פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   חווית קנייה אצל אייל (סקוויד) |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: חווית קנייה אצל אייל (סקוויד) (נקרא 3483 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
 |
|
|
היום אני מגלה שיש לי קצת כסף בארנק,ומה יש לעשות עם כסף(לבזבז אותו כיאלו) הולך לאייל והוא כמובן מקבל אותי בביתו , הוא מוציא את הארגז, ואני מתחיל לבחור, מסיים לבחור את המוצרים, הוא מסביר לי על המוצרים שאני לא יודע לעבוד איתם,מסביר לי קצת על ריגים,חוטים ,כבלים וכ'ו, ואני ואייל מתחילים להתקשקש קצת, בכל זאת דייגים  , מפה לשם אני אומר לאייל שאני הולך לקנות בסופש את הבלאק ווידו , והוא מבלי לחשוב אומר לי חכה שניה, וחוזר מהמחסן עם המקל המדובר, הוא אומר לי, כך זה שלך, אני מאושר, מודה לו ומודה לו מבפנים אפילו יותר, הוא מראה לי עוד קצת ציודים, אני שואל אותו שאלה על שוק לידר, והוא גם נותן לי כמה מטרים של שוק לידר, רק תגידו לי איפה ביקרתם בחנות כזאת עם שירות כזה???. עזבו את זה שהמוצרים שלו הם מהטובים בשוק ועוד במחיר סוכר, רק בגלל החווית קנייה שווה לבוא. אני לא יחפור עוד הרבה אני רק רוצה להגיד תודה תודה על האירוח המצוין תודה על המתנה שדרך אגב אני עדיין לא יודע איך להודות לך עליה. תודה על ההסברים והתשובות תודה על החווית קנייה ,אף פעם לא נהנתי ככה בחנות תודה  ודרך אגב אנשים,רוב המוצרים שאייל מציע יותר זולים מאותם מוצרים באיי ביי, אם אתם לא מאמינים לי תבדקו בעצמכם 
|
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אייל אולי תפתח סניפים? בראש פינה,כרמיאל,טבריה,קרית שמונה משהו באיזור? 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
אייל אולי תפתח סניפים? בראש פינה,כרמיאל,טבריה,קרית שמונה משהו באיזור?  אבל הקפה יהיה יקר  בטח גם טעים (מנסיון)  כרגיל אצל אייל, אין מילים 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
|
איזה יופי אייל כל הכבוד יופי של שירות רק אביב מה זה בלאק ווידו 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
איזה יופי אייל כל הכבוד יופי של שירות רק אביב מה זה בלאק ווידו  מקל לדייג חיי אח שלי
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
איזה יופי אייל כל הכבוד יופי של שירות רק אביב מה זה בלאק ווידו  מקל חוף, מתאים במיוחד לאינטיאסים
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
|
איזה יופי אייל כל הכבוד יופי של שירות רק אביב מה זה בלאק ווידו  מקל חוף, מתאים במיוחד לאינטיאסים אההההה תודה מומי
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
איזה יופי אייל כל הכבוד יופי של שירות רק אביב מה זה בלאק ווידו  מקל לדייג חיי אח שלי זהוא מקל כבד ואםילו מאד חזק וגיבור במידה ותצליח לזרוק עד לדבור שבאכזיב תוכל בקלות למשוך אותו לחוף עד כמה הוא חזר מקל שגאיצוק יקנה בכל מי שיש לו אותו עשוי פיבר כבד ועבה משקלי זריקה גדולים מתאים מאד ל gg100 שיש לאביב סקווידי קניה הבאה העשה אצלך בבית יש לי רעיון למקל
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי אייל כל הכבוד יופי של שירות רק אביב מה זה בלאק ווידו  מקל לדייג חיי אח שלי זהוא מקל כבד ואםילו מאד חזק וגיבור במידה ותצליח לזרוק עד לדבור שבאכזיב תוכל בקלות למשוך אותו לחוף עד כמה הוא חזר מקל שגאיצוק יקנה בכל מי שיש לו אותו עשוי פיבר כבד ועבה משקלי זריקה גדולים מתאים מאד ל gg100 שיש לאביב סקווידי קניה הבאה העשה אצלך בבית יש לי רעיון למקל אתה קיבלת כבר מקל 
|
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
אייל זה אייל ומי שלא הכיר אותו רק הפסיד. ד״א אני לא הייתי נותן לך מקל אביב הייתי נותן לך מיץ טעים מרעל עכברים
|
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
אייל זה אייל ומי שלא הכיר אותו רק הפסיד. ד״א אני לא הייתי נותן לך מקל אביב הייתי נותן לך מיץ טעים מרעל עכברים
 כל הכבוד אייל אין ספק שאתה אדם מיוחד
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
