תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
19/8/2012 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
10 | בצק מתוסף - | אמנון הגליל (מושט אביאד/מושט לבן) |
הדו"ח:
אז ככה תקופת החופש הגדול וגם בגן של הבן שלי עידו חופש .
אני בחופש לטובתו ואשתי הצליחה לקמבן גם היא חופש אז מה עושים ?
הוחלט להדרים לכיוון מעיין צבי שם יש פארק דייג ומלא אטרקציות לילדים מומלץ בחום מקום מדהים פעם ראשונה שם ובטוח לא אחרונה.
מגיעים למקום מייד מתקבלים בחום ע״י העובדים כמובן הכניסה בתשלום קונים פיתיון שלהם ב5 שח ויאללה מתמקמים בצל .
אני מסתכל סביב כולם עם חכות שכורות 4 מטר בלחץ עם מצוף לכרישים ולא מוצאים כלום מוזר הרי זו בריכת דגים .
מחבר מצוף 2 גרם קרס סירקל מידה 5 ( לא רוצה קטנים ) זריקה ראשונה ועידו יושב לידי ומחזיק את החכה מספר שניות והמצוף מתחיל לשקוע
לא צריך הוק סט הסירקל עושה את העבודה ועולה לו מושט לבן יפה , תמונות ולמים אני שונא לאכול דגי מים מתוקים .
חשוב לי לציין כי גם פה וגם על כל הדמויים למים מתוקים יש לי קרסים בודדות ללא אל חוזר אותו אני משייף ספורט אז עד הסוף.
קיצור לידינו יושב איזה ילדון ולא מפסיק להוציא כל הדייגים לקחו ממנו דגים הביתה.
סהכ מקום מדהים ופסטורלי להורים בינינו זה אחלה אטרקציה לילדים משלמים רק מחיר כניסה ואז הכל לרשותכם : רכיבה על חמורים , אומגה , בריכות שחיה , דייג לילדים , ג׳ימבורי ועוד המון דברים.
סה״כ נהניתי פעם ראשונה בבריכת דייג והעיקר עידו בן שנתיים וחודשיים תפס דג ראשון בחיים .