תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
16/9/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | שקט עד גלי | 20 - 30 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
20 | שרימפס - | טרולוס (צנינית אטלנטית) | ||
20 | קלמארי - | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) |
הדו"ח:
למרות שבזמן האחרון יש מלא ציוד אין לי זמן ללכת לים לבחון אותו
שעות מטורפות בבית ובעבודה נותנים לי חלון זמן מצומצם של זריחה בלבד לשעתיים ואז למרוץ היום יום.
אין ברירה אלא לחפש את הדגים בשעות הערב המאוחרות...\
יציאה לבולוס איזור מרכז כבר בהורדה השניה אכילה יפה שלא משאירה ספק טרחון

כך ממשיך הערב הנעימים כאשר יורד החושך גם הפרידות נכנסות לפעולה ועולות יפה על הגמברי .
לאחר זמן מניח את המקל ורואה את הקצה לא מתכופף למטה אלא עולה צפונה ללא ספק אכילה מיוחדת מתחיל לגלגל ושהחוט כבר כמעט למעלה אני רואה את הדג קופץ באוויר - גומבר יפה (לא מצולם אחד החברים חמד אותו)
ממשיכים בדיג עוד כמה שעות ויש אחלה ארוחה לכל המשפחה + פינוק לאבא

יציאה שניה בשבוע שעבר אחרי שהרבה זמן אנחנו מנסים לתאם סופסוף יוצא לי לצאת עם שי 38 לדיג רק מה הוא נרדם לנו וכולנו התייבשנו עד שהאדון הגיע

בהורדה האחרונה יש מכה יפה אני כבר בטוח שיש איזה לוקוס או פרידה מכובדת לחג אבל עולים פרידה כףיד וסרגוס נחמד . לסיכום אחלה ערב עם אנשים טובים - שי אחנו עוד נצא הרבה יחד

פרטים טכניים - רולר גודל 80 חוט 40 במוביל וחוט 50 ללידר שני קרסים אחד מעל ואחד מתחת למשקולת(150 גרם מרובעת) ללא סביבלים כלל . קרס עליונה מס' 1 צאוור ארוך ולמטה קרס גדל 2 אוקטופוס .
הפרידות אוכלות למטה כמעט כל הזמן אז תמיד קרס אחד מתחת למשקולת .
שתהיה לכולנו שנה טובה מלאה בדגים , שנשמור על הים המיוחד שלנו ושהטרולים יעלו כלם ליבשה בקרוב