בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  שנהיה לראש (כרמל)...
עמודים: [1] 2 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: שנהיה לראש (כרמל)...  (נקרא 5351 פעמים) הדפסה
אליהו בנימין

"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי"
חבר פורום
*

מנותק מנותק

שנהיה לראש (כרמל)...
« ב- : ספטמבר 13, 2012, 15:07:21 PM »
תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
12/9/2012צפון: חוף כרמל- עתלית מים מלוחיםשקט עד גלימעל 50 מטרדיג מסירה- ג'יגינג

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
צהריםגיג גדול - פשוט וזול מאיביי- כתום- 300 גרםאינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי)1 10
צהריםגיג גדול - שימנו משהואינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי)1 8
לפנות צהריקלמארי - קטןנצרן ים-תיכוני (חזיר ים)1 2
לפנות צהריגיג גדול - מאיפה ליאינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי)1 15
בבוקרדג מת - בוריאינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי)1 16
בבוקרדג מת - אספירנהשינן הניבים (ארוס)1 4.5
בבוקרדג מת - אספירנהאינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי)2 16

הדו"ח:
בונה ימלחיצים..

עכשיו בגלל הטיזר כולי   עצבן

אז קבלו את הדוח לפחות מהצד שלי, דוח שכולו אנשים טובים באמצע הדרך (כל השאר אתם מוזמנים לכתוב השלמות):

מתקשר לחיים ביום שני. הטירדה שיושבת לי על הסינוסים- אוטוטו חגים אחד אחרי השני ומבחינתי זה אומר כמעט ללא דייג בחודש הקרוב (יש דברים חשובים יותר.. סתם סתם לא התכוונתי!!! )
חיים מכריז על יציאת דייג ביום רביעי, שוב צפונה לעכו ודוך לראש כרמל, אלא מה yahoo  
מעולה. נשארו כרגיל רק 2 תיקים פתוחים.
חופש מעבודה וחופש מהאישה תודה יקירתי

אבל מי כמוכם יודעים מה אנחנו מסוגלים לחולל כשאנחנו רוצים משהו  חם
במיוחד משהו מסויים
אז אני מקבל גימלים מכל מי שצריך.

מתקשר לחבר שלי מראש העין, והוא הצדיק לא רק שמסכים לתת לי מיטה לשים את הראש עד אמצע הלילה, אלא נותן לי את הדירה הפרטית שלו והולך לישון אצל ההורים!!
ובעצם זוכה למעמד- איש טוב מספר 1.

ישן שעתיים בקושי וב1 וחצי מתייצב בחוץ, שם ממתין אדון חיים (שגר בראש העין כמובן).
עכשיו שתבינו, המסלול שלו מתחיל בלאסוף אותי, ועל הדרך לעצור בלא פחות מ 2 תחנות נוספות ולאסוף עוד שני אנשים, את אלי השיפוצניק מהרצליה ואת ואדים מנתניה, ככה ללא כל תמורה, בשמחה ממש ומכל הלב.
איש טוב מספר 2, נעים מאוד!

עוד בדרך התבשרתי שאנו עומדים לפגוש על הסירה את האנשים שכבר חיכיתי להזדמנות לג'גג איתם, את מאמון וחבריו הלא הם סאמר ואחמד! (מצטער שי... אם רק הייתי יודע )

מה אגיד לכם.. יש את התפוח, שז הג'יג עצמו. אבל יש גם את הדבש.. שזה ג'יג עם מאמון וחבורתו.
והשילוב של שניהם נעים לחיך cheer2 וגורם לך לחייך בראוו

בקיצור מגיעים לסירה מתארגנים, מאמון וחבריו מגיעים קצת באיחור בגלל ניידת החליטה להעליל עליהם עלילות שווא, נייקת אולי ליתר דיוק, אבל יוצאים לים אז לתת לאיזה שוטר להפיל לנו תמצב רוח?
על הסירה כאמור חיים, מאמון, ואדים, אלי, אחמד, סאמר ואנוכי.
ואיך אפשר לשכוח את הסקיפר האגדי אבו אשרף..

