תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
28/8/2012 | צפון: חוף כרמל- עתלית | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
9 | קלמארי - מדאיי | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 7 | 130 |
הדו"ח:

שלום חברים יקרים רפי מאמון בנצי וכל השאר

דו'ח כפול משישי ושבת
שישי 4 בבוקר יציאה מהקישון על הסירה של אהרון החברה הטובים..
בנצי הילד ועוד חבר סליחה מראש לא זור את שמו אבל זוכר טוב מאוד את הבית ספר שעשה לנו הבחור..
שמעון והילד עינן יניב לאוניד יחזקאל .

מגיעים לראש כרמל אור ראשון סורקים קצת לחיפוש להקות
חלק מהחברה מורידים גיגים וחלקם פתיונות אניהלכתי על מדאיי ותמנון
לאחר כמה דריפטים ללא דגים עד השעה 9 בערך אני מציץ בגיפיאס ורואה נקודה מעניינת שלא ביקרתי בה עדיין
עומק 74 מטר נקודה שהניבה לא מעט דגים בעבר
שם גו טו ויאלה לקרחנה

דריפט ראשון והחבר של בנצי מודיע יש דג כולם מיישרים אליו מבט ומשהוא לא מובן אין כיפוף אין יציאת חוט האמת מקל שבשפיץ יש לו עובי של מטאטא הבחור מתעקש יש דג ועובד איתו לבסוף לא להאמין יוצא אננטיאס 27 קילו

כולם בשוק אבל למי איכפת יש דג יפה במקרר ואדרנלין לכולם
לאחר עוד כמה תיקונים בודדים שוב הבחור מודיע יש דג הפעם גם שלא פייט האמנו לו והוא לא טעעה עוד מפלצת 24 קילו מברוק חבר.
icon_pray;רגיעה בנעילות של חצי שעה בערך אני יושב על הפישפיינדר מחכה לרראות להקה כל המקלות במים רק שיבוא לא חולפות דקותיים והנחשים על המסך מופיעים מעדכן את החברה נחשיייים מתחתינו לא מספיק לסיים ו4 נעילות במכה הראשון עידו אחריו יניב אהרון ואחריי דקה אני שומע את הסטלה שלי מצלצלת מיד עניתי על הקו היה איטיאס 18 קילו סיכמנו שהוא בא לנוח במקרר אחריי מסע שיכנועים כמוון אהרון ועיד השתחררו מהדגים ויניב גם הביא חבר 15 קילו למקרר היה ממש טירוף

חוזרים על הדריפט עוד כמה פעמים וכלום מיישרים חרטום לקישון ומודים לאלוהים שנתן לנו מנה מכובדת של אושר

דו'ח של שבת
על הסירה יוסי קרט שמעון רפי איבגני והחבר שניצל(שם חיבה)נידל דני ורמי

כרגיל 4 יציאה מהקישון אהרון הסקיפר דוך ראש כרמל
חוזר לאותה נקודה מאתמול וסורק מסביב והמסך פשוט משעמם כאילו ים אחר או מקום אחר פשוט אין דגים
כמוון לא מתייאשים וממשיכים לחפש עד שמוצאים אות חיים .

צד לרוח מכוון את כיוון הדריפט והחברה מורידים וחולפות להם שעתיים בלי כלום

ואז בדיוק שהיה נדמה שזה הולך להיות יום משעמם אני שומע צילצול של סטלהה והפעם שניצל מודיע יש דג
הבחור מתרגש מבסוט על החיים עובד איתו לאט ובטוח ונהנה מכל רגע לבסוף יוצא אינטיאס 8 קילוה חמוווד

מתקנים והתרגשות בחרטום הפעם שמעון ננעל על החשמלית לוקח את המקל ליד נותן הוקסט הדג מושך מוציא בערך 40 מטר חוט ומשתחרר .לא נורא שמעון הוא יחזור כשיגדל יותר

מתקנים ומדרפטים ומתקנים ומדרפטים שוב ושוב אני החלטתי לשכב על הסיפון ובדיוק שנעצמות העיניים צילצול מהסטלה מרים תראש וואלה שלי המקל מתכופף קופץ עליו כמו נינג'ה נועל אותו ולאחר פייט מרשים יוצא אינטיאס 20 קילו

אני מתקן כולם מורידים שלאחר שסיימתי לטפל בדג תולה קלמארי על המדאי מוריד ואומר לחברה רק שלא ירביץ עליי אין לי כח כואבת לי היד אני עייף רוצה לנוח אבל הוא חשב אחרת לא סיימתי לדבר והסטלה שורקתתת קופץ כמו אריה נועל ושוב פייט מדהים והנה אח שלו אינטיאס 20 קילו ממש תאומים

לאחר עוד כמה נסיונות שלא הניבו כלום מישרים חרטום לקישון אבטיח קר יוצא מהמקרר ויאלה הביתה עייפים אך מרוציים.

קבלו סרטון: