עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
גם משהו ......... 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היה יופי של מפגש, להכיר את הפנים מאחורי השמות בפורום סוף סוף אז דגים לא ממש היו אבל יצא טוב דיברנו קשקשנו ופינטזנו על סטקים מדממים ,והסתפקנו בדוריטוס ובאפלות ללא טעם של פתיונות. למרות שאני לא שותה קפה (לא בקיץ לפחות) היה קפה כל הזמן ,והכי חשוב הזמן עף מבלי להרגיש בכלל. מסדר כזה של סטיקלייטים מזמן לא ראיתי אבל אף אחד לא רצה להתפלל כולם נשארו דום. בפעם הבאה יהיו דגים ,חייבים להיות. וגם מנגל נראה לי.
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היה יופי של מפגש, להכיר את הפנים מאחורי השמות בפורום סוף סוף אז דגים לא ממש היו אבל יצא טוב דיברנו קשקשנו ופינטזנו על סטקים מדממים ,והסתפקנו בדוריטוס ובאפלות ללא טעם של פתיונות. למרות שאני לא שותה קפה (לא בקיץ לפחות) היה קפה כל הזמן ,והכי חשוב הזמן עף מבלי להרגיש בכלל. מסדר כזה של סטיקלייטים מזמן לא ראיתי אבל אף אחד לא רצה להתפלל כולם נשארו דום. בפעם הבאה יהיו דגים ,חייבים להיות. וגם מנגל נראה לי.
דוב אתה נראה לי בחור רציני. פעם הבאה המנגל עלי והבשר עליך  אחרת יצחק וטל יאכלו אותנו, ואם לא יהיה מלח, ישפכו עלינו מי ים.... ואז יאכלו.
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אנחנו מלאי התחשבות לבוא לקראת החברים זה בראש וראשונה אי-לכך טל ואני נביא את המלח 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנחנו מלאי התחשבות לבוא לקראת החברים זה בראש וראשונה אי-לכך טל ואני נביא את המלח  יצחק תתמקד במה שאתה מבין - קפה. טל יביא מלח. מומי יביא ברכה דוב בשר קאזה - יביא את הבנות
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אנחנו מלאי התחשבות לבוא לקראת החברים זה בראש וראשונה אי-לכך טל ואני נביא את המלח  יצחק תתמקד במה שאתה מבין - קפה. טל יביא מלח. מומי יביא ברכה דוב בשר קאזה - יביא את הבנות אני אוכל אתכם בלי מלח !!!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אם מומי יביא
את ברכה אז ,
לא צריך יותר בנות
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
זקנים לא אבל... 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יצחק עזוב אותך ברכה, רינת או מיכל. עם כל הדיבורים האלה בסוף אתה בא הביתה נשפך על הכורסא והכלב קופץ עליך ומאונן לך על הרגל...
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
איזה ערב מהנה ביותר היה לכם. פעם הבאה תזמינו אותנו מהמרכז אנחנו נפתיע כמובן שנבוא בגלל הבחורות כן?
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 25, 2012, 21:38:29 PM על ידי Eli1
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה ערב מהנה ביותר היה לכם. פעם הבאה תזמינו אותנו מהמרכז אנחנו נפתחע כמובן שנבוא בגלל הבחורות כן? בגלל שאנחנו שומרים את הצפוניות לעצמנו ודווקא בגלל שחוששים שתעשו לנו "נפתחע" אנחנו לא נזמין 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אם נקבל הזמנה 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אם נקבל הזמנה  קיבלת, אתה מוזמן, אל תבוא לבד 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|