שליש דרך מתכוננים לקרבות ומשחיזים את הקרסים, עוד שליש של הכרות וקשקושים, ושליש אחרון של צבירת כוחות

מתחילים עם דריפטים בעומק של 100 מטר, כמובן אחרי חיפוש מדוקדק ניתוח נתונים והסקת מסקנות של צוות המאסטרים, מאמון ואבו אשרף. הלהקות נצפות, מתחילים לעבוד בכל המרץ.

אני מצוייד במברג'יג אם אתם זוכרים (מברגה לג'יג), אבל זונח אותה לטובת הידית ועובד קשה פשוט כי בא לי להרגיש את העבודה.. רק מתי שצריך למשוך את כל החוט עשרות מטרים חזרה למעלה אני משתמש בה. אגב שידרגתי מאוד את המברגה ועכשיו יש לה ראש שמתאים בדיוק לצורת הפין של הרולר, את הראש הזה הכין לי במיוחד בעל מקצוע ידוע בירושלים שמתמחה במכניקה עדינה. אבל מה לעשות לפעמים משמים שולחים לך סימנים שלא משנה כמה תשתדל, אתה כנראה לא אמור לעשות את זה.. עבדתי עם הידית כשאין אחריה בורג (כי כל הזמן החלפתי בינה לבין המברגה), כמה שניות של חוסר תשומת לב ואני נפרד ממנה לשלום בעודה שוקעת לעומק הים...מרוב דברים שנופלים לי לים בזמן האחרון מזל שאני עוד על הסירה דופק את הראש
אז מצאתי את עצמי עובד רק עם המברג'יג. בהתחלה לפי מה שתכננתי, לחיצות קטנות רצופות ככה שהחכה קופצת ומקפיצה את הג'יג במים (כמו ג'יג אוטומטי), בשלב מסויים רציתי קצת להרגיש את העבודה אז לחצתי רצוף והקפצתי את הכל יחד (כמו עבודה רגילה עם רולר חשמלי). הפין לא עמד בעומס ונשבר אחרי עשר דקות וואלה לא יודע
האמת ההוא מהמכניקה עדינה הזהיר אותי שזה עשוי מחומר חלש, אמנם אל-חלד אבל חלש. נראה אולי אבקש ממנו להכין אחד כזה שלם מפלדה (ראש בקיר הא דופק את הראש)

בכל מקרה עכשיו אני בלי כלום. נחלץ לעזרתי איש טוב מספר 3, שאני לא צריך לספר לכם כמה הוא טוב, ופשוט מביא לי לעבוד עם אחד החשמליים שלו. אחלה רולר של דאייווה. תודה מאמון  

בינתיים אדון מאמון הספיק כבר לטרגט אינטיאס מכובד של 8 קילו על אחד האספרינות שהוא דאג להם מראש למקרה שהג'יג יהיה חלש, החלטה שהתבררה כנכונה לפחות בתחילת היום, ולא הרבה לאחר מכן שיחק אותה עם ארוס יפיוף של 4 קילו, גם הוא על דג מת.. שהביא לסירה חיים ולחיים בירה
כמו שתיקן אותי מאמון בהמשך אז אחמד אכן נתקף גם הוא פעמיים, על אינטיאס בגודל זהה, אבל ידע להתגונן יפה paddle paddle

התקלה לא מניבה עוד תוצאות בינתיים, מחליטים כולם לרדת לרדודים יותר, 50-60 מטר עומק. ממש רדוד
אני לא זוכר בדיוק אם זה שמה או בעמוקים אבל מאמון ננעל על האינטיאסוסון הראשון ליום זה, שוב על אחד הבורים שהוא תפר והטביע. טרנזיט של 16 קילו חם

<a href="http://www.youtube.com/embed/LBlSu-IUij4" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/LBlSu-IUij4</a>

ארבעה דגים בינתיים על הסירה, אבל אף פעם אין סיפוק במקצוע הזה... ממשיכים לעבוד במרץ, הרוב עם ג'יגים, מאמון וסאמר גם ג'יג וגם פיתיון (בורי שלמים), ומדי פעם חיים אלי וואדים משחקים גם עם פתיונות. חלק מהמשחקים שלהם גוררים כמובן אבו נפחות ובאחד הפעמים אלי מקבל פייט חביב עם דג שכולם היו בטוחים שהוא אינטיאסון, אבל התברר כחזרזיר של 2 קילו:

