dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה לך ,יופי של דו״ח העיקר נהינת והיו גם כמה דגים והתמונות משהו משהו 
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
|
|
|
|
המינגווי1
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח יפה מאוד סקוויד ,
אצלכם האצות ואצלנו השייטים הכחולים פוגמים בהנאה הצרופה .
להערתך בדבר קשיחות החכה שבאה על חשבון רגישותה לאכילות , רציתי לציין כי כשבאים לרכוש חכת חוף של
שימנו מכל הדגמים האיכותיים רצוי מאוד לעצור במשקל זריקה של עד 170 גרם ולא להתפתות ל200 גרם .
ה-200 גרם הם מקלות קשיחים למדי ולטעמי גם קשיחות זו פוגמת באיכות הזריקה שלא נציין את נושא הרגישות לאכילות .
בהצלחה בהמשך .
|
|
|
|
|
אחלה דו"ח סקוויד כמו סיפור  אני רואה שנהנית בסוף,יש דגים זה מה שחשוב,מזל שהיה תפוס אחרת לא היה מגיע למקום החדש  (אולי טוב יותר?  ) אני רואה שיש סיפתח על החכה,פשוט תענוג
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 12, 2012, 11:59:44 AM על ידי caza
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח יפה מאוד סקוויד ,
אצלכם האצות ואצלנו השייטים הכחולים פוגמים בהנאה הצרופה .
להערתך בדבר קשיחות החכה שבאה על חשבון רגישותה לאכילות , רציתי לציין כי כשבאים לרכוש חכת חוף של
שימנו מכל הדגמים האיכותיים רצוי מאוד לעצור במשקל זריקה של עד 170 גרם ולא להתפתות ל200 גרם .
ה-200 גרם הם מקלות קשיחים למדי ולטעמי גם קשיחות זו פוגמת באיכות הזריקה שלא נציין את נושא הרגישות לאכילות .
בהצלחה בהמשך .
אני מניח שאתה צודק - כבר אמרת את זה לפני כמה חודשים. נראה לי שחוט בד ישפר את המצב בעבודה רגילה ויגביר את הרגישות לאכילות, אולם בים עובד אני צופה בעיה עם משקולות שישתחררו ולא ינעצו בחול כי המקל נותן להם 'ראש'.
|
|
|
|
|
איזה יופי של דוח מלמד מאוד
ועוד עם תוצאות כל הכבוד סקוויד
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
תקשיב אייל
א. אני נהנתי מכל מילה מהדוח הזה מהראשונה עד לאחרונה
ב.כמו שאמר זהרוני המילה נחת מייצגת את הדוח הזה
ג.אני חייב לשבת איתך פעם אחת וללמוד ממך על כל זה( אני יודע שזה חפירה אבל אין לך אומץ לסרב לי)
ד.מה תפקידו של הSRT SPRINGe ואייך הוא עוזר לריג
למדתי המון המון המון מהדוח תודה רבה
|
-------------------------------
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
קראתי והבנתי שאני לא מבין כלום נקודה סימן קריאה {לבקשתך סקווידי} אימפקט שווימפקט למה אין תמונות  ולשאלת השאלות , איך התחושה לעבוד עם הריג הנל . אם בזריקה ,או כאשר אתה מחזיק את החכה ביד , או החזרה של הריג לחוף ללא דג . או אם דג? ולענינינו הדוח . כרגיל מטובלל בהלך הרוח בזמן הדייג .{מה שעושה קורא הדוח ב תחושה של נמצא במקום} שאפו גדול על בנית הריגים הנסיונות , והכתיבה כרגיל דוח נהדר מבית היוצר של סקווידיבם-בם
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 12, 2012, 19:02:09 PM על ידי IZHAK
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
לא ממש חסיד דיג מחוף אבל ..בדיוק מה שאמר רון מפורט מלמד ומוגש באהבה  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קראתי והבנתי שאני לא מבין כלום נקודה סימן קריאה {לבקשתך סקווידי} אימפקט שווימפקט למה אין תמונות  ולשאלת השאלות , איך התחושה לעבוד עם הריג הנל . אם בזריקה ,או כאשר אתה מחזיק את החכה ביד , או החזרה של הריג לחוף ללא דג . או אם דג? ולענינינו הדוח . כרגיל מטובלל בהלך הרוח בזמן הדייג .{מה שעושה אקורא הדוח תחושה של נמצא במקום} שאפו גדול על בנית הריגים הנסיונות , והכתיבה כרגיל דוח נהדר מבית היוצר של סקווידיבם-בם יצחק קשה ביותר לצלם כי הריג מאוד ארוך ולכן מובא לינק עם שרטוט מפורט. זה ריג מטיפוס קסקייד בו הרעיון הוא שבהטלה כל הבניות והקרסים צמודים לגוף הריג (החוט הראשי) כדי לצמצם למינימום את החיכוך ולהרוויח מקסימום בהטלה. עם המגע במים (IMPACT בלעז) האביזר מגן ( SHIELD) על הפתיון מהמכה עם המים ובמקביל משחרר אותו מהאחיזה עם השיחרור משתחררות הבניות שמעל אחת אחרי השניה כמו מפל מים (ומכאו שמו מפל= CASCADE). מי שהיה בהרצאה של הילל ומי שניסה (וגם מי שיוצא איתי לדוג  ) מבין על מה אני מדבר - לדאבוני, קשה להבאיר במילים למי שלא ראה זאת מעולם. בהדגמה אחת פשוטה מבינים הכל.
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
מי שהיה בהרצאה של הילל ומי שניסה (וגם מי שיוצא איתי לדוג גיחוך) מבין על מה אני מדבר - לדאבוני, קשה להבאיר במילים למי שלא ראה זאת מעולם. בהדגמה אחת פשוטה מבינים הכל. הדגמה . נכון אמיתי וחשוב . אני אקבל ממך ובקרוב {תודה מראש  } אך יש לי חברים באזןר המרכז ובדרום שגם רוצים הדגמה אז מה 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הדוח הזה = אינציקלופדיה לדיג חופי...  כמו שאמרת סקווידי- אם אי דגים אז משחקים בריגים... ועל הדרך חווית גם 3 תפיסות, לא רע... על ההגשה של חווית היציאה כל מילה מיותרת- לקרוא ולהתענג על כל שורה... 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
זה דוח  כמה שאני התגעגעתי לכתיבה שלך יא סקוויד  דוח פשוט כמעט מושלם  חסרה לי תמונה כדי להעלות את יצירת המופת הזו לדף הבית  אבל בכל השאר ממש לא חסכת  מפורט  מלמד  והכי חשוב מהנה  שתהיה לך ולמשפחה שנה טובה אח יקר 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
זה דוח  כמה שאני התגעגעתי לכתיבה שלך יא סקוויד  דוח פשוט כמעט מושלם  חסרה לי תמונה כדי להעלות את יצירת המופת הזו לדף הבית  אבל בכל השאר ממש לא חסכת  מפורט  מלמד  והכי חשוב מהנה  שתהיה לך ולמשפחה שנה טובה אח יקר  הגיע הזמן שהוא יקנה מצלמת GO PRO 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אין על אכזיב. אלא אם כן יש אצות,סחף או רוח צפונית ולכן עברנו אתמול למרינה בעכו. 1 מתוך 3 זריקות נשאר הריג במים. שלל מינים פולשים בגדלים מאד לא שימושיים וחולדות בגדלים בלתי נתפסים. אפילו החתולים מעדיפים את הפיתיונות שלנו מאשר להתעסק עם החולדות האלו... בפעם הבאה, באכזיב שלא תכזיב...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|