|
שלום חברים...
נגמר הקלמרי בחנויות בצפון?!?! הייתי אצל 3 חנויות באזור הקריות\נהריה מחפש קלמרי ואין לאף אחד. אם מישהו מכיר חנות שעדיין יש לו אשמח לדעת. (קריות עדיף,כרמיאל,נהריה,עכו...לא חשוב....)
תודה!!
|
-------------------------------
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
50
|
|
עדיף שתשקיע זמן בלתפוס אותם אני בטוח שפריטים בודדים כבר פה. אין על קלמרי שתתפוס לבד בים. הנוסחה המנצחת לדיג חוף בעונות סתיו וחורף == זירזור לקלמר ומיד דיג חופי עם השלל 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תנסה אצל הדייג והצייד בכפר יסיף
בחור זהב
יש לו בייבי קלמרי במחירים מפתיעים (קניתי)
נסיב פרח: 0522852280
אל תשכח להעלות דו"ח תפיסה!
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שלום חברים...
נגמר הקלמרי בחנויות בצפון?!?! הייתי אצל 3 חנויות באזור הקריות\נהריה מחפש קלמרי ואין לאף אחד. אם מישהו מכיר חנות שעדיין יש לו אשמח לדעת. (קריות עדיף,כרמיאל,נהריה,עכו...לא חשוב....)
תודה!!
אלון למה אתה לא מדבר יש בנצרת אחי היקר שתרצה דבר איתי 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אלון יש לי אפשרות לפרגן לך בשנים שלושה eלמרים מהמלאי הפרטי תזכיר לי בפגישה הבאה ותצתיד בצידניות קטנה עם קרח
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 09, 2012, 20:00:03 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אלון יש לי אפשרות לפרגן לך בשנים שלושה למצרים מהמלאי הפרטי תזכיר לי בפגישה הבאה ותצתיד בצידניות קטנה עם קרח
צור יש לי צידנית ענקית משהוא 60=120 ס"מ זה יספיק  אוי צור אתה אדם מיוחד תביא צידנית וקרח הלואי הרבה אנשים כמוך
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
תודה חברים! מוטי אני אדבר איתך. תודה צור! פעם הבאה שניפגש אני אביא לך משהו בתמורה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תודה חברים! מוטי אני אדבר איתך. תודה צור! פעם הבאה שניפגש אני אביא לך משהו בתמורה  אחי אלון לצור תביא לו דג לא פחות מ 10 קילו 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה חברים! מוטי אני אדבר איתך. תודה צור! פעם הבאה שניפגש אני אביא לך משהו בתמורה  אלון כשאני מציע עזרה אני לא מצפה לתמורה העזרה שלי ניתנת באהבה ומכל הלב שמתי לך בצד אל תשכח צידנית וקרח
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה חברים! מוטי אני אדבר איתך. תודה צור! פעם הבאה שניפגש אני אביא לך משהו בתמורה  אלון כשאני מציע עזרה אני לא מצפה לתמורה העזרה שלי ניתנת באהבה ומכל הלב שמתי לך בצד אל תשכח צידנית וקרח לי הוא הביא עגבניות  מלך... שחור, אבל מלך 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צור אתה משהו אתה אלון בקריות ניסית באוקינוס? אם אין אצלו יש מישהי במעגן הדייג בקישון שקוראים לא אום אניס אם אינני טועה ,כולם שם מכירים אותה היא מוכרת פתיונות קפואים. שמעתי שבעכו בשוק אצל זאקור יש להשיג קלמארי טרי.
|
|
|
|
|
תודה רבה! נראה לי אני מסודר  רק שיבואו דגים!!!
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
תודה רבה! נראה לי אני מסודר  רק שיבואו דגים!!! נראה לי שאתה לא כל כך מסודר מסודר זזה שנשוי לפולניה
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
תודה רבה! נראה לי אני מסודר  רק שיבואו דגים!!! זהו מסודר 
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
יש מפגש ב24/10 בדוגית אני בא
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|