סביצה גומבר על מנגו
מרכיבים:
גומבר טרי שלא הוקפא
מנגו בשל
3 שיני שום
מלח גס
לימון גדול
פלפל שחור - רצוי גרוס
אריסה
אופן הכנה
מפלטים את הדג חותכים את הפילה לרצועות של חצי סנטימטר,
מפזרים בצלחת עד שהיא מלאה לוקחים לימון וסוחטים על הדג-
חשוב שכל החתיכות יקבלו מנה יפה של לימון.
מפזרים מלח גס על הדג.
מכניסים את חתיכות הדג למקרר לחצי שעה עד שעה כל אחד איך שהוא אוהב...
חותכים פרוסות מנגו דקות- עובי מילמטר עד 2 מילימטר -
ועליהן מניחים את הדג שהיה במקרר.
על חתיכות הדג מגרדים את השום,
בוזקים מעט שמן זית, פלפל שחור ונגיעות של עריסה - על כל פרוסת דג..
אפשר לאכול ישר כך או לשים על צנים...
בתאבון
