תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
16/9/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק כללי (דוחות ישנים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
7:05 | גיג קטן - מזליקי ורוד 60GR | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | 1.450 |
הדו"ח:
בוקר טוב לכלל חברי הפורום,
ברשותכם אתחיל את הדוח חודש לפני.. בעודי חותר כמו משוגע אחרי תומר וקובי בחוף אקוודוקט.
חותר וחותר וחותר וחותר..(כן זה לא נגמר) ומבין שעלי להשתדרג למערכת MIRAGE לטובת הפקת חוויה מקסימאלית מתחום
דייג מקיאק.
שבוע שעבר מוצא את עצמי לאחר קבלת סכום לא מבוטל של כסף מהצבא אצל קפטן ג'ק בליווי יוסי(חבר ותיק בצוות הפיראטים) שאינו חבר באתר.
מגיע לאחר ששיגעתי ליאיר סלאח וצור את השכל בטלפון עם המון שאלות! מה לעשות אני אוהב לחקור וללמוד ולא לקנות ולגלות שטעיתי!
במעמד זה אני רוצה להודות לסלאח על שירות מדהים ותמרון בין 2 קיאקים שלא נראה כמותו. הקיאק עמד במשימה היום באופן מלא! והחוויה הייתה עצומה!!!!
אז מתחילים את דוח הדייג הזה ערב קודם לכן לאחר שיחה עם קובי.. מי הולך להגיע ומתי..מתברר כי שי38 אחד ממנהלי אתר האח ISF הולך לחבור אלינו ליציאה משותפת. הצטרפו לצוות הפירטים ליציאה משותפת גם אורי - העונה לכינויו קלקר ויגאל - העונה לכינויו Lale כןכן ממש יום לימודים ארוך ^_^.
4 בבוקר קובי מחכה לי כבר למטה, מעמיסים את הציוד וקדימה לירקון.(העסק נהייה כבר כבד עם ה MIRAGE DRIVE)
מגיעים לירקון ויוסי מקבל את פנינו בברכה בחניה.
פיטפוט שמיטפוט ומתחילים לזווד את הקיאקים. להזכירכם אני ויוסי יוצאים בפעם הראשונה לדייג עם הכלים החדשים(יוסי התחדש בHOBIE REVOLUTION שבוע לפני).
נכנסים למים ומתחילים בהתאמת המערכות. אורך הרגלים. גודל העין של המיראג' לכפות הרגלים. ויאללה לעבודה!
חוצים את שבירת הגלים ובדרכינו לנקודה ששי יצחק נידב לטובת היום! תודה רבה שייקה!!!! הדוח הזה מוקדש לך!!!!
מכוונים לכיוון הנקודה ב GPS הורדה שניה(ואני לא צוחק באמת הורדה שניה!) סטים של שלוש הקפצות ושלושה גילגולים והפסקה, וכך חוזר חלילה 3 פעמים ולאחר מכן הורדה חזרה(במטרה לטרגת לוקוסים)
ויש לי נעילה!!!! קלאצ' סגור! ומפמפם אותו למעלה!!! הדמוי המנצח של היום הינו, איך לא אליל כל הבנות!!! הדמיקי הורוד 60G
החברה מסביב ממשיכים להקפיץ ושי ננעל.. לאחר מלחמה ארוכה עולה לו אבופלצת! ניגש לעזור ושולח אותו למעמקים.
כמה דקות לאחר מכן אורי שגם הוא חדש בתחום ננעל על אבופלצת משלו!(אורי אתה כבר לא בתול!!!!) מברוק לתופסים!.
ממשיכים לנדוד מנקודה לנקודה אך לשווא! היום נגמר והדגים הלכו לישון נומי נומי

מקפלים ציוד וחוזרים לחניה, בהחלט יום מספק והכי חשוב יש לנו דג לחג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז.. שנהייה ל <o| ולא לא -|-|-< !!!
כמה תמונות
הדמוי

אני בירקון 1

אני בירקון 2

מכאן ועד לפעם הבאה(יציאה מיוחדת מובטחת.. אבי לטיפולך!)
תודה רבה, צוות הפיראטים!