פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   הצעת יעול |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הצעת יעול (נקרא 3058 פעמים) |
הדפסה |
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
 |
הצעת יעול
« ב- : ספטמבר 08, 2012, 17:25:38 PM » |
|
רבות נכתב בפורום על השפעת הירח ועל שקיעת השמש וכולי על הדייג ומתי הימים הפחות טובים לדייג ומתי לא אני זוכר דיונים רבים כאלו בפורום יש לי הצעת יעול ובכן בדף הבית יהיה קישור או תמונה שפותחת דף ובו יומן כל חודש בחודשו עם תאריך ובכל תאריך בחודש יהיה כתוב למשל: חלש, טוב , מצויין מופנה להנהלה 
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
שוקי אחי רעיון מצויין ככה יהיה אפשר לתכנן יציאות בעתיד כמובן שהמידע אף פעם לא יוכל להיות מדוייק ב100% אך יתרום רבות ליצאות דיג מה גם עוד רעיון הוא בצד הדף איפה ש מי מחובר כעת אפשר לעשות משו קטן עם רמת הסיכויים לדיג טוב באותו יום לחוף ,סירה צלילה + מהירות רוחות וכ'ו. 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
רבות נכתב בפורום על השפעת הירח ועל שקיעת השמש וכולי על הדייג ומתי הימים הפחות טובים לדייג ומתי לא אני זוכר דיונים רבים כאלו בפורום יש לי הצעת יעול ובכן בדף הבית יהיה קישור או תמונה שפותחת דף ובו יומן כל חודש בחודשו עם תאריך ובכל תאריך בחודש יהיה כתוב למשל: חלש, טוב , מצויין מופנה להנהלה  למשל כמו בתמונה ואז אפשר לרשום על פי הירח וכולי את התחזית ליד כל יום חלש טוב ומצויין לדוגמא ניתן להוסיף גם את התחזית לסוף השבוע באותו שבוע גובה גלים טמפרטורת המים וכאלה
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אחלה הצעה למי שיכול להרשות לעצמו לצאת מתי שרשום דייג מצוין או טוב אני לדוגמה יוצא מתי שאני יכול אז לי אישית באמת לא משנה יהיה ים טוב או לא טוב אני יוצא בכל מצב 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ההנהלה תעשה מה שהיא רוצה אבל עד אז אני מציע, סתם בשביל הקטע, שתמצא 3 קישורים של הערכת מצב מהסוג שאתה מדבר עליה ותראה מה ההבדלים ביניהן. אם שתיים מהן יהיו זהות, זו תהיה הפתעה... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ההנהלה תעשה מה שהיא רוצה אבל עד אז אני מציע, סתם בשביל הקטע, שתמצא 3 קישורים של הערכת מצב מהסוג שאתה מדבר עליה ותראה מה ההבדלים ביניהן. אם שתיים מהן יהיו זהות, זו תהיה הפתעה...  לא הבנתי מה אתה רוצה תכתוב ברור ותיתן להנהלה להחליט לעשות מה שהיא רוצה
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ההנהלה תעשה מה שהיא רוצה אבל עד אז אני מציע, סתם בשביל הקטע, שתמצא 3 קישורים של הערכת מצב מהסוג שאתה מדבר עליה ותראה מה ההבדלים ביניהן. אם שתיים מהן יהיו זהות, זו תהיה הפתעה...  לא הבנתי מה אתה רוצה תכתוב ברור ותיתן להנהלה להחליט לעשות מה שהיא רוצה אני מציע, סתם בשביל הקטע, שתמצא 3 קישורים של הערכת מצב מהסוג שאתה מדבר עליה ותראה מה ההבדלים ביניהן. אם שתיים מהן יהיו זהות, זו תהיה הפתעה...  יותר טוב?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ההנהלה תעשה מה שהיא רוצה אבל עד אז אני מציע, סתם בשביל הקטע, שתמצא 3 קישורים של הערכת מצב מהסוג שאתה מדבר עליה ותראה מה ההבדלים ביניהן. אם שתיים מהן יהיו זהות, זו תהיה הפתעה...  לא הבנתי מה אתה רוצה תכתוב ברור ותיתן להנהלה להחליט לעשות מה שהיא רוצה אני מציע, סתם בשביל הקטע, שתמצא 3 קישורים של הערכת מצב מהסוג שאתה מדבר עליה ותראה מה ההבדלים ביניהן. אם שתיים מהן יהיו זהות, זו תהיה הפתעה...  יותר טוב? חוש ההומור שלך מזכיר לי שדימיון היא תכונה שניתנת לאדם כדי לפצות על מה שאינו וחוש ההומור כדי לפצותו על מה שהינו יש רק 2 דברים אינסופיים היקום והטמטום האנושי ואני עדיין לא בטוח בקשר ליקום יותר טוב?
