פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   מי אמר שלא תופסים קרפיונים בקיץ? |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מי אמר שלא תופסים קרפיונים בקיץ? (נקרא 4572 פעמים) |
הדפסה |
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
שוב פעם התחלת להגזים עם המשקלים ...?  קודם כל לא אני תפסתי את הדג, אני רק מדווח על תפיסה ולוקח את הנתונים מאותו אדם. ואני לא יודע איך אתה מעריך את הגודל. אולי אתה שומע 15 קילו אז אתה מתבלבל אבל כן זה 15 קילו תאמין או לא זה לא כל כך אכפת לי. הוא גם לא מחזיק אותו נכון בתמונה יכול להיות שזה מטעה יום טוב 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 29, 2012, 09:47:11 AM על ידי ithamar21
|
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
טוב טוב רק בלי להעלב .... 
|
-------------------------------
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
טוב טוב רק בלי להעלב ....  tongu9  אני ממש לא נעלב
|
|
|
|
ינון לשם
|
מנותקגיל:
49
|
|
טוב טוב רק בלי להעלב ....  tongu9  אני ממש לא נעלב יופי אז אם ככה .........אין מצצצצצצצצצצצצצצצב שזה 15 קילו !!! 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
ינון לשם
|
מנותקגיל:
49
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
ינון אם כל הכבוד ויש כבוד, המקורות שלי אמינים. בתור אחד שכל היום חורש על הדג הזה אני יכול להגיד לך שגם בתמונה וגם בסרטון אפשר להבחין שזה דג במשקל כזה. וכמו שאמרתי לך אתה לא חייב להאמין והאמת שגם אין לי עצבים להתווכח איתך, אז בוא תשחרר אחי ועל הדרך בוא נבדוק את יכולת ההערכה שלך:  כמה שוקל? עוד אחד:  כמה זה שוקל?? בוא נראה את ההערכות שלך ועל פי מה אתה מודד את הגודל בתמונה. כי לפי איך שאתה מגיב כל פעם לתמונות אין לך שמץ של מושג.
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 29, 2012, 11:06:13 AM על ידי ithamar21
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
איתמר על תתעצבן סתאם אני בטוח שהוא לא התכוון לפגוע. הנה משהו קטן שיעלה לך חיוך קל  12 קילו שרזה קצת והפך להיות 0 קילו  
|
|
|
|
ינון לשם
|
מנותקגיל:
49
|
|
איתמר חמוד תקשיב קודם כל תנשום שום דבר לא היה פה בכדי לפגוע ובגלל שמדובר בקרפיונים ומקורות אמינים עדיין אתה לא צריך לקחת ללב אני מתלוצץ איתך ואתה נדלק כמו לפיד ....  אם היית מכיר אותי טוב היית יודע שאני לא מהאנשים שמשקל הדגים הוא תחרותי עבורם או מי תפס גדול יותר וכאלה סגנונות ........אני קודם כל בן אדם ! אחר כך דיג'יי ואחר כך דייג כן אוהב לתפוס דגים גדולים כמו כל אחד אבל מעולם לא עשיתי תחרות עם מישהו לכן לא אענה לך על השאלות שלך והערכת המשקל ......זה נוגד את העקרונות שלי . לסיכומו של דיון זכותי המלאה להגיב איך שאני רוצה ומין הסתם גם לטעון למשקל הדג מקובל עלייך ? לא מקובל עלייך ? זה כבר בעיה שלך אני הולך לישון בשקט עם רעש באוזניים וחיוך ענק בלב !
|
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|
תפיסה מרשימה לכל הדעות 8, 9 , 12, או 15 זה כבר לא משנה....
לאטעמי רק החבר'ה האלו לא מחזירים קרפיונים חזרה ואת זה כן אני יכול לראות מהתמונה וגם מהיחס בו הדג שרוע על הרצפה....