<a href="http://www.youtube.com/embed/6upBID2bzP4" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/6upBID2bzP4</a>

הגי'ג נרדם.. יש להקות מדי פעם אבל לא שמות עלינו קצוץ. עד שבשלב מסויים נשמעת ההכרזה המרגשת: דוראדו!!
או בלשונו של ואדים- טורנדו וואלה לא יודע)
אנו נרגשים לראות חבורה של כ3 פרטים בצבעיהם המקסימים קרובה לסירה, שוחים להם בחוסר זהירות משווע ליד חבורת אנשים שחמה על דגים כאן ועכשיו, ושכבר הביאה הרבה דוראדו בעבר  

הפיוז קופץ לכולם ומחליפים במרץ את קצות המקלות לריגים ללא משקולות ופתיונות, כי כידוע העסק צריך לצוף כדי להביא טורנדו. מאמון עושה איזה קומבינה עם סביקי גדול ומשקולת- מאמון ידידי תחכים אותנו.

בכל מקרה שום טורנדו לא בקטע של לאכול והם פשוט נעלמים כלאומת שבאו... לא מדברת...

היחיד שלא מתייאש מהם הוא ואדים, שמגדיל לעשות וממשיך עם פיתיון צף ואפילו מוסיף שקית מליאה אוויר שתשמש לו כמצוף. כך עוד כשעה עד שנמאס לו. אז ממשיך הלאה בג'יג, כמו כולם
מחליטים לחזור ל100 מטר. שם חוזר האקשן אחרי הרבה עבודה קשה ומייגעת והמון סבלנות ואמונה, והבא בתור להינעל הלא הוא אחמד! נעילה מצויינת על הג'יג שמביאה אותו להתמודד על טנדר נוסף של 15 קילו, והוא עושה זאת ללא בעיה.. אתם תשפטו:

<a href="http://www.youtube.com/embed/GP4nS9Ivquk" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/GP4nS9Ivquk</a>

המורל עולה עם כל גרם שממלא את מקרר הדגים של אבו אשרף,  אז ממשיכים לעבוד קשה למרות כמות הזיעה שגם עולה במקביל חם חם
הרולר שאצלי בשלב מסויים (החשמלי של מאמון זוכרים? בירה) נותן פיקים קטנים כל כמה מטרים כשאני מחזיר חוט, מה שנשמע לי למאמון חשוד אבל אנחנו מתעלמים בינתיים..

