רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 16/9/2012 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:דוח בשידור חי מהים  בשעה 4:30 יוצא לכיוון אכזיב. מגיע לריף, ים שקט לחלוטין, רוח צפון מזרחית קלילה וקרירה (היה ממש קריר בקצר...). ניסיונות בחושך לקלאמרי לא צלחו. מקל עם רצועות קלאמרי קפואות, גם לא צלח בכלום חוץ מאיסוף עשב. ז'ירז'ור עד עכשיו לא הניב כלום, אך ניצפו מספר רתיחות קטנות של פחמידות קטנות במרחק זריקה (לא הגיבו לניקל שנזרק לעברם). מכאן עוברים לנקודה אחרת, ונקווה לדגים שם 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
הו הו הו חזרו הימים
דווח על מצב הים האם האצות עדיין מככבות
שישי אחר הצהרים רפי ואני לחוף הים בירות קצת זיתים ושיחה קולחת ,מבט אל הים
ואז נזרקת השאלה איפו רון דדון שעכשיו היה עושה שמות בדגים איפו כאן בקצף ?
כו כאן הוא היה עושה לנו ב"ס
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
איזה כיף לראות דיווחים כאלה ישירות מהעבודה כל מה שנותר לי הוא רק לקנא בהצלחה בנקודה הבאה 
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
39
|
|
אז הדיג תם ונשלם... דגים לא היו, אבל היה כיף  בריף אחר פגשתי חבר שיצא לנסות את מזלו עם אחיו בלילה לקלאמרי + זריקה לאינטיאס בבוקר. הצליחו לגרד 2 קלאמרי קטנטנים בלילה - בבוקר לא היתה ולא נגיעה. לגבי מצב האצות - בנקודה הראשונה (האיזור שבין האנדרטה באכזיב לשפך של הנחל), האצות כיכבו. כל זריקה של הפיתיון לעומק גררה משיכה של חצי קילו אצות מהקרקעית. בנקןדה השניה לא דגתי עם פיתיון אלא רק ז'ירז'ור, אך החבר שפגשתי אמר שלא נתקל בבעיה של אצות. שתהיה שנה טובה!!! 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
רון, אני מבין שלא היתה כלל נוכחות של הבייביז עדיין ? היו רדיפות/משהו ?
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נראה שהאצות מבריחות את הדגים - הפירוק של האצות צורך המון חמצן ונראה שהדגים בורחים מאזורים נטולי חמצן אלה.
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נראה שהאצות מבריחות את הדגים - הפירוק של האצות צורך המון חמצן ונראה שהדגים בורחים מאזורים נטולי חמצן אלה.
כן הרגשתי חוסר בחמצן ליד האצות  או שהיה חוסר  לא בדיוק זוכר החוט הזה הרס לי את הזיכרון
|
|
|
|
|
או רון הדוחות שלך חוזרים
שתיהיה לך שנה טובה עם הרבה דגים
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
39
|
|
שום כלום, גם לא מרדפים. הים האמת היה רגוע לחלוטין, מה שלא מיטיב עם חיפוש בייביז מניסיוני, אך באופן כללי נראה לי שהם עדין לא הגיעו (יצאתי מספר פעמים בשבועיים האחרונים ללא הצלחה).
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
39
|
|
רעיון מעניין  באמת שאני מנסה לחשוב אחורה - אף פעם לא תפסתי באיזור מכוסה אצות 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הרעיון של לצאת לדוג לבד הגיע מ... חופשי זה לגמרי לבד ? 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
רעיון מעניין  באמת שאני מנסה לחשוב אחורה - אף פעם לא תפסתי באיזור מכוסה אצות  עד כמה שאני זוכר גם אני לא וניסתי לא פעם עם פופרים בעיקר מגניב הרעיון של דוח בשידור חי 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תודה על הדיווח רון  גם דוח ללא דגים אפשר ללמוד ..יש כאלה שירצו להגיע מרחוק עם המון ציפיות ודבר כזה יכול לחסוך להם הרבה העיקר שנהנית ונשמת אוויר יד ראשונה  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שום כלום, גם לא מרדפים. הים האמת היה רגוע לחלוטין, מה שלא מיטיב עם חיפוש בייביז מניסיוני, אך באופן כללי נראה לי שהם עדין לא הגיעו (יצאתי מספר פעמים בשבועיים האחרונים ללא הצלחה). עד כמה שידוע לי, הם מופיעים ממש אחרי המזרחית הראשונה (מזרחית - יום...)... צא בסוכות- יהיו.... לפחות קיבלנו דו"ח מצב אצות....
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|