MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ניראה טוב רק חסר דוח  גם דוח יהיה יריב Not to worry 
|
-------------------------------
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רעיון נחמד מוטי רק לדעתי כמו שכתבו עדיף חוט מונו ואולי פקק כחול או ירוק עדיף מה עוד לבורי רצוי קרסים קטנות וחדות מאוד ולתקוע את הקרסים בפתיון לחם/פיתה ושרק הקצוות יבלטו.
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רעיון נחמד מוטי רק לדעתי כמו שכתבו עדיף חוט מונו ואולי פקק כחול או ירוק עדיף מה עוד לבורי רצוי קרסים קטנות וחדות מאוד ולתקוע את הקרסים בפתיון לחם/פיתה ושרק הקצוות יבלטו.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
נכון מאוד דוב כל אחד יכול לבחור צבע ,קרסים ,חוטים תודה דוב 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
מוטי אצלי בבית יש לחם משיפון מלא א. האם יתאים ? ב. האם יקר מידי ? ג. מתי אנחנו בחוף ? ד. מי מביא את הסוכר ? ה-  עלי 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מוטי מה אתה מגלה - שמור את ההפתעות למפגש!!!
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי מה אתה מגלה - שמור את ההפתעות למפגש!!!
אופס נכון 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כבר סיפרת שאתה מדגים במפגש הכנה עצמית של אימפקט שילד מתחתית של בקבוק עראק ומטריה ישנה?
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
כבר סיפרת שאתה מדגים במפגש הכנה עצמית של אימפקט שילד מתחתית של בקבוק עראק ומטריה ישנה?
נו אייל באמת עוד פעם אתה מגלה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
נו אייל באמת עוד פעם אתה מגלה  אייל יש גם סנפיר למשקולת מי סנפיר של טרולוס סוף הדרך ?
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נו אייל באמת עוד פעם אתה מגלה  אייל יש גם סנפיר למשקולת מי סנפיר של טרולוס סוף הדרך ? אבל צריך קודם לתפוס את הטרולוס....
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אני מכיר את ברוק שילדס
אימפקט שילדס לא מכיר
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מכיר את ברוק שילדס
אימפקט שילדס לא מכיר
בוא אלי - אפנק אותך בקפה ובהרצאה פרטית. אם אתה מעדיף נס קפה, תביא את ההיא, מהשרשור שהעלה מאמון יש לה די והותר חלב לכל השכונה.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אני מכיר את ברוק שילדס
אימפקט שילדס לא מכיר
בוא אלי - אפנק אותך בקפה ובהרצאה פרטית. אם אתה מעדיף נס קפה, תביא את ההיא, מהשרשור שהעלה מאמון יש לה די והותר חלב לכל השכונה. אייל אני צריך אותה למפגש אתה אומר שיש לה מספיק חלב 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מכיר את ברוק שילדס
אימפקט שילדס לא מכיר
בוא אלי - אפנק אותך בקפה ובהרצאה פרטית. אם אתה מעדיף נס קפה, תביא את ההיא, מהשרשור שהעלה מאמון יש לה די והותר חלב לכל השכונה. אייל אני צריך אותה למפגש אתה אומר שיש לה מספיק חלב  דבר עם מאמון - הוא הביא אותה לפורום.... אה, היא גם מביאה איתה פיצה ובירה. אין מה לומר! אישה אידאלית.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|