תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
3/8/2012 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 40 - 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
7:00 | גיג בינוני - קוואנטום ( חביתוש ) | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 1 | 3.5 |
9:00 | דג חי - מולים | לוקוס דבע (דקר חיפני) | 2 | 5 |
10:00 | דג חי - מולים | גרבידה (ורדית שישנית) | 1 | 5 |
הדו"ח:
שלום חברים.
נתחיל בזה שהדוח הזה מלפני כשבועיים וחצי היו עיכובים בעריכת הסרט שמגיע כקובץ MP4 שלא הצלחתי לערוך וגם עכשיו אחרי איזו עריכה יש המון איבוד איכות.
טוב לדוח עצמו.
מגיעים ליום שישי היום הקבוע שלי ושל ארז אלינו מצטרפים עזרא ויניב.
מחליטים לאסוף פיתיון חי ואז לכמה נקודות גיג ולעומק לדייג על חי.
מגיעים לנקודה הראשונה אוספים מולים ברקנים וואק ואקים יש מספיק קדימה לעבודה.
מגיעים לנקודה הראשונה ואני מחליט למקם את המצלמה עם מתקן חדש שהבאתי מאי ביי תמיד רציתי לתפוס את הנעילה בלייב לכן קניתי את המתקן .
מגיעים לנקודה מורידים גיגים עוד כמה מטרים ואמורים להגיע לתקלה מקפיץ כמה הקפצות ומוריד שוב ושוב ואז בסט הרביעי של ההקפצות איך שאני סוגר קשת אני מרגיש כאילו נתקעתי למטה .
מנסה להרים קצת למעלה זה עולה מוריד את המקל שוב ואז מרים וזה ממשיך לעלות ואז הוא מקבל התעוררות ודופק ירידה .
אני תופס את השפולה שלא ייצא חוט בטעות ואני יודע זה לבן שהדבר הראשון שהוא רוצה לעשות זה לחזור לתקלה.
כמה פימפומים למעלה ויוצא לו לבן חמוד של 3.5 קילו.
אחלה סיפתח לבוקר .
מנסים בעוד תקלה ויניב אומר הוא קיבל עצירה.
ארז ישר קושר מאדאי ומוריד 1,2,3 בום מטורף למקל והסלטיגה צורחת יש לבן חזק למטה .
ארז מנסה לפמפם אבל הדג מוציא חוט ויורד לתקלה ומפוצץ את הלידר ( הנקמה תבוא )
ממשיכים לכיוון העומק מגיעים לנקודה שהביאה לנו לא מעט אינטיאסים בעבר ורואים חברים שכבר היו עם שני אינטיאסים זה סימן מעודד הוואק וואקים יורדים למים בשילוב גיגים ואיך שאני סוגר את המקל של החי המקל מקבל 3 פצצות וניתוק הדג פלט המתנה של כמה דקות ללא אכילה חוזרת ותיקון ככה כמה פעמים ללא מענה והחלטה לעלות לעומק .
מגיעים לעומק מורידים על חי מולים מגיע למטה ומקבל אכילה עצבנית שאופיינית לג'רבידה אבל ללא נעילה .
באותו רגע גם עזרא מקבל אכילה של ג'רבידה וגם ללא נעילה.
מעלים את הסטים למעלה וזוכים לראות חצאי דגים אכן אכילות של ג'רבידות.
כמה ניסיונות חוזרים ללא מענה עוברים הלאה.
מגיעים לעוד נקודה יניב ננעל ראשון ומעלה דאבה ראשונה של 2.5 קילו הראשונה שלו .
עוד כמה נסיונות ועוברים הלאה לעוד נקודה ואני מקבל אכילה ללא נעילה ואז היא עוברת לארז שנותן לה להתענג על הדג ארז עבד עם סירקל היא התחילה מאחורה הגיעה לראש וננעלה על הסירקל איזה כיף ג'רבידה לארז כ 5 קילו.
שוב תיקון ואז ננעל על עוד דאבה של 2.5 קילו.
ממשיכים הלאה יניב ועזרא נכנסים לנוח עקב חוסר משקולות שהלכו לעולמם נשארנו אני וארז נקודה אחרונה אני מקבל אכילה בלי נעלה גם הוק סט לא עזר.
עושים תיקון שוב באותו מקום אכילה שוב ללא ננעלת עושים עוד תיקון על אותו דג מרוטש הג'רבידה הזאת דפקה 3 פעמים בפעם השלישית היא ננעלה.
אני עובד איתה כ 80 מטר נשאר עוד כ 70 ואני מקבל ניתוק איזה עצבים כמה בריחות היו לי באותו היום .
יש ימים של בריחות ויש ימים של יותר נעילות זה חלק מהמשחק .
לגבי הבריחות אני מהיום יעבוד עם סטים של קרסים סירקל לאורך כל דג הפיתיון לג'רבידה נראה לי פיתרון יעיל יותר.
תהנו מהסרטונים עד הדוח הבא