בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  חווית קנייה אצל אייל (סקוויד)
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: חווית קנייה אצל אייל (סקוויד)  (נקרא 3480 פעמים) הדפסה
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

בעניין: חווית קנייה אצל אייל (סקוויד)
« הגיב #15 ב- : ספטמבר 10, 2012, 20:20:03 PM »
היום אני מגלה שיש לי קצת כסף בארנק,ומה יש לעשות עם כסף(לבזבז אותו כיאלו)
הולך לאייל והוא כמובן מקבל אותי בביתו , הוא מוציא את הארגז, ואני מתחיל לבחור, מסיים לבחור את המוצרים, הוא מסביר לי על המוצרים שאני לא יודע לעבוד איתם,מסביר לי קצת על ריגים,חוטים ,כבלים וכ'ו,

ואני ואייל מתחילים להתקשקש קצת, בכל זאת דייגים גיחוך גיחוך, מפה לשם אני אומר לאייל שאני הולך לקנות בסופש את הבלאק ווידו , והוא מבלי לחשוב אומר לי חכה שניה, וחוזר מהמחסן עם המקל המדובר, הוא אומר לי, כך זה שלך, אני מאושר, מודה לו ומודה לו מבפנים אפילו יותר, הוא מראה לי עוד קצת ציודים, אני שואל אותו שאלה על שוק לידר, והוא גם נותן לי כמה מטרים של שוק לידר, רק תגידו לי איפה ביקרתם בחנות כזאת עם שירות כזה???.

עזבו את זה שהמוצרים שלו הם מהטובים בשוק ועוד במחיר סוכר, רק בגלל החווית קנייה שווה לבוא.

אני לא יחפור עוד הרבה אני רק רוצה להגיד תודה

תודה על האירוח המצוין
תודה על המתנה שדרך אגב אני עדיין לא יודע איך להודות לך עליה.
תודה על ההסברים והתשובות
תודה על החווית קנייה ,אף פעם לא נהנתי ככה בחנות
 תודה    

ודרך אגב אנשים,רוב המוצרים שאייל מציע יותר זולים מאותם מוצרים באיי ביי, אם אתם לא מאמינים לי תבדקו בעצמכם קריצה קריצה

אחרי שראיתי כמה התאמצת לזרוק עם ה VERET הקצרצרה.... חשבתי שהגיע הזמן לעשות צעד קדימה.
אחרי שתכסח למקל את הצורה ותלמד להטיל תיהיה לך סיבה להתחיל ולטפס מעלה למקלות יותר איכותיים.

למען הסר ספק - במקלות הללו הוצאתי את רוב הטרחונים, והגומברים. פשוט בילתי שביר.
כמו שהראתי לך הידית קצרה ביחס למקל סרף אמיתי אולם הוא יחסית מתאים למידותיך המוצקות והידיים שלך עוד יתארכו ויתאימו למקל הבא שיהיה לך.

שים חוט 40 או 45 וגם לא תזדקק לשוק לידר אלא אם תטיל קלמרי גדולים (שאותם נוציא בהמשך השנה) לאינטיאסים שאז תזדקק לחוטים עבים יותר.

תתחדש - ותודה על הפרגון

תפסיק לבלבל את המוח  
תרים טלפון דחוף לאביב שיחזיר לך את המקל, תניח אותו בצד וכשניפגש, תביא לי אותו!!!!!!  

אביב, קיבלת אחלה של מקל שאם לא תסגור עליו דלת של מכונית או שתתרסק עליו בעצמך, הוא ישרת אותך עוד הרבה שנים  אתה בסדר
אגב, 3 מטר? 3.5 מטר? 4 מטר?
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
אביב.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #16 ב- : ספטמבר 10, 2012, 20:35:32 PM »
היום אני מגלה שיש לי קצת כסף בארנק,ומה יש לעשות עם כסף(לבזבז אותו כיאלו)
הולך לאייל והוא כמובן מקבל אותי בביתו , הוא מוציא את הארגז, ואני מתחיל לבחור, מסיים לבחור את המוצרים, הוא מסביר לי על המוצרים שאני לא יודע לעבוד איתם,מסביר לי קצת על ריגים,חוטים ,כבלים וכ'ו,

ואני ואייל מתחילים להתקשקש קצת, בכל זאת דייגים גיחוך גיחוך, מפה לשם אני אומר לאייל שאני הולך לקנות בסופש את הבלאק ווידו , והוא מבלי לחשוב אומר לי חכה שניה, וחוזר מהמחסן עם המקל המדובר, הוא אומר לי, כך זה שלך, אני מאושר, מודה לו ומודה לו מבפנים אפילו יותר, הוא מראה לי עוד קצת ציודים, אני שואל אותו שאלה על שוק לידר, והוא גם נותן לי כמה מטרים של שוק לידר, רק תגידו לי איפה ביקרתם בחנות כזאת עם שירות כזה???.