היום אני מגלה שיש לי קצת כסף בארנק,ומה יש לעשות עם כסף(לבזבז אותו כיאלו) הולך לאייל והוא כמובן מקבל אותי בביתו , הוא מוציא את הארגז, ואני מתחיל לבחור, מסיים לבחור את המוצרים, הוא מסביר לי על המוצרים שאני לא יודע לעבוד איתם,מסביר לי קצת על ריגים,חוטים ,כבלים וכ'ו, ואני ואייל מתחילים להתקשקש קצת, בכל זאת דייגים  , מפה לשם אני אומר לאייל שאני הולך לקנות בסופש את הבלאק ווידו , והוא מבלי לחשוב אומר לי חכה שניה, וחוזר מהמחסן עם המקל המדובר, הוא אומר לי, כך זה שלך, אני מאושר, מודה לו ומודה לו מבפנים אפילו יותר, הוא מראה לי עוד קצת ציודים, אני שואל אותו שאלה על שוק לידר, והוא גם נותן לי כמה מטרים של שוק לידר, רק תגידו לי איפה ביקרתם בחנות כזאת עם שירות כזה???. עזבו את זה שהמוצרים שלו הם מהטובים בשוק ועוד במחיר סוכר, רק בגלל החווית קנייה שווה לבוא. אני לא יחפור עוד הרבה אני רק רוצה להגיד תודה תודה על האירוח המצוין תודה על המתנה שדרך אגב אני עדיין לא יודע איך להודות לך עליה. תודה על ההסברים והתשובות תודה על החווית קנייה ,אף פעם לא נהנתי ככה בחנות תודה  ודרך אגב אנשים,רוב המוצרים שאייל מציע יותר זולים מאותם מוצרים באיי ביי, אם אתם לא מאמינים לי תבדקו בעצמכם  אחרי שראיתי כמה התאמצת לזרוק עם ה VERET הקצרצרה.... חשבתי שהגיע הזמן לעשות צעד קדימה. אחרי שתכסח למקל את הצורה ותלמד להטיל תיהיה לך סיבה להתחיל ולטפס מעלה למקלות יותר איכותיים. למען הסר ספק - במקלות הללו הוצאתי את רוב הטרחונים, והגומברים. פשוט בילתי שביר. כמו שהראתי לך הידית קצרה ביחס למקל סרף אמיתי אולם הוא יחסית מתאים למידותיך המוצקות והידיים שלך עוד יתארכו ויתאימו למקל הבא שיהיה לך. שים חוט 40 או 45 וגם לא תזדקק לשוק לידר אלא אם תטיל קלמרי גדולים (שאותם נוציא בהמשך השנה) לאינטיאסים שאז תזדקק לחוטים עבים יותר. תתחדש - ותודה על הפרגון
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
 |
|
|
היום אני מגלה שיש לי קצת כסף בארנק,ומה יש לעשות עם כסף(לבזבז אותו כיאלו) הולך לאייל והוא כמובן מקבל אותי בביתו , הוא מוציא את הארגז, ואני מתחיל לבחור, מסיים לבחור את המוצרים, הוא מסביר לי על המוצרים שאני לא יודע לעבוד איתם,מסביר לי קצת על ריגים,חוטים ,כבלים וכ'ו, ואני ואייל מתחילים להתקשקש קצת, בכל זאת דייגים  , מפה לשם אני אומר לאייל שאני הולך לקנות בסופש את הבלאק ווידו , והוא מבלי לחשוב אומר לי חכה שניה, וחוזר מהמחסן עם המקל המדובר, הוא אומר לי, כך זה שלך, אני מאושר, מודה לו ומודה לו מבפנים אפילו יותר, הוא מראה לי עוד קצת ציודים, אני שואל אותו שאלה על שוק לידר, והוא גם נותן לי כמה מטרים של שוק לידר, רק תגידו לי איפה ביקרתם בחנות כזאת עם שירות כזה???. עזבו את זה שהמוצרים שלו הם מהטובים בשוק ועוד במחיר סוכר, רק בגלל החווית קנייה שווה לבוא. אני לא יחפור עוד הרבה אני רק רוצה להגיד תודה תודה על האירוח המצוין תודה על המתנה שדרך אגב אני עדיין לא יודע איך להודות לך עליה. תודה על ההסברים והתשובות תודה על החווית קנייה ,אף פעם לא נהנתי ככה בחנות תודה  ודרך אגב אנשים,רוב המוצרים שאייל מציע יותר זולים מאותם מוצרים באיי ביי, אם אתם לא מאמינים לי תבדקו בעצמכם  אחרי שראיתי כמה התאמצת לזרוק עם ה VERET הקצרצרה.... חשבתי שהגיע הזמן לעשות צעד קדימה. אחרי שתכסח למקל את הצורה ותלמד להטיל תיהיה לך סיבה להתחיל ולטפס מעלה למקלות יותר איכותיים. למען הסר ספק - במקלות הללו הוצאתי את רוב הטרחונים, והגומברים. פשוט בילתי שביר. כמו שהראתי לך הידית קצרה ביחס למקל סרף אמיתי אולם הוא יחסית מתאים למידותיך המוצקות והידיים שלך עוד יתארכו ויתאימו למקל הבא שיהיה לך. שים חוט 40 או 45 וגם לא תזדקק לשוק לידר אלא אם תטיל קלמרי גדולים (שאותם נוציא בהמשך השנה) לאינטיאסים שאז תזדקק לחוטים עבים יותר. תתחדש - ותודה על הפרגון חוטים אני יקנה כבר מחר , אני מקווה שאני ימצא גליל של 1000 מטר עם טסט נורמלי, מקסימום נקנה את החבילות של ה500-300 מטר גם טוב, על הדרך גם נסדר את הסידור חוט של הGG100, אם דייג אינטאסים יעניין אותי מתי שהוא אתה רק יכול לנחש ממי אני יקנה חוטי בד 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אביב זה בהחלט כדאי לך, על כל סביבל הוא מחלק מקל מתנה, ומי שקונה חוט מקבל 42׳׳ Lcd 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אביב זה בהחלט כדאי לך, על כל סביבל הוא מחלק מקל מתנה, ומי שקונה חוט מקבל 42׳׳ Lcd   אזלו..... אבל במקום אני מחלק את ה 50"  אתה בא?
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2