shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אני רוצה לציין
שאם צוות כזה גם ללא דגים זו חווית החוויות
יופי של תפיסות
והדוח תענוג תודה
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
יא מאמון איפה שאתה לא יוצא יש אבדות קשות אצל הדגים כמן זמן שלא ראיתי לוקוס לבן על החכה כל הכבוד לך ולצוות 
|
|
|
|
|
מאמון 111 בהחלט מרשים פתיון שבאמת שווה למחזר בהצלחה בסיבוב הבא
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 יופי של צוות ויופי של תוצאה אני לא יודע אם זו בעיה אצלי אבל אני רואה את הסרטון מקוטע וקופצני
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
 יופי של צוות ויופי של תוצאה אני לא יודע אם זו בעיה אצלי אבל אני רואה את הסרטון מקוטע וקופצני זה הלבן מסרב למות ועודו חי ומשתולל גם בסרטון
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
benz5
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאמון השועלה בים ביבשה באויר
סחתיין על התפיסות
מברוק
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאמון מאמון מאמון , כמה שיכתבו עליך, זה לא מספיק. איזה דו"ח לפנים, מפורט, מדוייק, מלהיב ,עם תוצאות ,מה עוד צריך?
ישנם אנשים שקוראים 7 ימים בסופשבוע , אני קורא את הדוחות שלך, אותי זה מרתק ,השוחות שלך מכניסים אותי לאירוע עצמו.
אין כמוך בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
sami
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
אךךךךך ימאמון רק לפני כמה שבועות עוד קראתי כאן באחת התגובות שלך שאתה מוכן להתחלף עם אנשי המרכז בהחלפות על אינטיאסים בלבנים והנה זכית לקבל מהים גם וגם . כרגיל כל יציאה שלך מלווה בניצול מקסימלי ומחושב של הים כדי לצאת עם התוצאה הכי טובה. אנחנו כאן נהנים מכל סיפור ותיאור על החוויה שעברת . כל הכבוד לחסדייה ולצוות אחלה יציאה וסרטונים יפיפיים. לחשוב כמה תמנונים שוחררו ואיזה פיתיון יעיל זה מהיום לסירה יעלו. שיהיה המון בהצלחה בהמשך מאמון ותענה לטלפונים 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אךךךךך ימאמון רק לפני כמה שבועות עוד קראתי כאן באחת התגובות שלך שאתה מוכן להתחלף עם אנשי המרכז בהחלפות על אינטיאסים בלבנים והנה זכית לקבל מהים גם וגם . כרגיל כל יציאה שלך מלווה בניצול מקסימלי ומחושב של הים כדי לצאת עם התוצאה הכי טובה. אנחנו כאן נהנים מכל סיפור ותיאור על החוויה שעברת . כל הכבוד לחסדייה ולצוות אחלה יציאה וסרטונים יפיפיים. לחשוב כמה תמנונים שוחררו ואיזה פיתיון יעיל זה מהיום לסירה יעלו. שיהיה המון בהצלחה בהמשך מאמון ותענה לטלפונים  תודה דודו  איפה שאני עובד אין שם קליטה אבל מראה שזה מצלצל ולא עונה ..ובכלל לא מפיע אצלי רשימת שיחות שלא נענו 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
איזה חיים אתם עושים אני ממש מקנא מחכה כבר שיגיעו לחוף בעקבות הקלמארי תותחים אחד אחד 
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
מאמון, סוף סוף יוצאים ביחד בפעם השלישית ומוצאים שלל מכובד כזה אני חייב להודות שמאוווווד נהנתי הפעם למרות שהיו לי שני פספוסים (אכלתי את הלב) אבל לא נורא בפעם הבאה אני "מתחשמל" ומוציא אחד
תודה לך ולחסדייה ולחוסין ואבו אנס על יום נהדר סופ"ש עוד סיבוב... אתה בא?
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
ערן199
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
דג דגים - מוכר בשר- אטליז בשרים זכרון יעקב
|
|
מאמון, סוף סוף יוצאים ביחד בפעם השלישית ומוצאים שלל מכובד כזה אני חייב להודות שמאוווווד נהנתי הפעם למרות שהיו לי שני פספוסים (אכלתי את הלב) אבל לא נורא בפעם הבאה אני "מתחשמל" ומוציא אחד
תודה לך ולחסדייה ולחוסין ואבו אנס על יום נהדר סופ"ש עוד סיבוב... אתה בא?
תעדכן אותי יא סאלח
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|