אין ספק שהמסקנה שלי היא שכדי להביא דגים, חוץ מלחפש להקות לכתחילה  צריך פשוט לעבוד כל הזמן גם אם לא רואים כלום על המכשיר! רוב הנעילות שלנו אתמול היו על כלום בפישפיינדר, או על סימנים קלים שבדר"כ לא מעידים על דגים גדולים.. וכדי לעבוד נון-סטופ בחום הזה אחרי כמה שעות צריך להיות נגמ"ש. זהו הייתי כבר גמור בשלב מסויים, התחלתי כבר להשלים עם הנאה כמעט שלימה של לצאת לג'יג עם חבר'ה מעולים ולחזור עם דגים מכובדים אבל ללא דג אישי...  בעודי נח על הכסא פזלתי לכיוון המברגה העזובה שנחה בצד, וחשבתי לעצמי רגע אחד, הרי גם לרולר יש ג'יג אוטומטי.. שאלתי את מאמון והוא הסביר לי על מה ללחוץ.. אז לחצתי והמשכתי לעבוד בעיקר איתו, כאשר מדי פעם אני מנצל כוחות שנאגרו וממשיך ג'יג רגיל. הבעתי את ספקנותי בפני מאמון כי העבודה של הג'יג האוטמטי הייתה נראית לי רחוקה מג'יג אמיתי.. הוא מושך טיפה ועוצר, מושך פעמיים ושוב עוצר, לא כמו הקפצות של בן אדם שהג'יג ממש רוקד במים.. אבל מאמון בשלו אומר שלא מעט דגים כבר עלו לו ככה, אז בקיצר תמשיך לעבוד ותתחיל להאמין קצת (את זה אמרתי לעצמי אח"כ.. ).
סמוך כבר לשעה 14:00 וכבר הרבה זמן אין נעילות, שמתי שוב על אוטומטי בסוג של חצי ייאוש, והלכתי להחיות את נפשי עם איזה שלוק צונן מהמים במקפיא... אך פתחתי את דלת הפריזר - והמקל כנראה בדיוק מגיע ל"מודים" בתפילת שמונה עשרה... כולם צועקים לי המקל שלך!! חיים שהיה בעיצומו של ג'יגוג עצבני (כהרגלו ) ליד העמדה שלי, בא לתפוס את המקל לתת את התגובה הראשונית לדג אך כאילו כדי להוסיף קצת דרמה ואקשן מיד מתכופפת גם החכה שלו ומנסה גם להטביל ראשה במים.. ממש תפילה במניין כבוד הרב
חיים כמובן מוצא את עצמו מתעסק עם הדג שנפל עליו, ואני רץ אליו וממהר לשלוף את המקל שלי מהסטנד ולתת את ההוק, אך נתקל בבעיה חדשה..
הרולר לא מגיב!  דופק את הראש החוט יוצא ללא שליטה והרולר לא מצליח להתגד לו! כמובן שזה לא קשור לקלאצ' שהיה חצי פתוח, פשוט משהו זז שם בפנים כנראה מעוצמת המכה של הדג.. מה קורה היום עם הרולרים
לא יודע מה לעשות שום דבר אין לי שיעצור את האינטיאס שמושך חזק ולא נתקל בשום התנגדות..
מיד נחלץ לעזרתי איש טוב מספר 3 הלא הוא בעל הרולר כאמור- מאסטר מאמון!
בגבורה הוא תופס את המקל ומתחיל למסור את עצמו על הדג, גם אם זה עולה לו כמעט בבוהן היד שכמעט נשרפת כשהוא מנסה לעצור את החוט שהלך ואזל על השפולה... מאמון דוחף לי את המקל ליד ואומר לי לגלגל לאט את החוט, בעדו מתחיל למשוך אותו מהים ככה, גלוי ידיים, תוך שהוא צועק לי שאשאיר לו "חושה" או איזה שהיא מילה אחרת שלא הבנתי (אח"כ התברר לי שהוא התכוון שאשאיר לו חוט רפוי..). כמובן שבנאדם לא יכול למשוך ככה חוט לבד בלי כפפות, פה נכנס לתמונה איש טוב נאמבר 4- אבו אשרף! מצוייד בכפפות ובהרבה דודא מחליף את מאמון שלוקח חזרה שליטה על המקל ומגלגל לאט, אבו אשרף עושה את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב- להעלות את השאראק
וככה הם עובדים מלאים באנרגיות, זה מושך את החוט ומקפיד להשאיר כמה מטרים כמו שמאמון אמר (הסיבה מסתבר היא שאם הדג יתן ריצה אז שיהיה לו קצת חוט לקחת בלי לחתוך למישהו אצבע), וזה מגלגל בזהירות ומדריך, לי לא נותר אלא להתרוצץ ולצלם ולקבל גערות מהחבר'ה.. חבל על כל מילה נוספת:

<a href="http://www.youtube.com/embed/TOJzO4CHiE0" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/TOJzO4CHiE0</a>

בינינו חבר'ה, עם כל הצער על הרולר (שאני מקווה שזה לא רציני.. בכל מקרה אני שותף לתיקון מאמון דירבעלק wife) נראה לי נהנתם שם הכי הרבה.. המציאות איתגרה אתכם בבת אחת ובמקצועיות פשוט השתלטתם על העסק והבאתם את הדג, מה שברוב המקרים היה מסתיים או בחוט קרוע או באצבע חתוכה או שניהם ל"ע סכנה

אז זהו להיום.. או יותר נכון לאתמול. היציאה הסתכמה עם הדריפט הזה שבו חווינו נעילה כפולה והכבדנו על הסירה עם עוד 2 דגים של 18 קילו יחדיו, שמים פול גז ותוך שעה מגיעים לחוף מבטחים..

מקווה שלא שכחתי כלום. סאמר + ואדים, בסבב הבא אתם תביאו וכולנו נתייבש ככה זה, השפע בא בתורות.

