רפי אחלה רעיון ויוזמה מבורכת לדבר קצת על ספורט בימים כאלה שבחוץ חם והדייג לא משהו {מחכים לחורף} בכל אופן מאוד מעניין אותי מכבי תל אביב בכדורסל השנה עם כל השינויים עם כל הקשיים והשחקנים החדשים שהצטרפו לקבוצה .לראות את מכבי תמיד עניין והלהיב אותי כל ימי חמישי בערב אני זוכר מחכה למשחקים באירופה. אשמח להתעדכן ,ולעדכן בהמשך לגבי הקבוצה האהובה עליי בהצלחה בהמשך ויאללללה מכבי {צהוב בנשמה}
כמוך כמוני שוקי- בעיקר בעונות הגדולות של פיני... בסיבוב הראשון עם מקדונלד והפמן, בסיבוב השני עם שאראס, וויציץ, בסטון.... ומבחינתי מעל כולם פארקר הנפלא.... וכמובן הנפלד ושות'... שתי קבוצות חלומיות עם מאמן בשיאו- היו כמה שנים יפות...
לדעתי מכבי ת"א לא יהיו פלופ השנה (לצערי) בגלל המאמן שהגיע מהרמות הגבוהות ביותר. מכבי חיפה נראית טוב אבל עדיין מוקדם למרות שכל האוהדים סומכים על עטר והתלתלים (מקווה שייקרעו את הליגה ). בית"ר תהיה קבוצת אמצע ומטה לדעתי. הפועל יישתפרו אחרי שבלאגן אלי טביב יעלם.
בספרד-ברצלונה נראית מדהים למרות שזה רק משחק ראשון. ריאל- אני אוהד בארסה אז מצידי שייתפרקו
לסיכום - יאללה בארסה וחיפה ירוקה
כמוך אלי, בעד בארסה... בינתיים הולך טוב...
כמוך מאמין שמכבי ת"א בצמרת....
ועכשיו לקטע המעניין- מה לאיש מרכז כמוך ולמכבי חיפה?!
לדעתי מכבי ת"א לא יהיו פלופ השנה (לצערי) בגלל המאמן שהגיע מהרמות הגבוהות ביותר. מכבי חיפה נראית טוב אבל עדיין מוקדם למרות שכל האוהדים סומכים על עטר והתלתלים (מקווה שייקרעו את הליגה ). בית"ר תהיה קבוצת אמצע ומטה לדעתי. הפועל יישתפרו אחרי שבלאגן אלי טביב יעלם.
בספרד-ברצלונה נראית מדהים למרות שזה רק משחק ראשון. ריאל- אני אוהד בארסה אז מצידי שייתפרקו
רפי אני אוהד מכבי חיפה מגיל 12 למרות המרחק הגיאוגרפי. בעבר הייתי מגיע למשחקים והיום לצערי לא מגיע בגלל הרמה הירודה של הכדורגל בארץ. במיוחד אחרי שזכיתי בחוויה גדולה במיוחד-משחק של בארסה בקמפ נואו,גמר גביע ספרד ובארסה ניצחו 3:0. את זה לא אשכח בחיים.
רפי אחלה רעיון ויוזמה מבורכת לדבר קצת על ספורט בימים כאלה שבחוץ חם והדייג לא משהו {מחכים לחורף} בכל אופן מאוד מעניין אותי מכבי תל אביב בכדורסל השנה עם כל השינויים עם כל הקשיים והשחקנים החדשים שהצטרפו לקבוצה .לראות את מכבי תמיד עניין והלהיב אותי כל ימי חמישי בערב אני זוכר מחכה למשחקים באירופה. אשמח להתעדכן ,ולעדכן בהמשך לגבי הקבוצה האהובה עליי בהצלחה בהמשך ויאללללה מכבי {צהוב בנשמה}
כמוך כמוני שוקי- בעיקר בעונות הגדולות של פיני... בסיבוב הראשון עם מקדונלד והפמן, בסיבוב השני עם שאראס, וויציץ, בסטון.... ומבחינתי מעל כולם פארקר הנפלא.... וכמובן הנפלד ושות'... שתי קבוצות חלומיות עם מאמן בשיאו- היו כמה שנים יפות...
