itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
קצת בווילס שהכנסתי בבית :   העונה מתקרבת צריך להתחיל להכין. המתכון זה: 3 כוסות תירס טחון לאבקה. 2 כוסות תערובת עופות עם תירס שבור. חצי כוס סולת. חצי כוס פרורי פרג. 2 כוסות פרורי לחם. חצי כוס אגוזים שבורים. חצי כוס קמח מצה. רבע כוס דיפ טייגר נאטס. רבע כוס דיפ בננה. 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נראה נחמד. אבל זה לא מפריע שאתה מערבב שתי דיפים שונים בריחות מנוגדים לתערובת אחת. תביא אותם בסוכות לכנרת נעשה להם נסיעת מבחן 
|
-------------------------------
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
נראה נחמד. אבל זה לא מפריע שאתה מערבב שתי דיפים שונים בריחות מנוגדים לתערובת אחת. תביא אותם בסוכות לכנרת נעשה להם נסיעת מבחן  ממש לא מפריע, אני משלו דברים שמתאימים זה ממש לא מנוגד.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איך שכחת לשים להוסיף ביצה לתערובת איי איי איזה דבע 
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
זה דומה לחרוסת
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איך שכחת לשים להוסיף ביצה לתערובת איי איי איזה דבע   האמת, לא נראה לי שהוא שכח להכניס ביצה אבל עדיין...  איתמר, שים לי כמה בשקית 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איך שכחת לשים להוסיף ביצה לתערובת איי איי איזה דבע   האמת, לא נראה לי שהוא שכח להכניס ביצה אבל עדיין...  איתמר, שים לי כמה בשקית  דיברתי איתו דקה אחרי שהוא הכין הוא אמר לי שהוא שכח  חחחח וואי וואי איתמר כמה הזמנות שקית לגיאצ'וק שקית לי בסוף תפתח מפעל 
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
איך שכחת לשים להוסיף ביצה לתערובת איי איי איזה דבע   האמת, לא נראה לי שהוא שכח להכניס ביצה אבל עדיין...  איתמר, שים לי כמה בשקית  דיברתי איתו דקה אחרי שהוא הכין הוא אמר לי שהוא שכח  חחחח וואי וואי איתמר כמה הזמנות שקית לגיאצ'וק שקית לי בסוף תפתח מפעל  עזבו אותו תכינו לבד איתמר אחי אפשר שקית? חחחחחחחחחחח
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איך שכחת לשים להוסיף ביצה לתערובת איי איי איזה דבע   האמת, לא נראה לי שהוא שכח להכניס ביצה אבל עדיין...  איתמר, שים לי כמה בשקית  דיברתי איתו דקה אחרי שהוא הכין הוא אמר לי שהוא שכח  חחחח וואי וואי איתמר כמה הזמנות שקית לגיאצ'וק שקית לי בסוף תפתח מפעל  וואלה איתמר, בכורדיסטאן תהיה מלך...  תבדוק אותם בכוס עם מים לראות אם הם מתפוררים. אם הם שורדים שעתיים, תביא דוגמיות. אם לא, זרוק בבלנדר ואת התערובת תערבב עם ביצה ותבשל שוב פעם... ואז תביא דוגמיות... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אין בעיה גיאצ'וק אני אבדוק את העניין, והיום אני יעשה מהבצק שנשאר לי עוד כמה רק שהפעם נוסיף ביצה! וגיאצ'וק אין בעיה נביא לך כמה שתרצה!  ויאללה מתי הולכים יחד? העונה מרחפת בפתח 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אין בעיה גיאצ'וק אני אבדוק את העניין, והיום אני יעשה מהבצק שנשאר לי עוד כמה רק שהפעם נוסיף ביצה! וגיאצ'וק אין בעיה נביא לך כמה שתרצה!  ויאללה מתי הולכים יחד? העונה מרחפת בפתח  תתכונן 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אין בעיה גיאצ'וק אני אבדוק את העניין, והיום אני יעשה מהבצק שנשאר לי עוד כמה רק שהפעם נוסיף ביצה! וגיאצ'וק אין בעיה נביא לך כמה שתרצה!  ויאללה מתי הולכים יחד? העונה מרחפת בפתח  תתכונן  אני מוכן יותר מתמיד  , אבל בלי  סבבה? אגב בסוף הבן של צור לא בא אה? 
|
|
|
|
|
אהההה אז תגיד שאתה הכנת אותם!!! שולח לי תמונות לפלאפון... לא הבנתי מה אתה מתלהב מבוילים  באמת תבדוק שהם לא מתפרקים לפני שאתה מתחיל לשווק אותם לקרפיונים בכנרת. ד"א, לא נחנקת מהריח? 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אהההה אז תגיד שאתה הכנת אותם!!! שולח לי תמונות לפלאפון... לא הבנתי מה אתה מתלהב מבוילים  באמת תבדוק שהם לא מתפרקים לפני שאתה מתחיל לשווק אותם לקרפיונים בכנרת. ד"א, לא נחנקת מהריח?  לא ממש לא אחי בננה וטייגר זה מריח טוב אחי כמו עוגה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אין בעיה גיאצ'וק אני אבדוק את העניין, והיום אני יעשה מהבצק שנשאר לי עוד כמה רק שהפעם נוסיף ביצה! וגיאצ'וק אין בעיה נביא לך כמה שתרצה!  ויאללה מתי הולכים יחד? העונה מרחפת בפתח  תתכונן  אני מוכן יותר מתמיד  , אבל בלי  סבבה? אגב בסוף הבן של צור לא בא אה?  ואחר כך אתה שואל למה בכל דיון שלך אני חייב לעקוץ  לפי התגובה שלך פה ניתן להבין אתה מזמין את זהאז הפעם אני מבליג ניתן לך רגע שקט בפעם הבאת אני אכנס בך ברב רבק 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 13, 2012, 10:13:48 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|