אני אישית חוויתי חוויה נפלאה שהטעינה לי מצברים, הכרות עמוקה יותר עם אנשים טובים חדשים וישנים, המון מצב רוח טוב (תרתי משמע, גם הדריפטים היו טובים), התמקצעות והסקת מסקנות לגבי עבודת הג'יג, אקשן של נעילות על הסירה וכמובן חיתום ההנאה עם דג אחד משלי.. פעם הבאה מקווה רק להלחם בו ולא רק לצלם paddle

לי עוד לא עבר השיגעון של המברג'יג ואנסה לתקן את המעוות, אבל אין ספק שאין תחליף פשוט לרולר חשמלי.. נראה לי בקרוב אברך "שהחיינו" ודי.

תודה לך ריבונו של עולם, על ים ועולם כאלה נפלאים ועל אנשים טובים שכיף לצאת איתם לציד

אחת הסימנים בראש השנה זה כמובן, ראש של דג. אחת הכוונות והברכות על זה היא "שנפרה ונרבה כדגים, ותשגיח עלינו בעינא פקיחא". אז דייגי ישראל, קבלו ברכה אישית בהקשר הזה:
שיפרו וירבו הדגים בים שלנו, ואולי יותר שיפרו וירבו יציאות כאלה כמו של אתמול
וכמובן שישגיח ריבונו של עולם על יציאות הדייג שלנו בעין פקוחה, כמו של הדגים, שיהיו תמיד כאלה ואף יותר

רק נתפלל  כולנו שלכבוד השנה החדשה תתן שכל לשלטונות המדינה הזו להחזיר את הים למה שהוא היה בעבר, ע"י כמה פעולות לא כאלה מסובכות  

ואמרו אמן!!

שנה טובה ומתוקה, כתיבה וחתימה טובה לכולכם! בירה

עריכה אחרונה: ספטמבר 13, 2012, 19:46:24 PM על ידי נחמיאס
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
אליהו בנימין

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: שנהיה לראש (כרמל)...
« הגיב #1 ב- : ספטמבר 13, 2012, 15:12:46 PM »
כמה תמונות שאני צילמתי, תעלו עוד חבר'ה:
Eli1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אשמח לעזור לחברים 0503377775

« הגיב #2 ב- : ספטמבר 13, 2012, 15:58:32 PM »
WOOOOOOOOOOOOOOOW.

איזה יום מטורף.

איזה כיף.

לראות את מאמון בפעולה זה ממש נשיונל ג'אוגרפיק.

דוח מדהים נחמיאס 

momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הים של כולם

« הגיב #3 ב- : ספטמבר 13, 2012, 16:42:29 PM »
וואי וואי וואי זה לא דוח זה הגדה של פסח או תסריט של מערבון טוב 
כשהצפון שומע על אורחים הוא מפנק בגדול, כתיבה מהנה וקולחת,
נהניתי מכל מילה וגם מהתמונות את הסרטונים נראה בערב אחרי התפילה  כבוד הרב
שיהיה בברכת חג שמח ושנה טובה  אתה בסדר
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

« הגיב #4 ב- : ספטמבר 13, 2012, 18:30:37 PM »
בשבילנו זה היה עוד יום ולאורחים  היה משהו מקסים ..

הכי חשוב שהדגים שיתפו פעולה וכיבדו בעצמם  את האורחים ועלו לסירה ..לא שהיה להם ברירה  גיחוך

תחילת היום וכמו בכל יציאה בדיקה מהירה לזהות איזה עומק הדג נמצא וכל זה לבחירת

הדריפת הנכון להמשך היום

הפעם רוב הדגים לא היו בלהקות והיו מאד מפוזרים אבל הרוב נצפה בעומק 45-42 פאדום

לכן נבחרו מסלולי דריפת  שכמעט רוב הזמן נגררים באותו עומק רצוי

בשביל לעשות דבר כזה חובה להכיר את האזור וגם העומקים כאילו כף יד  

כמו שרשם נחמיאס היום התחיל עם אינטיאס אצלי עם פתיון אספירנה

שנתפסו יום לפני ע"י אחמד ..נחמיאם זה היה אספירנה ולא בורי  מתבייש..לא נורא תיקון קל

לא עברה רבע שעה ושוב עם אותו פתיון אספירנה באורך כ 40-50 ס"מ והפעם כן הפתעה

שינן הניבים ( ארוס ) במשקל 4 וחצי קילו גם הוא עם אותה אספירנה שנחשבת ענקית מאד בשבילו

