פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הצבע לא משנה |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: הצבע לא משנה (נקרא 4236 פעמים) |
הדפסה |
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
התרגלנו לטוב
הדוחות מידיי שבוע וכל פעם מסקרנים מחדש
תודה רבה על השיתוף
|
-------------------------------
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו״ח ויופי של דגים הסבלנות משתלמת ,כבוד על השחרורים לא מובן מאליו. ואיזה כיף לסבתא שמקבלת את הדגים הכי טריים שיכולים להיות. עכשיו אני מבין למה כינוייך הוא כוכב והתמונות נהדרות
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
ראשית תודה לכולכם על הפירגון - נותן חשק להמשיך לפרסם דו"חות  המתכונים של סבתא מגוונים : את הגדולים היא מטגנת במחבט עם קצת קמח , הקטנים עוברים פילוט והופכים לקציצות או מרק דגים ביתי UXA . השעות של הדייג לאחרונה מאוחרות ( מתחיל 9-10 ועד צהורי היום ) , המושטים מתרחקים קצת מהחוף לקו ה30-40 מטר וצריך להתחיל לחפש אותם משם .
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ראשית תודה לכולכם על הפירגון - נותן חשק להמשיך לפרסם דו"חות  המתכונים של סבתא מגוונים : את הגדולים היא מטגנת במחבט עם קצת קמח , הקטנים עוברים פילוט והופכים לקציצות או מרק דגים ביתי UXA . השעות של הדייג לאחרונה מאוחרות ( מתחיל 9-10 ועד צהורי היום ) , המושטים מתרחקים קצת מהחוף לקו ה30-40 מטר וצריך להתחיל לחפש אותם משם . א. מה זה UXA? ב. מה אתה בטוויטר? תן פרטים 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
uxa 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
אוחה זה מרק דגים רוסי . למים קרים מוסיפים מרתיחים ומבשלים , מסננים את המים ומבשלים בהם ירקות לפני בחירה ( אני מעדיף את הנוסחא הקלאסית של תפוח אדמה , בצל וקצת גזר לטעם ) , רצוי להוסיף קצת תבלינים , להמליח וכוסית קטנה לבפנים אם אני מבשל ( מתכון דייגים חח ) . אחרי שהמרק מוכן יוצקים עם הרבה מוצקים ועל זה מניחים את פרוסות הדג . לי בלי לחם קשה לדמיין את זה , אבל כאן איש איש לעצמו 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אוחה זה מרק דגים רוסי . למים קרים מוסיפים מרתיחים ומבשלים , מסננים את המים ומבשלים בהם ירקות לפני בחירה ( אני מעדיף את הנוסחא הקלאסית של תפוח אדמה , בצל וקצת גזר לטעם ) , רצוי להוסיף קצת תבלינים , להמליח וכוסית קטנה לבפנים אם אני מבשל ( מתכון דייגים חח ) . אחרי שהמרק מוכן יוצקים עם הרבה מוצקים ועל זה מניחים את פרוסות הדג . לי בלי לחם קשה לדמיין את זה , אבל כאן איש איש לעצמו  לי בלי לחם קשה לדמיין את זה , אבל כאן איש איש לעצמו פשוט חסרי תרבות  , האמת שמאז שאין לחם שחור, כבד וצפוף - לחם זה לא לחם. ואף אחד לא ישכנע אותי בכל הלחמים הטעימים והאווריריים הללו - מי שלא אכל לחם ברוסיה לא יבין על מה אני מדבר... עם החמאה הנמסה, והנקניק שחתוך עבה.
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
אוחה זה מרק דגים רוסי . למים קרים מוסיפים מרתיחים ומבשלים , מסננים את המים ומבשלים בהם ירקות לפני בחירה ( אני מעדיף את הנוסחא הקלאסית של תפוח אדמה , בצל וקצת גזר לטעם ) , רצוי להוסיף קצת תבלינים , להמליח וכוסית קטנה לבפנים אם אני מבשל ( מתכון דייגים חח ) . אחרי שהמרק מוכן יוצקים עם הרבה מוצקים ועל זה מניחים את פרוסות הדג . לי בלי לחם קשה לדמיין את זה , אבל כאן איש איש לעצמו  לי בלי לחם קשה לדמיין את זה , אבל כאן איש איש לעצמו פשוט חסרי תרבות  , האמת שמאז שאין לחם שחור, כבד וצפוף - לחם זה לא לחם. ואף אחד לא ישכנע אותי בכל הלחמים הטעימים והאווריריים הללו - מי שלא אכל לחם ברוסיה לא יבין על מה אני מדבר... עם החמאה הנמסה, והנקניק שחתוך עבה. 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
איזה דיג מדהים תענוג לראות את הדוחות שלך נראה לי שמחר בבוקר אני שם . לגבי השעות , כבר נורא חם בשעות האלו אני לקראת 9 כבר במזגן של האוטו מה לפני זה אין עבודה בכינרת?
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
איזה דיג מדהים תענוג לראות את הדוחות שלך נראה לי שמחר בבוקר אני שם . לגבי השעות , כבר נורא חם בשעות האלו אני לקראת 9 כבר במזגן של האוטו מה לפני זה אין עבודה בכינרת?
תודה סער בשלושת השבועות האחרונים אני מעדיף לצבור עוד כמה שעות שינה ולהגיע לחוף כשהדגים פעילים לגמרי . בהצלחה ותהנה
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
יופי של דוח ויופי של דגים אתה מסדר פעם בשבוע לסבתא  וכמובן כבוד על השחרורים דני 
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
תודה חברה על המילים החמות , עוד תגרמו לי להסמיק בסוף חח