פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אחת שתיים, ניסיון - וואלה עובד ! |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: אחת שתיים, ניסיון - וואלה עובד ! (נקרא 7613 פעמים) |
הדפסה |
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
עדי אתה יודע אם יש את זה למכשיר מיני גלקסי זה חברת סמסונג כי אני ניסיתי ואני לא מצליח להוריד את זה למכשיר ולמחשב אני מצליח אבל אני לא צריך את למחשב אז אם תמצא לי למיני גלקסי חברת סמסונג אני אשמח בתודה מראש אברום  יש בקישור הבא - לחץ כאןעדי אין כמון תאמין לי אתה מלך נראה איך בים משתמשים בזה יש לי בזה מפה זה מופיע במפה או שמופיע במקום אחר
איך אני משתמש בזה זה מופיע לי בTIMS?
תודה אברום כל התוכנות השאלות וההסברים ירוכזו בדיון חדש על הנושא - לחץ כאןבגוף הדו"ח אנו משתדלים לפרט לגבי שאלות בנושאים מקצועיים, טכניים וכו'.... 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
נתברכנו בעוד יצירת מופת  פרי מקלדתו של האחד והיחיד עדי לוי  קראתי כמה וכמה פעמיים והחכמתי עוד בנושא הדיג החופי  שתהיה לך ולמשפחתך שבת שלום אחי היקר 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 31, 2012, 15:21:02 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
לא סתם כתבתי השבועhttp://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=6563.15 שיש לי הרגשה שמישהו אבל לא תאמינו מי יעלה דו"ח וידעתי למי אני מתכוון 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תענוג של דו״ח עדי הכל כבר נאמר פשוט כיף לקרוא ותודה על הריג שיתווסף לארסנל בקרוב.
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
עדי אתה יודע אם יש את זה למכשיר מיני גלקסי זה חברת סמסונג כי אני ניסיתי ואני לא מצליח להוריד את זה למכשיר ולמחשב אני מצליח אבל אני לא צריך את למחשב אז אם תמצא לי למיני גלקסי חברת סמסונג אני אשמח בתודה מראש אברום  יש בקישור הבא - לחץ כאןעדי אין כמון תאמין לי אתה מלך נראה איך בים משתמשים בזה יש לי בזה מפה זה מופיע במפה או שמופיע במקום אחר
איך אני משתמש בזה זה מופיע לי בTIMS?
תודה אברום כל התוכנות השאלות וההסברים ירוכזו בדיון חדש על הנושא - לחץ כאןבגוף הדו"ח אנו משתדלים לפרט לגבי שאלות בנושאים מקצועיים, טכניים וכו'....  התכוונתי איך אני משתמש בזה הייתי בים היום ונכנסתי לזה וזה לא עבד זה רשם לי שאני ליד הבית שלי למה זה לא עובד?
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
לא סתם כתבתי השבועhttp://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=6563.15 שיש לי הרגשה שמישהו אבל לא תאמינו מי יעלה דו"ח וידעתי למי אני מתכוון  תודה רבה שוקי, בהחלט מוחמא שזה בא מדייג וכותב דוחות שכמוך  ובקשר לתחושה שלך בדיון הזה - נראה לי אני אתחיל להתייעץ איתך לפני כל יציאה 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
כל הכבוד עדי תמיד טוב לנסות דברים חדשים  הריג נראה טוב ואין לי ספק שבתנאים יותר טובים של ים וקצת דגים גדולים בשטח הריג יעבוד יפה וסחתין על השיטוף 
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
|
עדי דוח זה לא מילה מספיק ראויה לסיפור היפה שכתבת. נהניתי מאוד לקרוא  קבל ח ח  מחכה לדוח המשך על דג הפתיון והמפלץ...תמשיך אתה מפה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תענוג של דו״ח עדי הכל כבר נאמר פשוט כיף לקרוא ותודה על הריג שיתווסף לארסנל בקרוב.
עונת הטרחונים דוב, עונת הטרחונים!
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
הסתכלתי על התמונה והבנתי איך זה עובד בtims רשום לך באיזה שעות יש אכילות ודגים בכל תל אביב או הרצליה או משזה לא יהיה נכון זה בכל העיר
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
"יקירתי, אל תתקלחי, בעוד חמישה ימים אני חוזר הביתה"  העקשנות שלך נוכח האצות והסחף ראויה להערכה  אבל אני עדיין לא מבין אותך... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
"יקירתי, אל תתקלחי, בעוד חמישה ימים אני חוזר הביתה"  העקשנות שלך נוכח האצות והסחף ראויה להערכה  אבל אני עדיין לא מבין אותך...  איזה אצות? לא הבנתי
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
"יקירתי, אל תתקלחי, בעוד חמישה ימים אני חוזר הביתה"  העקשנות שלך נוכח האצות והסחף ראויה להערכה  אבל אני עדיין לא מבין אותך...  איזה אצות? לא הבנתי " תנאי הים : זוועה, גלים גבוהים, סחף, וזרם חוזר שלוקח איתו לשחייה גם את סוכת המציל." באופן טבעי ובהתחשב במצב הטראומטי-משהו שאנו חווים לאחרונה בצפון עם האצות, ייחסתי לתנאי הזוועה שתיארת גם אצות... אם לא היו אצות אני מתנצל,חוזר בי וחושב שאתה סתם מתלונן 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
האמת שדי הופתעתי לטובה לאור הדיווחים מהצפון בנוגע לאצות. לא היו כלל אצות במים, אני מניח שהן לא יחוסו עלינו בהמשך  כנראה שהנישואים לפולנייה עשו את שלהם  בכל מצב יש על מה להתלונן 
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
ים סוער מוות אבל אבא שלי הלך לרידינג חבר שלי ושלו דג שם טלוויזיה גדולה פיתיון שלמה לגדולים הוציא את זה אחרי כמה זמן רק הראש נמצא ושם חדשה אולי הוציא
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|
|