עזבו את זה שהמוצרים שלו הם מהטובים בשוק ועוד במחיר סוכר, רק בגלל החווית קנייה שווה לבוא.

אני לא יחפור עוד הרבה אני רק רוצה להגיד תודה

תודה על האירוח המצוין
תודה על המתנה שדרך אגב אני עדיין לא יודע איך להודות לך עליה.
תודה על ההסברים והתשובות
תודה על החווית קנייה ,אף פעם לא נהנתי ככה בחנות
 תודה    

ודרך אגב אנשים,רוב המוצרים שאייל מציע יותר זולים מאותם מוצרים באיי ביי, אם אתם לא מאמינים לי תבדקו בעצמכם קריצה קריצה

אחרי שראיתי כמה התאמצת לזרוק עם ה VERET הקצרצרה.... חשבתי שהגיע הזמן לעשות צעד קדימה.
אחרי שתכסח למקל את הצורה ותלמד להטיל תיהיה לך סיבה להתחיל ולטפס מעלה למקלות יותר איכותיים.

למען הסר ספק - במקלות הללו הוצאתי את רוב הטרחונים, והגומברים. פשוט בילתי שביר.
כמו שהראתי לך הידית קצרה ביחס למקל סרף אמיתי אולם הוא יחסית מתאים למידותיך המוצקות והידיים שלך עוד יתארכו ויתאימו למקל הבא שיהיה לך.

שים חוט 40 או 45 וגם לא תזדקק לשוק לידר אלא אם תטיל קלמרי גדולים (שאותם נוציא בהמשך השנה) לאינטיאסים שאז תזדקק לחוטים עבים יותר.

תתחדש - ותודה על הפרגון

תפסיק לבלבל את המוח  
תרים טלפון דחוף לאביב שיחזיר לך את המקל, תניח אותו בצד וכשניפגש, תביא לי אותו!!!!!!  

אביב, קיבלת אחלה של מקל שאם לא תסגור עליו דלת של מכונית או שתתרסק עליו בעצמך, הוא ישרת אותך עוד הרבה שנים  אתה בסדר
אגב, 3 מטר? 3.5 מטר? 4 מטר?
4 מטר, הוא קיבל מעמד של כבוד בסטנד של המקלות, פיניתי את המקל חוף לטובת העיניין, הוא ישרוד יותר טוב במחסן גיחוך
אם זה תלוי בי( וזה תלוי) הוא לא יפגש לא איתי(במסגרת ההתרסקויות לפחות) ולא עם אף דלת .

ועדי תן לי לחשוב על זה, אני יגיד לך מה , פשוט החמישים אינט גדול מידי לחדר שלי ויש כבר בסלון אחת, נראה לי שבנתיים אני ישאר פה מוציא לשון מוציא לשון מוציא לשון
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #17 ב- : ספטמבר 10, 2012, 20:47:33 PM »
התרסקויות וצחוקים בצד.

אם החכה היא 4 מטר אני מציע לך ללכת על חוט 0.50 על ה-GG
למרות שיש כאלו שחולקים על דעתי, בלאק ווידו של 4 מטר קשה יותר לתפעול במלחמה עם דג גדול מאשר ה-3.5 מטר.
אני לא יודע אם אתה מודע לכך אבל כול 3 הדגמים הנפוצים (וגם ה-2.70 שהופיע לתקופה קצרה בסוף שנות ה-90)
כולם בעלי אותם משקלי הטלה של 100-300 גרם.
אם היתה עליה של 50-100 גרם לכול חצי מטר, הייתי אומר ניחא אבל מאחר ומשקלי ההטלה נשארים כפי שהם ורק החכה מתארכת, באופן טבעי החוזק יורד.
בעיקר בגלל פריסת העומסים על מספר החלקים .
אם היא היתה 3-3.5 מטר הייתי הולך על חוט 0.60 ומייעד אותה לדיג על חי כבד עד אינטיאסים בעונה אבל את ה-4 מטר הייתי מפנק בחוט 0.50 ונהנה מזריקות ארוכות טווח עם משקולות של 100 גרם ועד 150 גרם בכיף!