ננעל ויצא לנשום אוויר..נחמיאס עוד תיקון גבר..גם הדג הזה היה שלי  מתבייש

השמש עולה והרוח מתחזקת טיפה ושינתה כיוון דריפט וכאן הג'יג מתחיל לעבוד

אחמד עושה ספתח עם הסט הידני JM  טיטניום 200 גר עם ג'יג קואנטום 200 גר אינטיאס חמוד

בדקה שרוצים לעשות תיקון מרביץ על בורי גדול ושלם במקל שלי עוד אינטיאס שחמד את הבורי

דג של 16 בערך ..עוד אקשן ושוב אחמד מרביץ עם הסט החשמלי והקואנטום 300 גר עוד אינטיאס

באותו משקל

שעה כמעט 2 וזה הזמן לדריפת אחרון..נחמיאס עם הרולר החשמלי ומבציר בו להפעיל אוטומט בזמן

שהוא עייף או אין סימנים..הבחור מטיל ספק רב בעניין למרות שהסברתי לו שהיו הרבה מקרים כאלה

לא עבר הרבה זמן והדג מרביץ אצלו קודם..מייד ובאותה שניה גם חיים ננעל

תקלה ברולר ( משהו השתחרר בפנים ) שגורמת לידית להתנתק מהשפולה ..שפולה חופשית

והדג שוחה ומטייל חופשי אין איך לעצור אותו מלבד האצבעות  גיחוך

מצליח לעצור את השפולה ואת ריצת הדג ע"י לחץ עם הבוהן ..

שריפות בבוהן אכן היו אבל לא זה שיעצור אותנו ..מבקש כפפות והחברה מביאים חצי אצבע

מי צריך בכלל כאלה כולה רציתי מגן לאצבעות  דופק את הראש...מתחיל להביא את הדג עם החוט בד

שהורגש כמו סכין בידיים ונחמיאס אוסף חוט

מבקש מנחמיאס שישאיר לי בוש בחוט ..הבנאדם רצה

לתת אבל לא ידע מה לתת ..זה בסדר גבר עם הזמן לומדים את הסלנג  אתה בסדר

הבוש בחוט משאיר מרווח פעולה נגד הדג מתיי שמחליט לרוץ ולא להישאר עם אפס חוט ואז

אפשר ללחוץ עם הידיים על החוט ולנסות לעצור אותו ולא לתת לו ריצות חופשיות

מי שהגיע לעזרה היה הסקיפר שכל החיים שלו הרים שרקים ואין לו בעיה עם אינטיאס

בקצה השני של החוט..גם כרישים נהג להביא ידני !!

כאן כל הסיפור השתנה לרעתו של הדג...שני אנשים שיודעים בדיוק מה צריך לעשות בלי לדבר אפילו

בזמן שהדג הרביץ חזק הסקיפר שיחרר את החוט והדג עבר אלי עם הרולר ועצירת הריצה

עם הבוהן ..המבצע עבר בהצלחה

ויצא לו האינטיאס הראשון לעונה בג'יג ידני   גיחוך

להביא אינטיאס ידני עם חוט בד זה לא דבר מובן מאליו

היה יום נחמד והיה לנו כיף לארח את החברה מהמרכז   האתר מספר 1

והנה חלק מהסרטונים מזווית אחרת

בסרטון ובשניה ה 38 רואים את האספירנה שנחלה הצלחה רבה 2 דגים

<a href="http://www.youtube.com/embed/UMc2DpY6a34" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/UMc2DpY6a34</a>

הסרטון השני לאחמד עם אינטיאס בסט הידני

<a href="http://www.youtube.com/embed/dfcOiSyoZiU" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/dfcOiSyoZiU</a>
עריכה אחרונה: ספטמבר 13, 2012, 18:39:44 PM על ידי הנצרתי מס 1
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
אליהו בנימין

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : ספטמבר 13, 2012, 19:01:39 PM »
אהה אופס כמה תיקונים!

טוב ככה זה שיש הרבה דגים לאורך כל היום.. לך תזכור מוציא לשון

מיד אתקן את הדוח, תודה מאמון!

