Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
 תענוג לראות את דור ההמשך ומושט מכובד , יש לך במה להתגאות .... וגרייסי בעצמו - כבוד , אבל נראה לי שאתה צודק בעניין חח דני אתה רומז משהו אולי בגלל זה הירידות בחנות ?? יש דברים שהשתיקה יפה להם  להתכחך בגבר לא משנה בין אם זה במאוזן או במאונך, ובלי קשר לנוכחות זיעה כבר נשמע לי רעיון ליבראלי מדי חח
|
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אין על דייג משותף עם הילדים אהבתי את התמונות רואים בהם כמה נהנתם כבוד איש יקר תמשיך להשקיע בילד מנסיון זה משתלם
|
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
 תענוג לראות את דור ההמשך ומושט מכובד , יש לך במה להתגאות .... וגרייסי בעצמו - כבוד , אבל נראה לי שאתה צודק בעניין חח דני אתה רומז משהו אולי בגלל זה הירידות בחנות ?? יש דברים שהשתיקה יפה להם  להתכחך בגבר לא משנה בין אם זה במאוזן או במאונך, ובלי קשר לנוכחות זיעה כבר נשמע לי רעיון ליבראלי מדי חח אני יעשה לך אנקונדה תזהר !
|
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
יופי של דג אני ניסיתי ללמד את בן דודה שלי לדוג ואחרי 15 דקות הוא התחרפן
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
איזה כיף להיות ביחד בדייג עם הילד  הבן שלי בן 18 אני אומר לו בוא לדוג הוא אומר עזוב אותי אני הולך לדוג מישהי 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שברת את השיא שלי סער... את נועה שלי לקחתי בסירה לדוג סרגוסים בבולוס יום בגיל שנתיים וחצי...  יופי של דבר זה להכניס את הילד לתחביב - ונראה מהתמונה שהוא כבר התחיל להנות מזה.... בכלל נראה שהעברתם יום מצוין- ועל הדרך קיבלנו טיפים גם על המקום כמקום בילוי וגם על הקרסים שלך למים מתוקים.... 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הכל נשאר במשפחה, כיף לראות את התמונה שלכם יחד  רנזו גרייסי הוא חבר טוב (ומאמן) של חבר שלי שארגן תחרות בישראל לא מזמן, 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מכות הוא לא מכניס אבל הוא ראה פעם אימון שלי ומחקה אותי ממש יפה
על מי התאמנת?
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
משפחת גרייסי כולה היא אגדה. ועדיין אני לא אתחכך עם גבר מזיע על הרצפה זה כלל ברזל אצלי שאני לא מסוגל להפר.
שרשור מרתק... אבל אני חייב לשאול - סער, הגבר לא מזיע? תתחכך?  אופפס, שכחתי - בכנרת סיפרת לי שאת לא אוהב נחשים
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איזה דוח, סער נסיך רציני אתה מגדל בבית 
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
יופי של דוח סער ,כיף לראות את דור ההמשך צומח עם חכה ביד  בקשר לגבר המזיע מענין אם היו מציעים לך מאמנת מזיעה אם היית מגיב כך 
|
|
|
|
|
יפה מאוד סער זה הקטן גדול יהיה 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אבות ובנים  זה כיף לא נורמלי לראות את הבן / בת מצליחים סוף סוף לתפוס  אצלי אחרי שליווה אותי כמעט 10 שנים הצליח להבריז העונה הזו ...יש לו חברה  תענוג לראות כזה שילוב..אבות ובנים 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
מאמון אתה צודק השילוב אתמול בין התחביב שלי והמשפחה היה פשוט חוויה שלא ניתנת לתיאור.
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|