צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אין על הפורום הזה, לכל המנהלים וכל מי שלוקח חלק בכל הסיפור כבוד גדול על כל המאמצים אתם באמת יוצאים מן הכלל, בזכותכם הפורום מגיע לרמות האלה! יאללה אני כבר נרגש עוד יומיים המפגש (חרוז יצא לי  ) לי בטוח תהיה חולצה!!  איתמר על תהיה כל כך בטוח אתה יודע שזה תלוי בי רק ה150 הראשונים שיגיעו יקבלו אני יכול לדאוג שאתה תגיע אחריהם נכון אבל אתה לא תעשה את זה  היתי מציע שלא תנסה אותי
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אין על הפורום הזה, לכל המנהלים וכל מי שלוקח חלק בכל הסיפור כבוד גדול על כל המאמצים אתם באמת יוצאים מן הכלל, בזכותכם הפורום מגיע לרמות האלה! יאללה אני כבר נרגש עוד יומיים המפגש (חרוז יצא לי  ) לי בטוח תהיה חולצה!!  איתמר על תהיה כל כך בטוח אתה יודע שזה תלוי בי רק ה150 הראשונים שיגיעו יקבלו אני יכול לדאוג שאתה תגיע אחריהם נכון אבל אתה לא תעשה את זה  היתי מציע שלא תנסה אותי אתה אוהב שיש לך כוח בידיים אה? 
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
רפי אני מגיע בן 150 הראשונים ואני מידה 4xL כמובן אני גם מעוניין בחולצה .
|
-------------------------------
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
רפי אני מגיע בן 150 הראשונים ואני מידה 4xL כמובן אני גם מעוניין בחולצה .
קיבלת 4 חולצות 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
לא מפסיקים להפתיע, שאפו  מקווה להספיק ולקבל אחת 
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
לא מפסיקים להפתיע, שאפו  מקווה להספיק ולקבל אחת  אל תדאג אנחנו יוצאים יחסית מוקדם מהעבודה אז אני בטוח שנספיק וישאר לך אחת. אני רק מקווה שיש גם במידות של אנשים כמוני 
|
|
|
|
|
אי עליכם איזה פורום של אלופים כל הכבוד תמשיכו כך
ואני כבר מת לראות את הלוגו החדש
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תשומת לבכם חברים לעדכון בהודעה הפותחת: חולצות הפורום יוענקו במפגש, רק לחברים אשר נרשמו בשרשור ההגעה למפגש לאחר שהודיעו הגעתם- עד ה:6/9/12 (מועד המפגש) בשעה 15:00, כך גם יוכלו לזכות בפרס בהגרלת הפרסים שיוגרלו במפגש- רק חברים אשר נרשמו בשרשור ההגעה למפגש לאחר שהודיעו הגעתם עד אותו מועד. לצערנו, ללא התנהלות מסודרת והערכות מראש, אין בידינו אפשרות אחרת לוודא הצלחת האירוע כולו אז אם בכוונתכם להגיע אנא תודיעו על כך כאן בשרשור ההגעה למפגש- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=6718.msg87546#msg87546 כל היתר פתוח וזמין כמובן לכל חברי הפורום, מי שנרשם ומי שלא נרשם...  לא מפסיקים להפתיע, שאפו  מקווה להספיק ולקבל אחת  מאחר ונרשמת- אם תגיע אז תקבל  רפי אני מגיע בן 150 הראשונים ואני מידה 4xL כמובן אני גם מעוניין בחולצה .
מאחר ונרשמת- אם תגיע אז תקבל  בשבילך רמי- הזמנו הכי אקסטרה שיש 
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
אחלה אני שמח . 
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תודה רבה לערנקו - הדייג והים מחולון  שנתן את החסות לרכישת החולצות. יישר כח וכל הכבוד. שיהיה לך בע"ה פרנסה בשפע והצלחה בכל מעשיך 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ערנקו התותח!!!! אלוף אתה למי שלא יודע: בלי היסוס ומחשבה שניה ערנקו מייד התנדב ותרם את החסות לחולצות לחברים שיגיעו למפגש!!! כבוד  ערנקו - הצלחה ופרנסה בשפע
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תודה ערנקו עכשיו יהיה לנו חולצות לצאת לדייג של הפורום  אני קורא לזה גאווה יחידה ,ויש גאווה שאני כאן בפורום מס 1 ברשת 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|