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
שוקי הוא לא התכוון לפגוע. הוא התכוון שגם אם תבדוק 3 מקורות שונים בנושא יהיו 3 תוצאות שונות ולא תשובה אחת אחידה. חברים אל תתרגזו. שיהיה שבוע מצוין לכולם. 
|
|
|
|
|
שוקי הוא לא התכוון לפגוע. הוא התכוון שגם אם תבדוק 3 מקורות שונים בנושא יהיו 3 תוצאות שונות ולא תשובה אחת אחידה. חברים אל תתרגזו. שיהיה שבוע מצוין לכולם.  במקרה זה לדעתי גם גיאצוק צודק בעניין אך כמו ששוקי אומר עדיין אפשר לעשות טבלה חודשית לגבי ימי דייג טובים אם מחברים את כל הפרמטרים כי זה יכול להיות רק הערכה ועוד אינדיקציה לגבי הצלחת הדייג באותו יום כי הרי כולנו בדרך כלל בודקים את התחזית מצב הים רוחות שעות ירח זריחה שקיעה גאות ושפל .
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שוקי הוא לא התכוון לפגוע. הוא התכוון שגם אם תבדוק 3 מקורות שונים בנושא יהיו 3 תוצאות שונות ולא תשובה אחת אחידה. חברים אל תתרגזו. שיהיה שבוע מצוין לכולם.  במקרה זה לדעתי גם גיאצוק צודק בעניין אך כמו ששוקי אומר עדיין אפשר לעשות טבלה חודשית לגבי ימי דייג טובים אם מחברים את כל הפרמטרים כי זה יכול להיות רק הערכה ועוד אינדיקציה לגבי הצלחת הדייג באותו יום כי הרי כולנו בדרך כלל בודקים את התחזית מצב הים רוחות שעות ירח זריחה שקיעה גאות ושפל . לא כועס ולא מתרגז הכי קל זה להעביר ביקורת וזה עוד לפני שניסו את זה אני לפחות חושב על רעיונות חדשים 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
האמת שזה רעיון מצויין, על אף שבהחלט יש שוני בין מודלים,
ובעיקר אין שום "אחריות" שפעילות הדייג אכן מתגברת בשעות שהם מציינים.
בדקנו לפני זמן מה כמה אפשרויות לשילוב בין מצב הים , תחזית ומשתנים נוספים (גם מצב הירח)
ואולי אפילו מתן צפי לכדאיות דייג.
הדרך הכי טובה לביצוע היא הטמעת מימשק שמתעדכן אוטומטית מידי יום ,
לא קל למצוא, לא קל לביצוע , אבל אנסה שוב למצוא זמן ולחזור לפרוייקט הזה.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 08, 2012, 23:16:37 PM על ידי עדי
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
האמת שזה רעיון מצויין, על אף שבהחלט יש שוני בין מודלים, ובעיקר אין שום "אחריות" שפעילות הדייג אכן מתגברת בשעות שהם מציינים. בדקנו לפני זמן מה כמה אפשרויות לשילוב בין מצב הים , תחזית ומשתנים נוספים (גם מצב הירח) ואולי אפילו מתן צפי לכדאיות דייג. הדרך הכי טובה לביצוע היא הטמעת מימשק שמתעדכן אוטומטית מידי יום , לא קל למצוא, לא קל לביצוע , אבל אנסה שוב למצוא זמן ולחזור לפרוייקט הזה. שום דבר לא קשה מידי אם רוצים אני סומך עלייך עדי ועל שאר המנהלים שלפחות תנסו ותשקלו את הרעיון אני חושב שהמחשבה שתוכל ללחוץ על קישור ולראות תחזית דייג לאותו יום ע"פ הירח ומשתנים אחרים ותכלול בתוכה גם את גובה הגלים , רוח וכדומה יכולה להיות דבר מעניין שיוסיף ויתרום רבות לחברי הפורום ותתרום אינידקציה מועילה גם אם התחזית לא מדוייקת ב100% {אבל גם תחזית מזג האויר לא} וכולנו עוקבים אחריה. 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שוקי הוא לא התכוון לפגוע. הוא התכוון שגם אם תבדוק 3 מקורות שונים בנושא יהיו 3 תוצאות שונות ולא תשובה אחת אחידה. חברים אל תתרגזו. שיהיה שבוע מצוין לכולם.  במקרה זה לדעתי גם גיאצוק צודק בעניין אך כמו ששוקי אומר עדיין אפשר לעשות טבלה חודשית לגבי ימי דייג טובים אם מחברים את כל הפרמטרים כי זה יכול להיות רק הערכה ועוד אינדיקציה לגבי הצלחת הדייג באותו יום כי הרי כולנו בדרך כלל בודקים את התחזית מצב הים רוחות שעות ירח זריחה שקיעה גאות ושפל . לא כועס ולא מתרגז הכי קל זה להעביר ביקורת וזה עוד לפני שניסו את זה אני לפחות חושב על רעיונות חדשים  לא יודע מאיפה קיבלת את הרושם שאני מעביר ביקורת  בכול אופן, אין לי בעיה עם הרעיון שלך. נהפוך הוא. אני בודק את תחזיות הדיג השונות ומנסה לקבל תמונה לגבי מצב הים והדגה ובאופן אישי אשמח אם תהיה גם כאן אפליקציה כזו  מאחר ואני לא יכול לקבוע להנהלה מה כן ומה לא לעשות, רשמתי בתחילת ההודעה "ההנהלה תעשה מה שהיא רוצה אבל עד אז אני מציע..." וכנראה שזה לא הובן כמו שצריך  שמח שאתה לא כועס ולא מתרגז למרות האינסופיות 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|