תתחדש!
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
אביב.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : ספטמבר 10, 2012, 21:08:42 PM »
התרסקויות וצחוקים בצד.

למרות שיש כאלו שחולקים על דעתי, בלאק ווידו של 4 מטר קשה יותר לתפעול במלחמה עם דג גדול מאשר ה-3.5 מטר.
אני לא יודע אם אתה מודע לכך אבל כול 3 הדגמים הנפוצים (וגם ה-2.70 שהופיע לתקופה קצרה בסוף שנות ה-90)
אם היתה עליה של 50-100 גרם לכול חצי מטר, הייתי אומר ניחא אבל מאחר ומשקלי ההטלה נשארים כפי שהם ורק החכה מתארכת, באופן טבעי החוזק יורד.
אם היא היתה 3-3.5 מטר הייתי הולך על חוט 0.60 ומייעד אותה לדיג על חי כבד עד אינטיאסים בעונה אבל את ה-4 מטר הייתי מפנק בחוט 0.50 ונהנה מזריקות ארוכות טווח עם משקולות של 100 גרם ועד 150 גרם בכיף!

תתחדש!

אני לא מייעד לה את הGG100 הרולר הזה נשאר מוקדש לוורט,
אני מייעד למקל הזה רולר אוקמה אפיקס 80 EB רולר עם דאבל קלאץ וקיבולת חוט סבירה לחלוטין 260 מטר חוט 0.50, עם הרולר הזה אני מעדיף לעבוד עם חוטים יותר דקים, כמו שסקוויד אמר 0.40 -0.45 , עם שוק לידר או בלי שוק לידר אני יחליט אחרי שאני יכיר את המקל הזה וילמד לזרוק חזק וכמו שצריך.
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #19 ב- : ספטמבר 10, 2012, 21:24:53 PM »
התרסקויות וצחוקים בצד.

תתחדש!

אני לא מייעד לה את הGG100 הרולר הזה נשאר מוקדש לוורט,
אני מייעד למקל הזה רולר אוקמה אפיקס 80 EB רולר עם דאבל קלאץ וקיבולת חוט סבירה לחלוטין 260 מטר חוט 0.50, עם הרולר הזה אני מעדיף לעבוד עם חוטים יותר דקים, כמו שסקוויד אמר 0.40 -0.45 , עם שוק לידר או בלי שוק לידר אני יחליט אחרי שאני יכיר את המקל הזה וילמד לזרוק חזק וכמו שצריך.

רולר אפשר לפרק מהמקל...

בכול מקרה, אם אתה מתלבט בין 0.40 ל-0.45 , אני מציע שתלך על ה-0.45
בלי שוק לידר ובלי קישקושים...
מניסיון, מחזיק גם 500 גרם בהטלה...
רון דדון

Gone fishin...
חבר. ISF.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #20 ב- : ספטמבר 11, 2012, 12:41:42 PM »
לא חושב שאפשר להוסיף על כל מה שנאמר.
פשוט  לאייל  האתר מספר 1
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #21 ב- : ספטמבר 11, 2012, 13:13:16 PM »
אייל אתה גדול כבוד ענקי על השירות והמוצרים המעולים!!!
אני מעוד מעריך אנשים כמוך!  אתה בסדר
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #22 ב- : ספטמבר 11, 2012, 13:16:56 PM »
לא חושב שאפשר להוסיף על כל מה שנאמר.
פשוט  לאייל  האתר מספר 1

אייל נו מה נשאר לי להגיד ,אתה מספר 1 איש יקר

אני גם קניתי כמה דברים מאייל כל מה שאני יכול להגיד זה 
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #23 ב- : ספטמבר 11, 2012, 13:31:04 PM »
סחטיין אביב תתחדש  חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה

מברוק על הציוד  הגזעי

וסקווידי  קבל  
אביחי

ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!

« הגיב #24 ב- : ספטמבר 11, 2012, 15:24:23 PM »
אביב יקירי תתחדש

ואני רוצה להוסיף לחוויה שלך אביב את הצד שלי

כל פעם שאני פוגש את סקווידי  בירה

הוא מפנק לי את נתנאל ב

פעם מקל 

פעם ג'יג  אתה בסדר

ופעם בפלייר איכותי שלא יורד מנתנאל 

ואפילו פעם אחת עם פיתה וזעטר   הגזעי

אין אין על האיש הנפלא הזה