הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
וללה שי אם היית מגיע הכל באמת היה מושלם עזוב את הדגים מספיק לצאת ביחד  זה כבר מעל ומעבר בקרוב נארגן משהו משותף...חובה לפני סיום או היחלשות העונה בצפון
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
תסריט שמחייב לפחות סרט המשך בקרוב, עם כתיבה כזאת, תפאורה מושלמת ושחקנים מהליגה הראשונה אתה מוכרח לשחזר ולפנק אותנו שוב פעם. העצה שלי אליך היא לעזוב את האילתורים וללכת על ציוד איכותי. שאין דגים או שמשחקים מהחוף עם כמה דגיגונים, ניתן לשחק ולנסות כל מיני דברים, שאתה מגיע למגרש של הגדולים (גם דגים וגם הדייגים שמסביבך) אין מקום לטעויות, וחבל לפספס ולאבד אנרגיה מיותרת. אשרינו שזכינו בדוח כזה  בהחלט צודק עדי...ציוד זה דבר חשוב ביותר ואסור שיהיו הפתעות באמצע 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
כל הכבוד איזה דוח יפה ומתאר את כל יום הדייג והאקשן שהיה לכם ומברוק לכולם על האנטיאסים והאקשן שהיה לכם הלוואי שירבו ימים כאלה  ואבו אשרף בסרטון רואים כמה הוא מאושר להרים אנטיאס בידיים נזכר בימים הטובים אין ספק דייג בנשמה וסקיפר בכל מובן המילה (ומאמון אתה כל פעם מפתיע עם פתיון חדש ) מה דעתך על קינדר בווינו זה יכול לעבוד?  תודה נימר  ואללה נתת רעיון  ביציאה הבאה ננסה קינדר בווינו 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
|
איז דוח איזה יום מטורף עבר עליכם כל הכבוד יופי של דגים
|
|
|
|
|
סחתיין עלייכום  יופי של דוח אקשן עם דגים יפים. הייתי מציע לך לוותר על המברגה זה לא רציני לא מתאים ויגרום רק למפח נפש. במקום אני מציע את החשמלי של באנקס עכשיו במבצע בדוגית 1100שח מציאה גדולה. הזמנתי כזה בתור רולר שני. עם איזה רולר עובד מאמון בסירטון הראשון?
|
|
|
|
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
RANZ
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
59
|
|
איזה דוח יפה סחתין עליך נחמיאס ניכר שנהניתם הפעם ביליתה בליגת המקצוענים וה' השפיע לכם מטובו בהצלחה בבאות שנה טובה ומתוקה לכולם 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
וללה שי אם היית מגיע הכל באמת היה מושלם עזוב את הדגים מספיק לצאת ביחד  זה כבר מעל ומעבר בקרוב נארגן משהו משותף...חובה לפני סיום או היחלשות העונה בצפון יאללה בלאגן, רק התחממנו  זה בסדר מאמון עדי, מלכתחילה שאפתי לקנות חשמלי רק לא הבנתי כמה זה דחוף.. המברגה תישאר לרולר הידני כי לך תסחוב מאה מטר למעלה כל פעם. במקביל אחפש גם חשמלי. סיום העונה אמרת... מה אתם אומרים יש גם מחירי סוף עונה? 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
זהו , סיימתי לקרוא  לקח לי יומיים  נחמיאס , רק אתמול / שלשום דיברנו על להיות עם הטובים ביותר  וזה קרה כל כך מהר  יתקנו אותי הותיקים אבל נשבר פה שיא של אורך הדוח  אם ככה יש לנו שיא פורום  דו"ח לתפארת  , כבוד גדול הוא לנו ולך שאתה איתנו  תוצאות מדהימות ולמידה ענקית מהטובים ביותר שיש לנו  השנה יהיה לך הרבה ראש (לדייג) ופחות זנב בע"ה  תודה אבי.. אל תשכח לברך ברכה אחרונה אחרי המגילה  מה עם הסרטון 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
כל הכבוד איזה דוח יפה ומתאר את כל יום הדייג והאקשן שהיה לכם ומברוק לכולם על האנטיאסים והאקשן שהיה לכם הלוואי שירבו ימים כאלה  ואבו אשרף בסרטון רואים כמה הוא מאושר להרים אנטיאס בידיים נזכר בימים הטובים אין ספק דייג בנשמה וסקיפר בכל מובן המילה (ומאמון אתה כל פעם מפתיע עם פתיון חדש ) מה דעתך על קינדר בווינו זה יכול לעבוד?   לא נימר הדגים של ארץ ישראל לא אוכלים חלב נוכרי.. תן להם דוריטוס יהיו מבסוטים
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
סחתיין עלייכום  יופי של דוח אקשן עם דגים יפים. הייתי מציע לך לוותר על המברגה זה לא רציני לא מתאים ויגרום רק למפח נפש. במקום אני מציע את החשמלי של באנקס עכשיו במבצע בדוגית 1100שח מציאה גדולה. הזמנתי כזה בתור רולר שני. עם איזה רולר עובד מאמון בסירטון הראשון? או, עכשיו אנחנו מתקדמים! נשמע נחמד, איזה דגם זה? של ה500? יש גם ג'יג אוטומט? מישהו מכיר מבצע גם על דאייווה? 
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אחלה מגילה העלית לנו לכבוד ראש השנה ... דוח מרתק , ללא ספק צדיק אתה יודע את העבודה ... בקשר לצוות אין מילים הצוות שהיה איתך הוא ה TOP שיש  אם כבר חשמלי מה עם מה שסאמח אז העלה? מכונה של פולריס ?
|
|
|
|
|
כל הכבוד נחמיאס למרות שלקח לי שעה לקרוא אבל היה שווה. אחלה סרטונים אחלה חוויה עם צוות מספר 1. כמו שאמר קודמי חבל על המאמץ עם המברגה . כל ההתעסקות הזאת כן עובד לא עובד לא שווה . תשקיע כמה שקלים תביא חשמלי נורמלי. פחות הוצאת אנרגיות אחי למרות שהרעיון נחמד אבל מצריך יותר מידי התעסקות. בהצלחה שיהיה בהמשך שמח שגם אצלך יצא משהוא 
|
|
|
|
|
אין מילים כל הכבוד 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »