אין מה לומר סאמח,
הבטחת שפרויקט ג'יסר יביא תוצאות- וקיימת....
עם המון התמדה ונחישות,
עם המון השקעה ולימוד,
התוצאות מגיעות ובגדול,
בצניעות ובהתמדה, מבלי להתבייש לשאול ולקרוא-
מיציאה ליציאה ומדיון לדיון כאן בפורום הלכת והתמקצעת...
יופי של גישה ובהחלט גישה שיש מאוד לכבד...
עוד נזכר בחווית האינטיאס הראשון שלך שהעלית כאן לפני פחות משנה-
עם ההתלהבות הראשונית, והנה אתה מוביל קבוצות לים וחוזר עם תוצאות...

כאן אגב אני חייב לשאול שאלה שעמדה לי על קצה הלשון לשאול אותך סאמח-
עד כמה היית מעריך שהפורום תרם להתמקצעות שלך ולהגעתך עד הלום בתוך כשנה?!
יציאה טובה לים = אצלך לדו"ח מפואר, וזה מה שקיבלנו....
הדו"חות שלך משקפים את מידת ההנאה שלך מהיציאה-
כגודל הסיפוק שלך כך אורך הדוח כמו גם איכותו ורמת הפירוט...

אהבתי את הגיוון בסגנונות ובתפיסות,
ואת הפרגון לחברים- לתפיסות שלהם ולרצונות שלהם...
השיתוף שלך כתמיד- עשיר בחוויות ובמידע

יפה מאוד לכם
אחלה שלל ,עזוב אותך תוכנה לניהול מלאי ,צריך באסטה למכירת דגים.
הכי חשוב כולם תפסו וכולם נהנו.
לטעמי לא תוכנת מלאי ולא באסטה...
חמישה אנשים השקיעו לילה בבולוס- תפסו פחות מ:50 מנות יפות כ:2-2.5ק"ג לאדם + 3 לוקוסים יפים,
זה יפה מאוד לעונה הזו אך זכורים לי ימים בבולוס על דגים לא גדולים שכל אחד היה תופס 7-15ק"ג...
2 אנשים תופסים בג'יג כל אחד אינטיאס יפה,
סיבוב קטן של בולוס בוקר על נצרנים עם ממוצע של נצרן לכל אחד...
יציאה שבועית עם שילוב של בולוס ליילי+ג'יגינג בוקר+ בולוס בוקר קצר,
תוצאות יפיפיות- שתואמות להשקעה העצומה ובלי תפיסות "עודפות"...
רפי, תודה על הפרגון והתגובה המושקעת והקריאה הנכונה של מה אני עושה.
לשאלתך:
"כאן אגב אני חייב לשאול שאלה שעמדה לי על קצה הלשון לשאול אותך סאמח-
עד כמה היית מעריך שהפורום תרם להתמקצעות שלך ולהגעתך עד הלום בתוך כשנה?!
"
אין ספק שהתרומה משמעותית ביותר לפורום. יחד עם נסיון בשטח, להיות חניך למורים טובים, להיות בעל רצון וצורת חשיבה נכונה.
האמת, אינני מסוג האנשים ששוכח מורים טובים. כניסתי לדרך הג'רג'ור (שממנו נבע הג'יגינג) היתה עוד מזמן הפורום בתפוז, שם למדתי את היסודות ושם התחברתי לאנשים כמו מאמון בצפון ועוד חברים במרכז.
הג'יגינג התחיל עם כניסתי לפורום זה (הדיג הספורטיבי). הרבה מהלימוד היה מנסיון בשטח אבל גם מהפורום.
אבל, התרומה המשמעותית ביותר של הפורום בשבילי שעוד לא קטפתי את הפירות שלה עדיין תהיה בדיג על חי מהעומק-תחום שלא ממש היכרתי ונפתח העולם של זה דרך הפורום והאנשים היקרים שיש פה.
לא אומר שזה קל, הרי הפורום זה אנשים שמייצגים חברה שיש בה גם טובים ותורמים וכאלו שיותר קשה לקחת מהם דברים. אבל רעיון הפורום זה שיתוף כך שהיסודות הם נכוינם וזה המיינסטרים של הפורום. אנשים כמו דודו למשל שבצניעות רבה יש לו נסיון ענק בדיג על חי תורם בלי תגמול (אפילו לא בשביל להזין את האגו העצמי שלו) ועוד דוגמאות רבות. אנשים אחרים ניסיתי איתם לדלות יותר מידע ולא הצלחתי לצערי, אבל כפי שאני אומר תמיד "אני אגיע כי אני נודניק בתחום זה ועקשן, והרבה דרכים מגיעות לרומא כך שאני אמצא דרך אחת להגיע לשם, גם אם זה הדרך הפחות מעובדת".
אנשים כמו מאמון למדתי מהם המון. לאחרונה פרחתי מאותו הקן שהייתי בו ועפתי לדרכי לגלות את העולמות שלי

לראות אותך למשל רפי עם הסגנון שלך והכוונת הנושאים בשביל לפתוח אופקים חדשים בדיג וההשקעה שלך בתגובות בלי לחסוך והפרגון האמיתי להעמוק מראה את אמינותך ומסירותך למטרה

אז בטח שהפורום נותן לי המון...בלי זה לא הייתי מגיע, או לפחות לא בקצב כזה...