תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
17/8/2012 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
8:00 | - סירוק | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 4 |
הדו"ח:
לאחר שיום שלישי התבטל..מחכה בקוצר רוח ליום חמישי לעוד יציאת גי'גים בצפון
בשבוע הקודם הייתה יציאה שהשאירה טעם טוב אבל נחלתי הרבה שחרורים לאחר שהדגים
כבר ננעלו (ראו דוח אירוח 7 כוכבים בצפון).
אני ושרגא נפגשים במרכז ונוסעים צפונה לעכו,מתחילים מהנמל ב- 3:30 ולאחר שעה מגיעים לאיזור
הדייג.
מאמון מנסה לאתר את הלהקות שלא נראות ולאחר מספר ניסיונות מתחילים דריפט בעומק..
לאחר מספר ניסיונות מקבל נעילה עם משיכה עצבנית הדג פשוט טס ל-90 מטר..הבנתי שיש לי עסק
עם דג גדול ומתחיל לפמפם אותו למעלה...ופתאום החוט רפוי ...פשוט אני כבר לא מאמין...לאחר איבודים של 4 גדים נעולים הנאחס מהיציאה הקודמת ממשיך..
mad3;וזאת שגם החלפתי את הקרסים
לקרסי גמקצ'ו...מעלה את הגי'ג ורואה את קצה הקרס מכופף החוצה...פשוט לא להאמין...
מחליף קרסים וברדיפט השני מקבל נעילה ועולה איטיאס 10.5 ק"ג
הפעם הדג ממש בלע את הגי'ג והקרס נעוצה לו עמוק בפנים..

כולם מתחילים לעבוד ועדיין לא נראות להקות ,נביל מקבל נעילה ומוציא אינטיאס של 14 ק"ג.
לאחר מכן יובש רציני..גם הורדה של תמנונים לחיפוש לוקוסים לא עזרה ,הדגים יצאו לחופש...
לקראת השעה 11 אני מאמון ונביל ננעלים הדג עולה עד 35 מטר מהסירה וכרגיל שוב משתחרר...
חשבתי שאולי עשו עלי כישוף או משהו כזה..

נביל מוציא את השני שלו אינטיאס של 5 ק"ג.
ממשיכים לבצע דריפטים בתקווה לראות איזו להקה וכלום.....אין סימן לדגים..ממשיך לג'גג
ושוב מקבל תקיפה ונעילה..פתאום מרגיש רפיון בחוט חשבתי שאני מתעלף...אבל למזלי הדג
טס למעלה אבל לא הצליח לשתחרר..ויוצא לו אינטיאס שני של 5 ק"ג (המזל שהו ננעל פעמיים עם הקרס).
לסיכום יצאו בסירה 4 דגים 2 לי ו-2 לנביל..היו 4 נעילות שהשתחררו (גם לנביל היה נעילה ושחרור)
יחסית לא היה אקשן כמו בפעם הקודמת...נקווה שיהיה יותר מעניין שבוע הבא עם דגים לכל אחד על הסירה..

הציוד: מקל רון ת'ומפסון ,רולר שימנו 3000 חשמלי,חוט surfix 65 lb,גיג sea rock ראש אדום
300 ג'.
שבת שלום לכולם...
תמונות מאמון יעלה בהמשך...