|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
שוב תודה חברים זה ממש כיף לראות את הברכות שלכם אשתי הבן ואני לקחנו יום חופש ונחשו לאן נוסעים? לפארק הדייג מעיין צבי ליום כיף משפחתי גם התחביב האהוב וגם המשפחה זו המתנת יום הולדת הכי יפה
|
|
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אז באמת יש לך יום הולדת וזה לא סתם תירוץ להתחמק מדיג בגשר אריק  שיהיה לך אחלה יום הולדת ושהשנה הזו תביא לך דברים גדולים ויפים והרבה אושר! את שאר האיחולים העברתי לך כבר אתמול בערב ...  מזל טוב ועד 120 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מזל טוב איש יקר שתזכה לעוד שנים רבות של אושר והצלחה שכל משאלותיך יתגשמו תמשיך להיות מי שאתה כי מתחת לפוזה של הקשוח העצבנים יש איש חביב ומצחיק איש קטן עם נשמה גדולה 
|
|
|
|
|
|
|
סער זאבי האיש!! אגדה מהלכת ,איש לפידות חבר לצרה ושמחה גם יחד, איש שכייף להיות בחברתו מעולם לא משעמם תמיד צוחק. איש שדורש מאחרים את מה שהוא דורש מעצמו ללא הנחות. דוגרי ,הגון שאומר את המאמין שלו ישר ולעניין בלי לדפוק חשבון. מלח הארץ שמעטים כמוהו היתברכה ארצנו הקטנטונת. סער ידידי היקר הרבה בריאות ,נחת מהמשפחה,אושר ושמחת חיים.
הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס.
|
|
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מזל טוב סער....... עד 120 הרבה בריאות , עושר ואושר.........
דוד שובל
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מזל טוב בריאות אושר וכל מה שתאחל לעצמך ולמשפחתך שיתגשם והרבה חוטים מתוחים
|
|
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
|
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
חברים עכשיו חזרתי מבילוי משפחתי בפארק דייג ( שילוב של תחביב ומשפחה ) תענוג לקרוא את הברכות שלכם באמת מרגש מה שחושבים עלי אני לא מתכוון להשתנות ולהיות תמיד מי שאני. אביב החמוד אשמח מאוד שניפגש כדי שתנסה לקלף את השכבות .... וחוץ מזה חברים לא זכור לי שהייתי אי פעם קשוח עם מישהו מכאן זה שאני מתעצבן ויורה לכל כיוון אין מה לעשות זה אני אבל באמת אם אי פעם אתנהג בקשיחות במסגרת פגישותינו תעירו לי אני אף פעם לא לוקח את העבודה הביתה. אוהב אותכם סער . נ.ב דוח יעלה יותר מאוחר הולכים לישון את שנת היופי 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
סער היקר שיהיה לך המון מזל טוב  עד 120 שנים של נחת מהמישפחה, בריאות ופרנסה טובה. שכל רגע בחייך יהיה מלא באור ושימחה , וכל מעשיך יתברכו בהצלחה . אוהב אותך גם שאתה מתעצבן 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אייך החליק לי התאריך בואנה גבר גבר מזל טוב מיטב הברכות והאיחולים מיטב מהיציאות לימים מיטב מהחיים והמיטב שבמיטב מהאשה והילד שיהיו חייך מלאים ומאושרים מזל טוב 
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
שוב תודה חברים יקרים 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|