אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
רשת הרמה חדשה שקניתי בחרתי קצרה כי אני לא דג במקומות שהמרחק הוא 2 מטר קרוב יש תמונות אם היא חזקה וטובה.
|
-------------------------------
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לפי התמונות הרשת נראת פשוטה ולא חזקה במיוחד היתי נימנע למהרים איתה דגים מעל 1ק"ג וכשיש דג בפנים לא להחזיק אותה בזווית של 90 מעלות אלה מופנת כלפי מטה כדי לא ליצור עומס על צוואר הרשת (החיבור בין הרשת למוט) זו הנקודה החלשה ביותר ושם הרשת אלולה להישבר
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2012, 08:23:29 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
באמת כדי להיזהר מלהרים משקלים כבדים עם הרשת הזאת החיבור של הרשת לצוואר של המקל לא נראה חזק במיוחד
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
המקל שאני מרזיק עשוי מחומר נרה לי חזק כי שהנחתי את המקל הוא עשה רעש כמו ברזל כזה אז איזה חומר זה אתם יודעים?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
המקל שאני מרזיק עשוי מחומר נרה לי חזק כי שהנחתי את המקל הוא עשה רעש כמו ברזל כזה אז איזה חומר זה אתם יודעים?
הידית עשויה מיפח או אלומניום הבעיה לא הידית אלה בחיבור בין הרשת לידית שם הנקודה החלשה
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
אברום יקירי בפעם הבאה עדיף להתייעץ לפני הקנייה ולא אחרי. עכשיו שכבר קנית זה מאוחר מדי. בכל מקרה בהצלחה ואם היא תישבר בגלל דג גדול לפחות נהנית מהתפיסה. 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
זאת בכלל נראית לי רשת לניקיון של בריכה או משהו כזה. בכל מקרה קנייה לא כל כך מוצלחת בפעם הבאה תתעייץ לפני 
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
זאת בכלל נראית לי רשת לניקיון של בריכה או משהו כזה. בכל מקרה קנייה לא כל כך מוצלחת בפעם הבאה תתעייץ לפני  קניתי את מחנות דייג היא די טובה אולי בתמונות זה נראה די לא טוב אבל בכל זאת אני לא מנסה לדוג מפלצות אני בעיקר ירים דגים של 800 גרם או קילו זה פעם ב............ אני לא מרים דגים של 2 קילו ביינתיים עדיים לא הוצאתי דג של 3 קילו בוא ירים 2 וחצי ק"ג גם אז זה בסדר שאני יראה שאני מוציא דגים גדולים של 5 ק"ג או 4 ק"ג אז אני יתקדם ברשת כי הוצאתי דג אחד במזל של 2 וחצי ק,ג הבנתם?
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
הקטע זה לא רק איך שהיא בנויה, גם הרשת עצמה, (הבד או הניילון) עם עניין קטנות מאוד, ויתקע לך הקרסים שם ואז זה ממש מציק, וגם תצטרך לקרוע אותה שתרצה להוציא את הקרס מהרשת, בקיצור אם יש לך אפשרות, תלך להחליף אותה
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אברום הרשת תעשה את העבודה בסדר גמור אבל אם אתה קצת חושש כך בקבוק ליטר וחצי מים ותרים אותו הרמתה יופי תנער אותו בעדינות ולאט לאט תגביר את הנידנוד זה דג של קילו וחצי אם אתה רוצה אתה יכול כך להרים משקלים 2 2.5 וכד וכך שתגיע לים תהיה רגוע 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אברום הרשת תעשה את העבודה בסדר גמור אבל אם אתה קצת חושש כך בקבוק ליטר וחצי מים ותרים אותו הרמתה יופי תנער אותו בעדינות ולאט לאט תגביר את הנידנוד זה דג של קילו וחצי אם אתה רוצה אתה יכול כך להרים משקלים 2 2.5 וכד וכך שתגיע לים תהיה רגוע  לא הבנתי
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אברום הרשת תעשה את העבודה בסדר גמור אבל אם אתה קצת חושש כך בקבוק ליטר וחצי מים ותרים אותו הרמתה יופי תנער אותו בעדינות ולאט לאט תגביר את הנידנוד זה דג של קילו וחצי אם אתה רוצה אתה יכול כך להרים משקלים 2 2.5 וכד וכך שתגיע לים תהיה רגוע  לא הבנתי הוא אמר שצרכין לקחת בקבוק של ליטר וחצי מלא במים אם הוא מרים אז לנער לנער כאילו הדג משתולל
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אברום הרשת תעשה את העבודה בסדר גמור אבל אם אתה קצת חושש כך בקבוק ליטר וחצי מים ותרים אותו הרמתה יופי תנער אותו בעדינות ולאט לאט תגביר את הנידנוד זה דג של קילו וחצי אם אתה רוצה אתה יכול כך להרים משקלים 2 2.5 וכד וכך שתגיע לים תהיה רגוע  לא הבנתי הוא אמר שצרכין לקחת בקבוק של ליטר וחצי מלא במים אם הוא מרים אז לנער לנער כאילו הדג משתולל  נו יש תוצאות
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
תכף אני עושה היתיי בחיפה פשוט
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
עשיתי את זה ושמתי אפילו יותר ולא נקרע בלי קרע ולא קרה כלום אז היא טובה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|