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
זה נכון לצערי הם לא החזירו את הדג למים  ינון לא הבנתי אותך אתה קצת סוטר את עצמך אתה אומר שאתה צוחק ומצד שאני אתה אומר שלדעתך זה לא נראה לך הגודל הנכון, תחליט מה הדעה שלך קודם. ובטח שתגיד מה שבא לך אף אחד לא אמר אחרת. אבל שאני אומר משקל אז בדקתי את זה אני לא זורק מספרים לאוויר, אגב המשקל המדוייק הוא 15.250 בכל מקרה זה מרגיז אותי כי זה נשמע מזלזל כשאתה אומר "עוד פעם התחלת עם ההגזמות שלך" כן זה מעצבן אותי מה לעשות  . זה ממש לא בעניין תחרותי של מי יותר גדול זה ממש לא קשור לזה. כל העניין בפרסום שלי הוא להראות שכן יש דגים גדולים בכינרת ויש גם גדולים מאוד. הצלחת להתחמק יפה מלהגיד לי מה הם המשקלים לדעתך של הדגים שבתמונות אבל בסדר, אני גם בטוח שלא היית מתקרב להערכות הנכונות. זה ממש לא בקטע תחרותי אני חייב להדגיש את זה! הכל ברוח טובה אני לא בא לריב איתך, זה בסדר שיש חילוקי דעות לפעמים 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
ינון לשם
|
מנותקגיל:
49
|
|
 |
|
|
זה נכון לצערי הם לא החזירו את הדג למים  ינון לא הבנתי אותך אתה קצת סוטר את עצמך אתה אומר שאתה צוחק ומצד שאני אתה אומר שלדעתך זה לא נראה לך הגודל הנכון, תחליט מה הדעה שלך קודם. ובטח שתגיד מה שבא לך אף אחד לא אמר אחרת. אבל שאני אומר משקל אז בדקתי את זה אני לא זורק מספרים לאוויר, אגב המשקל המדוייק הוא 15.250 בכל מקרה זה מרגיז אותי כי זה נשמע מזלזל כשאתה אומר "עוד פעם התחלת עם ההגזמות שלך" כן זה מעצבן אותי מה לעשות  . זה ממש לא בעניין תחרותי של מי יותר גדול זה ממש לא קשור לזה. כל העניין בפרסום שלי הוא להראות שכן יש דגים גדולים בכינרת ויש גם גדולים מאוד. הצלחת להתחמק יפה מלהגיד לי מה הם המשקלים לדעתך של הדגים שבתמונות אבל בסדר, אני גם בטוח שלא היית מתקרב להערכות הנכונות. זה ממש לא בקטע תחרותי אני חייב להדגיש את זה! הכל ברוח טובה אני לא בא לריב איתך, זה בסדר שיש חילוקי דעות לפעמים  אתה זוכר למה אני וגיאצוק קוראים לך איתמר 8.200 ולהזכירך גם אאאאאאאז "המקורות" שלך שאלו היו אתה !!! טעו ביג טיים במשקל הדג ושוב אנחנו חוזרים לנקודת ההתחלה ....אגב מפה והלאה אני לא מגיב יותר לשרשור הזה. הוא הפך להיות משהו שנוגד את העקרונות שלי ונהיה סלט מטבוחה ..... מעריך אותך , מכבד אותך , מעריך את כל המאמץ שאתה נותן בכל הקשור לדייג קרפיונים ובטוח שבתחרות הבאה תקחו את אחד המקומות הראשונים .....בשבילי לילה טוב ( 03:00) בשביל אחרים בוקר טוב ......צ'או בוניטו !!!
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
 |
|
|
זה נכון לצערי הם לא החזירו את הדג למים  ינון לא הבנתי אותך אתה קצת סוטר את עצמך אתה אומר שאתה צוחק ומצד שאני אתה אומר שלדעתך זה לא נראה לך הגודל הנכון, תחליט מה הדעה שלך קודם. ובטח שתגיד מה שבא לך אף אחד לא אמר אחרת. אבל שאני אומר משקל אז בדקתי את זה אני לא זורק מספרים לאוויר, אגב המשקל המדוייק הוא 15.250 בכל מקרה זה מרגיז אותי כי זה נשמע מזלזל כשאתה אומר "עוד פעם התחלת עם ההגזמות שלך" כן זה מעצבן אותי מה לעשות  . זה ממש לא בעניין תחרותי של מי יותר גדול זה ממש לא קשור לזה. כל העניין בפרסום שלי הוא להראות שכן יש דגים גדולים בכינרת ויש גם גדולים מאוד. הצלחת להתחמק יפה מלהגיד לי מה הם המשקלים לדעתך של הדגים שבתמונות אבל בסדר, אני גם בטוח שלא היית מתקרב להערכות הנכונות. זה ממש לא בקטע תחרותי אני חייב להדגיש את זה! הכל ברוח טובה אני לא בא לריב איתך, זה בסדר שיש חילוקי דעות לפעמים  אתה זוכר למה אני וגיאצוק קוראים לך איתמר 8.200 ולהזכירך גם אאאאאאאז "המקורות" שלך שאלו היו אתה !!! טעו ביג טיים במשקל הדג ושוב אנחנו חוזרים לנקודת ההתחלה ....אגב מפה והלאה אני לא מגיב יותר לשרשור הזה. הוא הפך להיות משהו שנוגד את העקרונות שלי ונהיה סלט מטבוחה ..... מעריך אותך , מכבד אותך , מעריך את כל המאמץ שאתה נותן בכל הקשור לדייג קרפיונים ובטוח שבתחרות הבאה תקחו את אחד המקומות הראשונים .....בשבילי לילה טוב ( 03:00) בשביל אחרים בוקר טוב ......צ'או בוניטו !!! "צ'או בוניטו "  אני מתחיל לחשוד בנטיות שלך! מה בדיוק הייתה הטעות ביג טיים אדוני??הדג שקל 8.29 מה אתה מבלבל לי במוח עכשיו בבקשה: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=200513830021885&set=a.200503986689536.48321.100001898083409&type=3&theaterעלק טעו ביג טיים מה אתה מבלבל בשכל? ומה אתה משחק אותה כאילו "לא לכבוד שלך להגיב לדיון" מה אתה מתייפייף לי פה. אל תגיב יותר וואו אתה ממש עושה לי טובה פחח להתראות "צ'או בוניטו" 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 31, 2012, 16:40:36 PM על ידי ithamar21
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
חברים לא צריך לריב על משקל של דג 8.200 או לא 8.200 מה זה משנה כולנו אולכים לדוג בשביל להנות. חוץ מזה רואים בתמונה את המשקל, ועם איתמר אומר למה פשוט לא להאמין 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]