פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   קמפינג |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קמפינג (נקרא 3961 פעמים) |
הדפסה |
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
בשביל שהמפגש יצא לדרך אנשים צריכים ציוד. אנשים שבאים עם רוד פוד יתנו לאורחים לשים לפחות חכה? למשל איתמר,אנדריי,מישה אתם תסכימו אם תבואו כמובן לחברים מהפורום לשים חכה על הרוד פוד? אני כן אז יש רוד פוד אחד כבר צריכים עוד  ואוכל: מאיפה אני ישיג?  אני בן 14 ואני עדיין לא מליונר 
|
-------------------------------
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
בשביל שהמפגש יצא לדרך אנשים צריכים ציוד. אנשים שבאים עם רוד פוד יתנו לאורחים לשים לפחות חכה? למשל איתמר,אנדריי,מישה אתם תסכימו אם תבואו כמובן לחברים מהפורום לשים חכה על הרוד פוד? אני כן אז יש רוד פוד אחד כבר צריכים עוד  ואוכל: מאיפה אני ישיג?  אני בן 14 ואני עדיין לא מליונר  שני אחי אני בצוות שלך
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
יהיה מפגש או לא? 
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אתה חושב שזה כזה קל? אני מחפש מקום ותאריך מיועד. צריכים חברים שמעוניינים לבוא, אנשים עם ציוד מתאים (סטנדים,רוד פודים,זמזמים,סווינגרים,בויליסים וכו').. אוכל,מים ציוד לקמפינג בקיצור 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה חושב שזה כזה קל? אני מחפש מקום ותאריך מיועד. צריכים חברים שמעוניינים לבוא, אנשים עם ציוד מתאים (סטנדים,רוד פודים,זמזמים,סווינגרים,בויליסים וכו').. אוכל,מים ציוד לקמפינג בקיצור  עוד מעט החופש נגמר.. ואחרי החג לא יהיה ממש מתי לעשות את המפגש חוץ מסופ"שים, אז אני מציע שאם אתה רוצה לקיים את המפגש כדאי שתתחיל להריץ עניינים!
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אתה חושב שזה כזה קל? אני מחפש מקום ותאריך מיועד. צריכים חברים שמעוניינים לבוא, אנשים עם ציוד מתאים (סטנדים,רוד פודים,זמזמים,סווינגרים,בויליסים וכו').. אוכל,מים ציוד לקמפינג בקיצור  עוד מעט החופש נגמר.. ואחרי החג לא יהיה ממש מתי לעשות את המפגש חוץ מסופ"שים, אז אני מציע שאם אתה רוצה לקיים את המפגש כדאי שתתחיל להריץ עניינים! בסוכות כבר זה לא יהיה אולי בחנוכה... צריכים חופש\סופ"ש שפנוי לרוב האנשים. צריכים ציוד מיוחד לדייג (למי שיש ומוכן להביא) וצריכים אוכל,שתייה וכל שאר הדברים לקמפינג הרבה עבודה
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
אתה חושב שזה כזה קל? אני מחפש מקום ותאריך מיועד. צריכים חברים שמעוניינים לבוא, אנשים עם ציוד מתאים (סטנדים,רוד פודים,זמזמים,סווינגרים,בויליסים וכו').. אוכל,מים ציוד לקמפינג בקיצור  עוד מעט החופש נגמר.. ואחרי החג לא יהיה ממש מתי לעשות את המפגש חוץ מסופ"שים, אז אני מציע שאם אתה רוצה לקיים את המפגש כדאי שתתחיל להריץ עניינים! בסוכות כבר זה לא יהיה אולי בחנוכה... צריכים חופש\סופ"ש שפנוי לרוב האנשים. צריכים ציוד מיוחד לדייג (למי שיש ומוכן להביא) וצריכים אוכל,שתייה וכל שאר הדברים לקמפינג הרבה עבודה מה הבעיה אחי קובעים תאריך ומקום ומי שבא שיבוא אם הציוד שיש לו.
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אתה חושב שזה כזה קל? אני מחפש מקום ותאריך מיועד. צריכים חברים שמעוניינים לבוא, אנשים עם ציוד מתאים (סטנדים,רוד פודים,זמזמים,סווינגרים,בויליסים וכו').. אוכל,מים ציוד לקמפינג בקיצור  עוד מעט החופש נגמר.. ואחרי החג לא יהיה ממש מתי לעשות את המפגש חוץ מסופ"שים, אז אני מציע שאם אתה רוצה לקיים את המפגש כדאי שתתחיל להריץ עניינים! בסוכות כבר זה לא יהיה אולי בחנוכה... צריכים חופש\סופ"ש שפנוי לרוב האנשים. צריכים ציוד מיוחד לדייג (למי שיש ומוכן להביא) וצריכים אוכל,שתייה וכל שאר הדברים לקמפינג הרבה עבודה מה הבעיה אחי קובעים תאריך ומקום ומי שבא שיבוא אם הציוד שיש לו. יאללה מי רוצה סופ"ש? 
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
אתה חושב שזה כזה קל? אני מחפש מקום ותאריך מיועד. צריכים חברים שמעוניינים לבוא, אנשים עם ציוד מתאים (סטנדים,רוד פודים,זמזמים,סווינגרים,בויליסים וכו').. אוכל,מים ציוד לקמפינג בקיצור  עוד מעט החופש נגמר.. ואחרי החג לא יהיה ממש מתי לעשות את המפגש חוץ מסופ"שים, אז אני מציע שאם אתה רוצה לקיים את המפגש כדאי שתתחיל להריץ עניינים! בסוכות כבר זה לא יהיה אולי בחנוכה... צריכים חופש\סופ"ש שפנוי לרוב האנשים. צריכים ציוד מיוחד לדייג (למי שיש ומוכן להביא) וצריכים אוכל,שתייה וכל שאר הדברים לקמפינג הרבה עבודה מה הבעיה אחי קובעים תאריך ומקום ומי שבא שיבוא אם הציוד שיש לו. יאללה מי רוצה סופ"ש?  אני בודק עכשיו 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|