מתכון סביצה גומבר על מנגו
מרכיבים גומבר טרי שלא הוקפא
מנגו בשל
3 שיני שום
מלח גס
לימון גדול
פלפל שחור אני אוהב גרוס
אריסה
אופן הכנה
מפלטים את הדג חותכים את הפילה לרצועות של חצי סנטימטר
מפזרים בצלחת עד שהיא מלאה לוקחים לימון וסוחתים על הדג
חשוב שכל החתיכות יקבלו מנה יפה של לימון
מפזרים מלח גס על הדג
מכניסים למקרר ל חצי שעה עד שעה כל אחד איך שהוא אוהב
חותכים דק מילמטר עד 2 מילימטר פרוסות מנגו
עליהם מניחים את הדג שהיה במקרר
מגרדים את השום על הדג בוזקים מעט שמן זית
פלפל שחור ונגיעות של עריסה על כל פרוסת דג
אפשר לאכול ישר כך או לשים על צנים
בתאבון
מרכיבים גומבר טרי שלא הוקפא
מנגו בשל
3 שיני שום
מלח גס
לימון גדול
פלפל שחור אני אוהב גרוס
אריסה
אופן הכנה
מפלטים את הדג חותכים את הפילה לרצועות של חצי סנטימטר
מפזרים בצלחת עד שהיא מלאה לוקחים לימון וסוחתים על הדג
חשוב שכל החתיכות יקבלו מנה יפה של לימון
מפזרים מלח גס על הדג
מכניסים למקרר ל חצי שעה עד שעה כל אחד איך שהוא אוהב
חותכים דק מילמטר עד 2 מילימטר פרוסות מנגו
עליהם מניחים את הדג שהיה במקרר
מגרדים את השום על הדג בוזקים מעט שמן זית
פלפל שחור ונגיעות של עריסה על כל פרוסת דג
אפשר לאכול ישר כך או לשים על צנים
בתאבון
הועבר כלאחר כבוד אל פינת המתכונים

http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&board=23.0
ואם זה כמו הטיבול שלך של שיפודי הפרגיות שלומי-
אז הרווחתם חברים ובגדול...

רוני אחי אני מקסימום יכול לתת מתכון לגולדסטאר בפחית
והפעם לא היו בירות של פועלים רומנים
אגב,הידעתם שעל בירה מרטנס פילס לא מצויין היכן היא מיוצרת?
והפעם לא היו בירות של פועלים רומנים

אגב,הידעתם שעל בירה מרטנס פילס לא מצויין היכן היא מיוצרת?

גורן,
אתה יכול גם לתת מתכון על איך תופסים גומברים...

אגב, מה זה אומר שעל בירה מרטנס פילס לא מצויין היכן היא מיוצרת?
שמרעילים אותנו?!
