תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
10/9/2012 | ירדן - דרום לכנרת | מים מתוקים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
10:30 | דמוי דג בינוני - משהו סיני כנראה | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 2 | 2 קילו בערך |
הדו"ח:
שלום לכולם!!
הרבה זמן לא העלית דו"ח, אז הנה עכשיו אני מעלה ולא השותפים

אז אדון אליה ששמו בפורום זה מה קורה אחי באנגלית (אין לי מושג איך לרשום את זה) בכל מקרה האדון חזר מטיול בתאילנד וסין והזניח אותי למשך חודשיים וקצת.
אז הבחור חזר לארץ וזה הדו"ח השני שלנו מאז, הבחור להוט על בניות כי העונה התפספסה לו (רובה לפחות)
אז קובעים לשישי שבת, אליה הפעם מגיע באוטובוס אלי מפני שאין לו רכב, אז שעה 10:00 בערך הוא מגיע לצומת כורזים ואני מחכה לו שם מגיעים אלי לבית יושבים קצת מדברים הוא מחליט שהוא בוחן את המחשב שלי

לאחר מכן מתחילים להתארגן מה שצריך, הפעם עקב חוסר במזומנים וחוסר אנשים החלטנו לעשות הפקה מצומצמת ולא קנינו יותר מידי מלבד קופסאות טונה קבנוסים ולחם

בקיצור מתארגנים ציוד פה שם מכינים פידור ויוצאים, קודם כל צריך לעבור אצל ניקו (חבר שלנו) שעכשיו הוא גם גר מאוד קרוב, יושבים אצלו שעתיים שלוש משהו כזה בקיצור בערך ב 18:00 אנחנו יוצאים לכיוון גשר אריק אחרי שהעמסנו עוד כיסא ושולחן קטן מניקו.
מגיעים לנקודה הישנה שלנו ואיזה כיף הנקודה כבר נוחה לישיבה ומסודרת יותר (החורף הרס אותה) מבסוטים מחנים את הרכב וישר בלהט שולפים ג'רג'ור לניצול שעות האור האחרונות, עובדים עם דמויים שעה וחצי בערך ללא תוצאות ומתחילים לפרוק את הציוד, פותחים כיסאות שולחן ויאללה עושים כדורים כדי לפזר בגדה השנייה, בערך 20 כדורים זורקים ויאללה חכות במים עם הפידר, פה ושם נגיעות איזה זבנג קטן אבל לא יותר מזה.
לאורך כל הלילה מחמשים ומחדשים מידי פעם דופקים איזה שינה ברכב אבל ללא שום היענות מצד הדגים

באמצע הלילה אנחנו ברכב ישנים ואני שומע רעש של איזה משהו שמחטט לנו בשקיות אני ואליה מסתכלים ולא רואים כלום, בפעם השניה אליה אומר לי מה זה תאיר עם הפנס רגע ליד הכיסא, ואנחנו רואים חולדה מגעילה עם זנב דק וורוד וארוך מנסה לגנוב לי מהפידור

בקיצור לא נורא הלילה עובר בשלום קצת צחוקים קצת חטיפים, מגיע הבוקר אני גמור מעייפות אליה קם מתחיל לג'רג'ר ללא מענה, לאחר מכן אני מתעורר בערך ב 07:30 ומקימים ציליה בשתי דקות ( שיא הישראלי).
טוב אחרי זה אני גם מנסה כמה זריקות וכלום, אומר לאליה בוא נעוף מפה נקפל הכל נלך לנקודה אחרת, מקפלים הכל משאירים רק את הג'רג'ור ונוסעים לכיוון הגשר עצמו, שם חונים ויוצאים לנקודה אחרת צפופה אבל מעולה!
אני עם דמוי שמן צבע כחול כסף ואליה עם ציקדה, חצי שעה ראשונה אין כלום כבר חם השעה בערך 10:30 ואז אני זורק כמה גלגולים הדמוי מגיע לזרם ובוםםם הנה היא באה הגברת הכסופה והמהירה!!....אליה שולף אותה עם הרשת בנית של בערך 1.3 קילו, אבל מרוב הצפיפות גם הציקדה שלו נתפסה ברשת ובנית משתוללת בתוך רשת עם קרסים זה רק מסבך אותנו יותר, בקיצור לא מצליחים לשחרר נאלצים לחתוך את החלק הזה (לא נורא נתקן).....אחרי זה הגיע תור אליה זורק ואז הסתבך לו בקצה החכה בזמן שהוא מנסה לשחרר הוא ננעל על דג

משחררר מוציא עוד בנית של 800 גרם לערך.
לאחר מכן כבר נהיה חם ובלתי נסבל לעמוד שם מחליטים לחזור אליה עם קרוקס רטובות לאחר ששחה בכדי להביא דמוי שנתקע לו.
עולים למעלה מתחילים לחזור פתאום אני שומה בום טראח מסתכל אחורה אני רואה רק את הרגליים של אליה

מגיעים לרכב שותים הרבה מים ונוסעים לניקו להחזיר לו את הכיסא והשולחן.
לסיכום חברים עוד יש מה לתפוס בירדן רק צריך לדעת איפה ומתי אני מאמין שאם היינו בנקודה ההיא מוקדם בבוקר המצב היה הרבה יותר טוב.
כמובן תמונות: