קרס סיר קל איננה פיתרון אולמטיבי לכל סוגי הדגים,אחרת לא היו סוגים אחרים. מתאימה לדגים שנוהגים לבלוע את הפיתיון ולירוק את המים, הקרס תיתפס בשפה ואין צורך בהוק סט, הדניס הוא כזה,כאשר מטרגט דניס משתדל להשתמש בסירקל 2-4. לא מתאימה לדגים נוגסים שהם הרוב
ואינטיאס לא?
כשהוא יפלוט.... או כשיתרחק בשחיה גאה.... הקרס תתחיל לצאת, תבצע חצי סיבוב, תחדור את העור הדק בקלות ותתפס.
אתה מדבר מניסיון או מהגיון?
אני לא דג אינטיאסים - האבונפחות הוציאו לי את החשק
משיחות עם חברים שכן דגו - היו שעשו את זה עם סירקל והצליחו.
ובכל זאת - שים לב לסרטון, הראשון שנתפס זה קוביה השני זה אינטיאס.
חצי סירקל עדיף על סירקל ...זה מה יש לנו בשימוש ..וכמו שאומר נימר
" נגעת נסעת " עם קרסים אלה לא נוגעים ונותנים לדג להינעל לבד
הוקסט יכול לפקשש הכל בשניה
מאמון
מה שבתמונה זה סירקל - לא חצי ולא שלושת רבעי!
אני לא שמעתי על חצי סירקל או רבע וכאלו. יש סירקל או אוקטופוס{בלי תוספות} הסירקל השפיץ שלו נוטה פנימה לתוך הקרס וצורת הקרס מעוגלת {מכאן המילה סירקל באנגלית} האוקטופוס הקרס נוטה בזווית לצד ולא ישרה לגמרי תמונה של קרס סירקל: תמונה של דגם אוקטופוס
עריכה אחרונה: אוגוסט 25, 2012, 22:02:56 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך"
סירקל זה קרס שעובדת על אינטיאסים עובדת כמעט על כל דג במיוחד עם אתה עובד על חי הסירקל פוצעת את הדג פצעים מינימלים והכי חשוב כמו שמאמון אומר נגעת נסעת הדג אוכל הדג נתפס
יש כמה סוגים בסירקל יש חצי ויש סירקל מלא יש המון המון סוגים של סירקל המון חברות שונות שמייצרות סירקל כולם עובדים מעולה הכי חשוב זה להתאים את גודל הקרס
חשוב לדייק כדי שאלה שרוצים ללמוד יבינו על מה אתם מדברים אני ישמח גם שסוף דיון תגיעו למסקנות ברורות שמי שירצה לראות את זה בהמשך יוכל לקבל תשובה ברורה תודה לכם
הלל
עריכה אחרונה: אוגוסט 25, 2012, 23:24:51 PM על ידי הלל-ירושלים