Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
 |
סלט דגים
« ב- : ספטמבר 02, 2012, 21:22:03 PM » |
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 1/9/2012 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בוקר | ניקל קטן - ציקדה + ג'יג 7 גר' IMA | אמנון מצוי (עדדי) | 12 | | בוקר | ניקל קטן - ציקדה + ג'יג 7 גר' IMA | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 7 | | בוקר | ניקל קטן - ציקדה | אמנון הגליל (מושט אביאד/מושט לבן) | 1 | 300 גר' | בוקר | ניקל קטן - ג'יג 7 גר' IMA | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 1 | 2 ק"ג |
הדו"ח:ירח מלא מעל האגם מזכיר נופים מהתקופה באסיה . hrj  השבוע יש ציוד "כבד" לכן מגיע לפני השמש כדי שיהיה מספיק זמן להתארגן . בזריחה הסירה כבר במים וחותרים לנקודה הקבועה .  הדגים היו קיצונית או קרוב לקרקעית או ליד פני המים . אני עם הציקדה והשותף להפלגה עם ג'יג של IMA . זרקתי את הציקדה ועבדתי איתה לאט וקרוב לקרקעית כמו שאני עושה מהחוף , רוב התקיפות היו כשהייתי בשלב הוצאת הדמוי מהים . החבר שהיה איתי הניח את הג'יג לקרקעית אחר כך הרים אותו מטר מהקרקעית ועבד בהקפצות קטנות כל עשר שניות ללא איסוף חוט ואז הניח לברזל לשקוע חזרה . השבת היה לנו אוסף נחמד : מושטים , מושטים לבנים , ביניות גדולות קשקש ושפמנון . אחרי החזרה לחוף הדגים מויינו , כל אחד לקח מה שהזמינו בבית והשאר שוחרר . 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 02, 2012, 21:27:21 PM על ידי kohav
|
|
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
דוח יפה מאוד ומלמד אחלה דגים אחי ותמונות יפות זריחה מדהימה מאחוריי ההר 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דני יופי של דגים. מהשם של הדוח הייתי בטוח שיש מתכון מעניין  ונתבדתי 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 ג'יג בכינרת!!! היה לי ספק גדול מאוד אם יש דבר כזה... וואלה יופי אחלה שלל אשריכם!  פעם, בתחילת הגי'ג שלי, הייתי שמה בסתם שייט ואיתי חכת חוף... ניסיתי להתחכם, לג'גג איתה כשהיא חצי פתוחה.. רק האכלתי את הסלעים בברזל צבעוני 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
יופי של דוח ותפיסות 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
יופי של דוח ויופי של תפיסות. אין על גיג בכנרת.  אחד האוהבים אלי אישית זה גיג מקיאק בכנרת אין על בינית טובה של קילו פלוס על אולטרה. והתמונות בדוח כרגיל דבש  התקיפות של הבינית היו גם בהוצאת הגיג מהמיים? כי אני שמתי לב לרוב אצלי התקיפה של הבינית מגיעה דווקא בהקפצה ראשונה או שתיים ליד הקרקעית.
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
תודה לכל המפרגנים  יופי של דוח ויופי של תפיסות. אין על גיג בכנרת.  אחד האוהבים אלי אישית זה גיג מקיאק בכנרת אין על בינית טובה של קילו פלוס על אולטרה. והתמונות בדוח כרגיל דבש  התקיפות של הבינית היו גם בהוצאת הגיג מהמיים? כי אני שמתי לב לרוב אצלי התקיפה של הבינית מגיעה דווקא בהקפצה ראשונה או שתיים ליד הקרקעית. הביניות תקפו במטרים האחרונים של ההובלה , כשהציקדה שינתה זווית החלה לעלות . חלקן תקפו ממש קרוב לקרקעית אבל היותר גדולות עלו קצת אחרי הדמוי .
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
סלט משובח 
|
|
|
|
yoni
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי נראה שאטרף חדש הולך להיכנס לעניינים, יתחילו עם סירות גומי לעשות לייט ג'יג  כל הכבוד  יוני 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
דני, אחלה תמונות ויופי של תפיסות, סלט לעניין  בשונה מהדיווחים הקבועים שלך, בחרת הפעם להיכנס קצת פנימה, יש סיבה מיוחדת ? נסיגת המים אולי, והיעדר תקיפה מהחוף ? או שפשוט שינית סגנון לשם הגיוון ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דו״ח יפה קצר ולעינין שיתוף מלא כרגיל והתמונות נפלאות
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
דני, אחלה תמונות ויופי של תפיסות, סלט לעניין  בשונה מהדיווחים הקבועים שלך, בחרת הפעם להיכנס קצת פנימה, יש סיבה מיוחדת ? נסיגת המים אולי, והיעדר תקיפה מהחוף ? או שפשוט שינית סגנון לשם הגיוון ? תודה לכולם על הברכות  עדי - בעיקר רציתי לשנות קצת אווירה , אבל גם חיפשתי את הביניות שהיו חסור בגזרה שלי בזמן האחרון .
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|