אירוח כזה למדתם מאבאל'ה אברהם הא... זקן
yuval.v

חבר פורום

מנותק מנותק

''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''

« הגיב #6 ב- : ספטמבר 13, 2012, 19:02:28 PM »
איזה קטע אני גר בראש העין אולי אני מכיר אותו הוא מהישנה או מהחדשה
:gear

teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi
shimano stella 3000fe

evergreen salty sensation 7''8
shimano ultegra 1000
shimano soare bb 7''6
varivas violente 7''7
grphitaleader calzente7''4
stella c2000s

tenryu powermaster 100mh
daiwa saltiga 4000h
daiwa seabass 105
daiwa c
קובי זהרון

חבר פורום

מנותק מנותק

052-6820805 קובי

« הגיב #7 ב- : ספטמבר 13, 2012, 20:54:37 PM »
פיייייי איזה דוח נחמיאס
כבוד 
אופיר פטישי

חבר פורום

מנותק מנותק

תשמרו על החוף נקי ובלי זבל!

« הגיב #8 ב- : ספטמבר 13, 2012, 22:23:13 PM »
דוח כזה לא רואים כל יום בחיי.

איזה פירוט מרתק וערוך כהלכה!

גם דגים, גם חברים....
חיים משוגעים.

אין מילים
http://youtu.be/eZikYzvtRx8 - זרם חוזר ים עובד
http://youtu.be/Lm4HTO4Fwws - זרם חוזר ים נמוך

תשמרו על החוף נקי ובלי זבל בבקשה.
 IP: [ מחובר ] WWW
shlomi
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : ספטמבר 13, 2012, 22:27:54 PM »
איזה דוח וסירטונים ממש ללקק את האצבעות
 בראוו בראוו בראוו אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : ספטמבר 14, 2012, 13:06:17 PM »
זה לא  דוח  זה תסריט  אימת האנטיאסים עם אורחים מהמרכז 

אחד הדוחות אם לא ה דוח

יופי של סירטונים  ואיזה פיספוס שלי  דופק את הראש דופק את הראש דופק את הראש

לא נורא מאמון להבא אני איתכם  כבוד הרב

יופי של פירוט ויום מוצלח שלכם מאחל לכם עוד הרבה ימים כאלה עם יותר גדולים  חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה

כל הכבוד למאמון ולקפטן שהצליחו להביא את האנטיאס ועוד בידיים 

נחמיאס שאפו על הדוח אח יקר מברוק על האנטיאס  ושנהיה לראש ולא לזנב 

האתר מספר 1 האתר מספר 1

אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1

בירה בירה בירה

עדי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : ספטמבר 14, 2012, 14:01:48 PM »
תסריט שמחייב לפחות סרט המשך בקרוב,

עם כתיבה כזאת, תפאורה מושלמת ושחקנים מהליגה הראשונה

אתה מוכרח לשחזר ולפנק אותנו שוב פעם.

העצה שלי אליך היא לעזוב את האילתורים וללכת על ציוד איכותי.

שאין דגים או שמשחקים מהחוף עם כמה דגיגונים, ניתן לשחק ולנסות כל מיני דברים,

שאתה מגיע למגרש של הגדולים (גם דגים וגם הדייגים שמסביבך) אין מקום לטעויות,

וחבל לפספס ולאבד אנרגיה מיותרת.

אשרינו שזכינו בדוח כזה 
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
דייגים רמלה

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : ספטמבר 14, 2012, 15:14:22 PM »
כל הכבוד איזה דוח יפה ומתאר את כל יום הדייג והאקשן שהיה לכם
ומברוק לכולם על האנטיאסים והאקשן שהיה לכם הלוואי שירבו ימים כאלה
ואבו אשרף בסרטון רואים כמה הוא מאושר להרים אנטיאס בידיים נזכר בימים הטובים אין ספק דייג בנשמה וסקיפר בכל מובן המילה (ומאמון אתה כל פעם מפתיע עם פתיון חדש ) מה דעתך על קינדר בווינו זה יכול לעבוד? גיחוך
אין כמו נעילה בג"יג
אבי חכם

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ

« הגיב #13 ב- : ספטמבר 14, 2012, 16:09:20 PM »
זהו , סיימתי לקרוא  אתה בסדר לקח לי יומיים  מוציא לשון

נחמיאס , רק אתמול / שלשום דיברנו על להיות עם הטובים ביותר