תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
19/8/2012 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
00.00 | סבידה חיה - | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | כמעט2 |
00.00 | סבידה חיה - | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 8 | 10 |
00.00 | סבידה מתה - | שינן הניבים (ארוס) | 1 | 3 |
10 | גיג בינוני - קואנטום | מוסר מלכותי (עיט הים) | 1 | כמעט 10 ק"ג |
הדו"ח:
היציאה מתחילה משיחת טלפון עם מאמון שאני אומר לו שנראה לי שאני יוצא לים ומפה מגיעה השאלה של מאמון עם מי?
וישר מבין שהבן אדם חם כרגיל ולא יכול להיות על היבשה יותר מ 8 שעות רצוף זה מביא לו מחלת ים

וכמובן קובעים שעה ויוצאים לדרך המטרה בולוס בלילה וג"יג בבוקר
בדרך קושרים קרסים ומאמון מכין שלושה ריגים לבולוס מגיעים למקום הראשון ומתחילים לעשות דריפטים תוך כדי שחרור חוט מהרולר כמעט עד שנגמר החוט או עד שמקבלים תקיפה (שיטה שלא דגתי בה אף פעם ולמדתי ממאמון החיים הם ביה"ס )

כמה דריפטים ויש יציאת חוט מהירה אצל אנטון הוא רץ למקל ומאמון אומר לו לא לגעת תחקה בסבלנות לעוד ריצה וזאת לא אחרה להגיע הוק סט והדג נעול ונלחם בפראות ופרידה כמעט 4 ק"ג עולה לסירה
וככה ובאותו שיטה אנטון מוציא עוד פרידה של קילו וחצי ומאמון עם פרידה של קילו וחצי וכמה יותר קטנות
ולקראת בוקר אני מעלה אדום של 2 קילו ומתחילים להתכוןן לג"יג
נסיעה קצרה ולהקה מופיעה מתחתינו ג"יגים במיים ואני ננעל ואין ספק שזה אנטיאס דוס שתוקף קרוב לקרקעית
ורץ לכיוון התקלה ומייד נקרע הלידר כתוצאה מהשפשוף בברזל
ממשיכם ואין היענות מצד הדגים עוברים לכמה תקלות ויובש מוחלט ורגע לפני היציאה לכיוון הנמל אנטון מקבל תקיפ חזקה וננעל וכולנו הימרנו על אנטיאס מלחמה של שלוש דקות הדג באמצע הדרך והפסיק לנגוח ואנטון בשיגעון הדג הלך

וממשיך למשוך חוט ויש משקל בצד השני והדג מתחיל לצוף ופתאום אנחנו רואים את הדג עולה ונוצץ כמו יהלום אחד הדגים היפים והנדירים לצערי מוסארררררררררר קשה להאמין ועוד בג"יג איזה יופי של סיומת ליום מה אפשר לבקש יותר מזה

בקיצור אין על הים אף פעם לא יודעים מה יביא יום ותמיד נזכרים בימים הטובים וזאת הסיבה להתמכרות שלנו להובי הזה