שלום לכולם !
ביום שישי הולך ומתחדש בכמה דברים לדייג קופסאה להשים את הדמוים סיכות וחוט
מגיעה לים בחמש וחצי בבוקר פותח את הבוקר עם סיליקון שאם מאירים עליו עם פנס הוא זוהר
ג'יג הד של שלוש גרם ויאללה לעבודה מחמש מקומות שנראים לי טובים ודי מהר מוצא
מין מקום עם עם כמה סלעים מפוזרים בינהם ישזרם חוזר וקצת בלאגן כזה ומסביב בלאגן שלם במים
עם קץף וגלים קטנים שהולכים קדימה וגלים שהולכים שמאלה וזרם חוזר
נראה מקום טוב ללברקים מתחיל לז'רז'ר בתוך הכל הבאלגן עד הזריחה ובזריחה איך שהסיליקון נוגע
במים אני רואה דג קופץ על הדמוי ומתחיל לצאת לי חוט מהרולר במשך כמה שניות שומר על מתח ופתאום
אני מרגיש שאין מתח מגלגל חזרה אליי אני רואה את הזנב של הסיליקון חתוך תנחשו מזה?
מחליף לאותו סילקון ומנסה אך ללאתוצאה ואז חשבתי לעצמי אולי בכל הבלאגן הזה יש סרגוסים
שם דמוי של סטרייק פרו שהורדתי לו את המשולשת האמצעית ושמתי שםמשקולת פאקמן של 1 גרם
והחלפתי לו את הקרס האחורית שבאה עם הדמוי לקרס VMC זורק לתוך הבלאגן ליד הסלעים מאוחרי
הסלעים אין כלום מחליט ללכת קצת שמאלה לצאת קצת מהבלגן ולזרוק במקום שמידי פעם פלטות של
סלעיםיש כמה מטרים חולה ואז פלטה של סלע וכך הלאה זורק לשם מגלגל באיטיות רואה טלווזיות
רודפות אחר הדמוי נות עצריה קטנה ואחת תוקפת את הדמוי ונתפסת לי בקרס מביא אותה אליי
בכיף צילום קטן והופ חזרה למים ממשיך ככה ולאט לאט מתחילות לצאת מהמים וחוזרות למים
פתאום מקבל תקיפה די חזקה יש יצאות חוט עמדתי על סלע מביא אליי וואלה טלווזיה גדולה
איך שאני בא להרים אותה נתנה ניעור קטן והשתחררה למים לא נורא
רואה אוטאוטים במים מחליף לניקל של 3 גרם ומתחיל לעבוד בקפצות מקבל תקיפות
ממשיך קדימה בערך 200 מטר ורואה ז'רז'רן במלחמה עם גומבר הגומבר נותן קפיצות
המז'רזר הצליח להביא אותו עד אליו אבל בידיוק מתחת לרגליים מצליח להשתחרר ובורח
מחילף לפופר קטן אולי יבוא משהו אך חצי שעה עבודה ללא תוצאה
ממשיך קצת קדימה עם כל מיני דמוים אך ללא תוצאה שעה שמונה וחצי
וחוזר הביתה
בסך הכל יום מהנה
יש שתי תומונות
שאני יעלה אותם עוד מעט
תצאו לים יש דגים בהצלחה
המשקולות פאקמן בדמוי נפלה באחת התמונות אפשר לראות אותה
יופי של דוח עם חוויה מוצלחת מאוד
ממש נהניתי לקרוא אותו
כן יירבו דייגים כמוך שיהיה המון בהצלחה !