דביר
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 7/9/2012 | צפון: חוף כרמל- עתלית | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
5.30 | קלמארי - | טרכון ים תיכוני | 1 | מפלצת |
הדו"ח:תודה לכל החברים המנהלים וצוות לוקוס על האירוח יום הולדת לפורום באיחור קל מגיע לחנות לוקוס המקום מפוצץ אנשים נפגש עם חברים קצת  קצת  בשעה 12 יוצאים לאפטר  בחוף דור יש לציין ערב חלש ללא תפיסות  מעברים את הערב בקצת  וקצת  בשעה 5 וחצי אני קולט פיצוץ במקל במלחמה קלה וב-  הטרכון בידינו מפלצת במשקל כמעט 2 קילו 7 וחצי קיפול חכות והביתה שבת שלום תמנות בהמשך 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 07, 2012, 17:56:00 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
איזה יופי של סיומת למפגש סידרת לנו  אחרי ההרצה של התרחונים באדיבות הילל  יופי של דוח ודג סוף  בהצלחה בבאות  נ.ב הוספתי לך את התמונות לדוח לבקשת שי הגדול 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 07, 2012, 19:08:30 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מה אתה צריך את התמונה משבוע שעבר?  תראה איזה תמונה לתפארת סידרת לך  כל הכבוד ידידי ושתזכה לעוד רבים כאלו העונה
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני רואה שהיה לכם שמחר בהמשך המפגש על החוף.  אחלה דג ואחלה דוח. יש מצב לפירוט על הריג פיתיון גודל קרס וכדומה. בתאבון 
|
-------------------------------
|
|
|
|
יאאלה טרחון 
|
|
|
|
Yossi Jan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
37
דייג אוהב דגים?
|
|
הקור בסופו של דבר השתלם אה כל הכבוד דביר !! 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
איזה דג כבוד  הקשת להלל בהרצאה אני רואה 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני רואה שהיה לכם שמחר בהמשך המפגש על החוף.  אחלה דג ואחלה דוח. יש מצב לפירוט על הריג פיתיון גודל קרס וכדומה. בתאבון  מצטרף לשאלות, כמו כן, האם שי אילץ אותך להיכנס לעומק כדי לזרוק ?  יופי של תפיסה וסיכום לערב מופלא.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תענוג לראות שהיו לכם תוצאות יפות  מאד רציתי להישאר אבל העייפות גברה בסוף  יופי של טרכון דביר ...איזה מרחק מהחוף ואיזה עומק לערך סחתין  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
סחטיין דביר יופי של טרחון כל הכבוד
|
|
|
|
|
כל הכבוד דביר ברכות על טרחון ראשון לעונה "הפולנייה" תישמח לבשל אותו ברוטב חריף.....  מצטרף לשאלתם של החברים,למרחקי הזריקה לרבות סוג של הריג והמשקולת....... דוד שובל
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שמחים לראות את הדו"ח הראשון שלך דביר  לגבי הברכות בתחילת הדוח- תודה, אתה מוזמן לברך ולהתייחס בשרשור סיכום המפגש.... דו"ח קצר וקולע, נתונים שעוזרים לטווח הקרוב... וסוד קטן  אתה היחיד שהבטיח לי דו"ח דיג - אתה היחיד בגזרה שתפס.....
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דג וד״ח איזה כיף לסיים ככה יום אחרי המפגש יצא לך מושלם. מתפה לתשובה בקשר למרחק וריג תודה
|
|
|
|
|
טרחון בצבע  יופי של תפיסה וביצוע 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |