shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מברוק על הסיפתח שלך ולציוד החדש .
|
-------------------------------
|
|
|
ashmawi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
39
צוות LOKOS
|
|
הייתה לי הרגשה שתעשה ספתח וכל זה מהעקשנות שלך לצאת ולנסות !! אמרו לך ים גבוה ..אמרתי לך לא נורא אמרו לך תקיא..אמרתי לך אז מה ...תקיא פעמיים כולל המעיים  אמרו לך לך על כדור..אמרתי תעזוב כדורים ...תקיא כך תתרגל לסירה יותר מהר אמרת אני יוצא לנסות..אמרתי לך אתה תתפוס  ואמת לא מופתע בכלל עקב הנחרצות שהייתה לך באותו יום ..הייתה הרגשה שתצליח ובגדול מברוק על הראשון בג'יג ..הראשון ולא האחרון.. בתקופה הזו ועוד כ 4 חודשים האזור שלכם כולל התקלה הזו יתחילו לעבוד חזק יותר עונה שעברה התפיסות נשארו עד אפריל .. וזה עוד בתקלה הישנה של הבונים ולא זו החדשה בקיסריה מהחודש הבא תתחיל להתארגן אולי לימי ראשון ..מקווה שנצא ביחד לאותם תקלות  עוד לא צפיתי בסרטון ..קראתי את הדוח בלבד  בהצלחה בבאות תודה רבה לך על העידוד במפגש, בזכות המלים שלך החזקתי מעמד ולא "הקאתי את המעיים". ובאמת היה לי העונג והכבוד להכיר אותך. מבחינת יציאה לג'יג אני מעכשיו מתחיל לעבוד על זה ויהיה לנו העונג לארח אותך עם הצוות שלנו. אני מקווה שזה יהיה בקרוב.
|
|
|
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
לבריאות ובתיאבון מורדי
|
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
ashmawi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
39
צוות LOKOS
|
|
לבריאות ובתיאבון מורדי
הלבן זה עוגן צף אחי
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק גדול על הסיפתח עבד ומברוק לכל הצוות על הדגים היפים מרגישים את הסיפוק שלך מהדוח ומרגישים איתך על הסירה. עם אבו אל אנאס זה בכלל ברכה אחת גדולה, ועם כזה צוות זה בונוס נוסף לא באתי למפגש עקב היותי בחו"ל אבל בהזדמנות אכיר את כולכם... מקווה לקרוא עוד דוחות מכם ועוד תפיסות
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מההכרות שלי עם חסדייה במפגש.. כל יציאה איתו היא כשמו. חסדי ה'... מברוק על הסיפתח ידידי, ברוך הבא למועדון  מעוניין לעשות כרטיס מועדון? זה חינם לגמרי וכל דג שאתה מביא תקבל הנחה של 10% במשקל  אגב, אם יש לך בחילה פשוט תתמקד על משהו יציב באופק בים או בחוף (אם יש  ) וזה יעבור.. אלה היו 30 שניות תרופת הסבתא שלי 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2012, 15:11:45 PM על ידי נחמיאס
|
|
|
|
|
|
מברוק על הסיפתח  וזוהי דרכו של הים יודע למשוך אליו את האנשים ותמיד כל דייג חדש מקבל דובדבן על היום הראשון וזה כמו זריקה שנכנסת לוריד ואי אפשר להיגמל מהתחביב (וטוב שכך)  יאאלה הסט השני שלך מחכה בחנות הדייג (מתערב שעוד העונה תקנה עוד סט )  בהצלחה בבאות 
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
ashmawi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
39
צוות LOKOS
|
|
מההכרות שלי עם חסדייה במפגש.. כל יציאה איתו היא כשמו. חסדי ה'... מברוק על הסיפתח ידידי, ברוך הבא למועדון  מעוניין לעשות כרטיס מועדון? זה חינם לגמרי וכל דג שאתה מביא תקבל הנחה של 10% במשקל  אגב, אם יש לך בחילה פשוט תתמקד על משהו יציב באופק בים או בחוף (אם יש  ) וזה יעבור.. אלה היו 30 שניות תרופת הסבתא שלי  רב תודות לך ידידי על העצה שלך לגבי בחילות, אך לצערי אני לא סובל מדבר כזה. והעונג הוא לי להצטרף למועדון שלכם, אך על ההנחה אוותר למענך בכיף. 
|
|
|
|
ashmawi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
39
צוות LOKOS
|
|
מברוק על הסיפתח  וזוהי דרכו של הים יודע למשוך אליו את האנשים ותמיד כל דייג חדש מקבל דובדבן על היום הראשון וזה כמו זריקה שנכנסת לוריד ואי אפשר להיגמל מהתחביב (וטוב שכך)  יאאלה הסט השני שלך מחכה בחנות הדייג (מתערב שעוד העונה תקנה עוד סט )  בהצלחה בבאות  תודה אחי, אני מאמין שעוד החודש אני הולך להתענג על עוד סט לג'יג, עם הנחות כאלה שיש בחנות קשה לי להתאפק. ובכל הנוגע ל"זריקה", כבר ממזמן קיבלתי אותה, הרי לרקוד עם דגים זה התענוג שלי, אם זה בג'רג'ור, חוף, צלילה, ומעכשיו גם ג'יג  . 
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
ככה עושים ספתח וכמו שנימר אמר אתה כבר מכור לגמרי  עכשיו עולים לדו"ס 
|
|
|
|
ashmawi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
39
צוות LOKOS
|
|
ככה עושים ספתח וכמו שנימר אמר אתה כבר מכור לגמרי  עכשיו עולים לדו"ס  אכן כן אחי התמכרתי לים ולכל מה שנוגע לו כבר מגיל 6 כשהייתי הולך עם סבא שלי לדוג עם רשת, הרי הוא נולד בים. ועם הזמן התחלתי עם הדיג חופי ולאט לאט התחלתי לג'רג'ר ועכשיו גם ג'יג.
|
|
|
|
|
סחתיין חברים  אחלה דגים והכי מתוק זה תפיסה ראשונה היציאה הראשונה 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
יופי של סיפתח ואחלה של דוח  ויופי של סרטון ממש מקצוענים אחד אחד  שנה טובה לך ולמשפחתך 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|