביל ימים כאלו אנו יוצאים שוב ושוב לים... ותודה שזה הרבה יותר מעניין מלפגוש בחורות ערומות... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
סקווידי, דו"ח ענק אבל חסר...  כמו שכתבתי בעבר- "דוח בלי תמונות זה כמו חתונה בלי תזמורת, או כמו חריימה טעימה ללא חריף, כמו חומוס טוב ללא שמן זית. האוכל הכי טעים ואיכותי שיש- יהיה טעים יותר עם תיבול... לי אישית ועוד אחרי כזו חגיגה- מאוד חסרו התמונות שלכם עם מסדר של הדגים ועם החיוכים...  ואחרי הקיטורים- שנובעים רק משום השאיפה לשלמות,  דוח מדהים עם תוצאות מעולות- דוח שיש בו אמירה ברורה: הדיג החופי על המפה ובגדול!!!! הכתיבה שלך איכותית כתמיד, הגשת דו"ח ענק ומפורט- עם שפע חוויות ושפע של שיתוף בהיבטים המקצועיים, כמו לקרוא כתבה מרתקת ומהנה בעיתון  בשביל ימים כאלו אנו יוצאים שוב ושוב לים... ותודה שזה הרבה יותר מעניין מלפגוש בחורות ערומות...  א. לא מצלם אלא אם יש סיבה מיוחדת ב. לא לוקח לים מצלמה ומשתמש רק במצלמה של הטלפון - ולגלקסי 1 אין פלש - אז היא לא מצלמת בלילה. לגבי התיבול: תפוחי עץ, תפוזים, אבטיח ושאר ירקות ופירות אני בטוח שגם אתה לא מתבל  כך שאני מניח שתסכים יתי שיש מאכלים שאין צורך לתבל, ולגבי הדוח - דוח טוב לא דורש תמונה. זו דעתי. כתיבה נכונה תעביר הרבה יותר מידע מצילום רגעי ואם תזכר אני בטוח שגם הספרים האחרונים שקראת להנאתך לא היו 'מתובלים' בתמונות. ותודה שזה הרבה יותר מעניין מלפגוש בחורות ערומות... מתבייש  מה רפי, אישתך התחילה לגלוש באתר?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3 4
|