לגבי השנה- לא אופטימי לצערי...
רפי תשמע רציתי להראות לך סרטון שמשקף את המכביזם ,והוא הויינרות של לנצח בכל משחק גם כשהכל נראה גמור. כי מכבי בשבילי מסמלת את האמונה והרצון שיש בכל אחד מאיתנו לנצח ולהיות הכי טובים שיש ולא לוותר עד הסוף. הורדתי מהיוטיוב ראיתי שוב בפעם ה-100 ושוב בכיתי והתרגשתי כמו בפעם הראשונה לרפי מוקדש בשבילך: http://www.youtube.com/embed/T44ijSraSlY
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך"
לגבי השנה- לא אופטימי לצערי...
רפי תשמע רציתי להראות לך סרטון שמשקף את המכביזם ,והוא הויינרות של לנצח בכל משחק גם כשהכל נראה גמור. כי מכבי בשבילי מסמלת את האמונה והרצון שיש בכל אחד מאיתנו לנצח ולהיות הכי טובים שיש ולא לוותר עד הסוף. הורדתי מהיוטיוב ראיתי שוב בפעם ה-100 ושוב בכיתי והתרגשתי כמו בפעם הראשונה לרפי מוקדש בשבילך: http://www.youtube.com/watch?v=T44ijSraSlY&feature=relmfu
תודה שוקי על ההקדשה, shake2;את המשחק הזה לעולם לא אשכח, צפיתי בו אז ובסיום התרגשתי בגדול, רגע ענק...
רפי אני אוהד מכבי חיפה מגיל 12 למרות המרחק הגיאוגרפי. בעבר הייתי מגיע למשחקים והיום לצערי לא מגיע בגלל הרמה הירודה של הכדורגל בארץ. במיוחד אחרי שזכיתי בחוויה גדולה במיוחד-משחק של בארסה בקמפ נואו,גמר גביע ספרד ובארסה ניצחו 3:0. את זה לא אשכח בחיים.
הנה גיליתי עליך עוד משהו אלי- ירוק מינקות...
לגבי חוויות בארסה- אם אני זוכר נכון אשתך הייתה איתך במשחק... ללא ספק חווית חוויה מיוחדת...
הנה גיליתי עליך עוד משהו אלי- ירוק מינקות...
לגבי חוויות בארסה- אם אני זוכר נכון אשתך הייתה איתך במשחק... ללא ספק חווית חוויה מיוחדת...
צודק רפי הייתי עם אישתי במשחק,זה היה בירח דבש. כל הכבוד על הזיכרון
אם זה קשור לברצלונה זה כנראה קשור לספורט.... את הברזילאי של ברצלונה דני אלבס אתם מכירים?! יש כאן מישהו שלא היה מתחלף איתו ללילה- ולא בגלל ברצלונה?! בגלל זה- http://celebs.walla.co.il/?w=/3600/2560558
מי שרוצה להתעדכן מה קרה בזמן שלא הספיק להגיע לעיתון, לאינטרנט ול"חדשות הספורט", שלא ישכח לעדכן את החברים שלא הספיקו להתעדכן בימים אחרים...
אז לטובת מי שפספס:
*חמישי בלילה 2:3 לברצלונה על ריאל... ראול הבקיע וגם מסי בפנדל.... מוריניו כרגיל האשים את השופט.... זה לא בליגה- זה בסופרקופה, מה לדעתכם התוצאה בגומלין?!
*רעידת אדמה?! הזכיות של לאנס ארמסטרונג בטור דה פראנס יבוטלו, לאחר שנקבע כי ארמסטרונג- אחד מרוכבי האופניים הגדולים בהיסטוריה - השתמש בחומרים אסורים.. לטובת המעונינים לקרוא- http://sports.walla.co.il/?w=/7/2561124
**בכדורסל הבסנו את סלובקיה, אך המבחן האמיתי יהיה בשני המשחקים הקרובים: מול סרביה ומול מונטנגרו, שני משחקי בית שחייבים לנצח...