
אומנם גם מתכון,פשוט,פשוט,פשוט..אבל צריך טיפונת סבלנות
החומרים..
3 כוסות חלב
3כוסות קמח מנופה(חשוב לנפות)
1 כפית שטוחה שמרים טריים
אופן ההכנה.
מערבבים את כל החומרים יחד בעזרת מיקסר..או ידנית בעזרת מטרפה
שופכים את העיסה בתוך כלי עמוק..מכסים ומחכים כשעה בערך עד לתפיחה מלאה
לאחר שהבצק תפח.ניתן להעביר אותו לכד.על מנת להקל באופן המזיגה למחבת
מחממים מחבת טפלון על אש נמוכה(חשוב שהמחבת תהיה חמה מאד)
מוזגים את העיסה למחבת.עד שמקבית עיגול ממתינים עד שהבצק יתיבש ומוצאים(לא להפוך את הבצק המוכן)
מצרף סרטון לאופן הכנת הבצק במחבת וצורת המילוי
הכנת המילוי....
המצרכים
200 גרם אגוזים קצוצים גס
1 כף קוקוס
1 כף קינמון
3 כפיות סוכר
מערבבים את כל החומרים יחד
לאחר שיש לנו את הבצק המוכן שהתקרר
מוסיפים כפית של מילוי במרכז העיגול של הקטאייף מקפלים עד שמקבלים צורה של סהר מהדקים עם טיפה של מים..וכן הלאה(חשוב להפריד בין המנות.ולהניח אותם על מגבת יבשה)
לאחר שיסמנו את המילוי
מחממים מחבת עם שמן עמוק על אש בינונית.ומטגנים את הקאטייף
מניחים על נייר סופג..מעבירים למגש מוסיפים סירופ סוכר (מרתיחים כוס מים, מוסיפים כוס סוכר ומערבבים)
בתאבון בנצי
