|
|
החורף?
אני פשוט מת על חוכמת החיים שלך
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
איזה כיף שהוא חוזר.  וכל הכבוד למי שהחזיר אותו  בדיוק מה שהוא אמר 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
החורף?
אביב, הפכת לדני רופ? אביב הפך לדני רופ וסקווידוויד לחמיצר  אבל מתי הוא הלך לפני שהוא חזר ? 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
החורף?
אביב, הפכת לדני רופ? אביב הפך לדני רופ וסקווידוויד לחמיצר  אבל מתי הוא הלך לפני שהוא חזר ?  פספסתי משהו אתמול 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
החורף?
אביב, הפכת לדני רופ? אביב הפך לדני רופ וסקווידוויד לחמיצר  אבל מתי הוא הלך לפני שהוא חזר ?  אני אתן לך דוגמא שתבין איך מה ש טרם חזר כבר הלך: נגיד שיש לך חבר שיש לו ילדים שהם כמעט בגיל שמתחילים ליהיות יותר עצמאיים ואז נגיד, שלחבר יש כמעט קצת זמן פנוי. (עם דגש על כמעט). ואז נולד לחבר החמוד הזה עוד ילד, ובאותו הרגע הזמן הפנוי שכמעט היה לו הלך בדיוק לפני שהוא חזר. אתה מבין את זה ברוך? אבל זו היתה רק דוגמא 
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
החורף?
אביב, הפכת לדני רופ? אביב הפך לדני רופ וסקווידוויד לחמיצר  אבל מתי הוא הלך לפני שהוא חזר ?  אני אתן לך דוגמא שתבין איך מה ש טרם חזר כבר הלך: נגיד שיש לך חבר שיש לו ילדים שהם כמעט בגיל שמתחילים ליהיות יותר עצמאיים ואז נגיד, שלחבר יש כמעט קצת זמן פנוי. (עם דגש על כמעט). ואז נולד לחבר החמוד הזה עוד ילד, ובאותו הרגע הזמן הפנוי שכמעט היה לו הלך בדיוק לפני שהוא חזר. אתה מבין את זה ברוך? אבל זו היתה רק דוגמא  אחשב שזה מובן זה אפילו כואב אתה יודע זו הסיבה שאני אוהב אותך בגלל שאתה תמיד דואג לי שאני ירגיש טוב בו נגיד שאם הייתה רופא חרוג בפתיחה הראשונה של הניתוח הייתה שופך מלח על החתך ליפני ההרדמה והייתה שואל את המטופל נו שורף לך אתה רוצה עוד או שהבנתה את כאבי הניתוח
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
החורף?
אביב, הפכת לדני רופ? אביב הפך לדני רופ וסקווידוויד לחמיצר  אבל מתי הוא הלך לפני שהוא חזר ?  אני אתן לך דוגמא שתבין איך מה ש טרם חזר כבר הלך: נגיד שיש לך חבר שיש לו ילדים שהם כמעט בגיל שמתחילים ליהיות יותר עצמאיים ואז נגיד, שלחבר יש כמעט קצת זמן פנוי. (עם דגש על כמעט). ואז נולד לחבר החמוד הזה עוד ילד, ובאותו הרגע הזמן הפנוי שכמעט היה לו הלך בדיוק לפני שהוא חזר. אתה מבין את זה ברוך? אבל זו היתה רק דוגמא  אחשב שזה מובן זה אפילו כואב אתה יודע זו הסיבה שאני אוהב אותך בגלל שאתה תמיד דואג לי שאני ירגיש טוב בו נגיד שאם הייתה רופא חרוג בפתיחה הראשונה של הניתוח הייתה שופך מלח על החתך ליפני ההרדמה והייתה שואל את המטופל נו שורף לך אתה רוצה עוד או שהבנתה את כאבי הניתוח תסתכל על הצד החיובי - יש לך יותר זמן עם האישה והילדים 
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
טוב תקשיבו לא הבנתי כלום, מה טל חוזר ? 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
הרבה זמן אנחנו מחכים לו שיבוא כבר. לגבי אביב עם התספורת החדשה מקסימום דני קוף
|
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הרבה זמן אנחנו מחכים לו שיבוא כבר. לגבי אביב עם התספורת החדשה מקסימום דני קוף